Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link γι αυτη την τιμη;

sorry στο λινκ δε θα φανεί σωστά η τιμή γιατί πρέπει να έχεις δηλωμένο επαγγελματικό ΑΦΜ, γι'αυτό βάζω screenshot

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή φάση αυτό με το αφμ. αλλά στο επίσημο φόρουμ του xbox και απο αμαζον ειχανε θέμα κονσόλες αλλά δεν θυμάμαι απο ποιο αμαζον. το ψαξα γιατί σκεφτόμουν να πάρω απο amazon de γιατί έχει φθηνα το πακέτο με το κινεκτ. αλλα μετα ειπα αντε να γυρνας κονσόλες Γερμανία και να σε στείλουν αλλη κλπ αν έχει θέμα

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-destiny-xbox-one-performance-analysis#comments

Versus για το destiny

Εκτός από την καλύτερη ανάλυση από την beta, δύσκολα βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ XBOXONE1080p και ΧΒΟΧΟΝΕ900p ούτε καν στο framerate.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή φάση αυτό με το αφμ. αλλά στο επίσημο φόρουμ του xbox και απο αμαζον ειχανε θέμα κονσόλες αλλά δεν θυμάμαι απο ποιο αμαζον. το ψαξα γιατί σκεφτόμουν να πάρω απο amazon de γιατί έχει φθηνα το πακέτο με το κινεκτ. αλλα μετα ειπα αντε να γυρνας κονσόλες Γερμανία και να σε στείλουν αλλη κλπ αν έχει θέμα

πρέπει να τη γυρίσεις? Εγώ θυμάμαι με το 360 που είχα το γνωστό θέμα ήρθαν, την πήρανε και τη φέρανε επισκευασμένη, δεν πήγα καν στο κατάστημα αγοράς

Δημοσ.

ναι αν την στείλεις για επισκευή έτσι είναι. Απλά αν είναι απο την αρχή με το θεμα που έχει εγω δεν θέλω να την επισκευασω με το καλημέρα

Δημοσ.

ναι αν την στείλεις για επισκευή έτσι είναι. Απλά αν είναι απο την αρχή με το θεμα που έχει εγω δεν θέλω να την επισκευασω με το καλημέρα

Καλά αν μου τύχει τέτοια περίπτωση θα την κρατήσω και κάποια στιγμή μέσα στην εγγύηση θα γίνει η επισκευή. Η ms είπε ότι δεν είναι κάτι επικίνδυνο και παίζω και με ακουστικά έτσι κι αλλιώς! :-D

Δημοσ.

απ' εξω απ'τον χορο πολλα τραγουδια λες...

Ασε ρε Metallica... Εγω τη πήρα day one το Νοέμβριο και μου ήρθε χαλασμένη... Εγω τα λέω όπως τα βλέπω!

Δημοσ.

Ασε ρε Metallica... Εγω τη πήρα day one το Νοέμβριο και μου ήρθε χαλασμένη... Εγω τα λέω όπως τα βλέπω!

ασε ρε jamest τραβαμε την ταλαιπωρια μας και εχουμε και σενα να μας λες μιζερους και καταστροφολογους..τον νεομβρη που χαλασε η δικη σου κονσολα χαλαγε η μια στις 10..τωρα μιλαμε για ολοκληρη παρτιδα..τι δεν καταλαβαινεις?πληρωσαμε ενα αξιοσεβαστο ποσο και περνουμε χαλασμενη στην χαλασμενη κονσολα!σιγα μην τους πουμε και μπραβο!κανε μας την χαρη!

Δημοσ.

Αδερφέ εγω τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν έχω προκαλέσει κανενα... Τώρα το δικό σου το μυαλό πως τα βλέπει είναι αλλο θεμα... Εγω αναφέρθηκα για το coil whine και στο θεμα βραχυκυκλωματος εκεί παει η καταστροφολογία.... Είναι σύνηθες φαινόμενο το έχω συναντήσει πολλές φορές και δεν υπάρχει τέτοιος φόβος... Άντε καληνύχτα γιατι το κουρασες.

• Like 1
Δημοσ.

με αυτα που γραφεις προκαλεις!το cole whine ειναι συνηθες φαινομενο το να το εχουν 7/10 κονσολες  δεν ειναι και τοσο συνηθες!εχω αλλαξει τρεις κονσολες και παω για τεταρτη..μακαρι να το γυρναγαμε πισω και να τελειωνε το θεμα οπως ειχες πει..εδω υπαρχει μεγαλο προβλημα!σημερα στα forum του xbox.com μιλανε για κονσολες που τις εστειλε η ιδια η ms και εχουν ακομα το ιδιο θεμα!ψαξτο λιγο το θεμα πριν χρησιμοποιησεις ακραιους χαρακτηρισμους (μιζερια)!λες να ειχα ορεξη να εχω προβληματα?

Δημοσ.

Εδώ και μία ώρα προσπαθώ να βρω λόγους να πάρω το Forza 5 (35 ευρώ στο HK store). Αλλά οι κριτικές που διαβάζω παντού είναι αποκαρδιωτικές... Μου φαίνεται θα τη βγάλουμε με το Destiny για πολύ ακόμα.

ps: τελικά το πήρα το ρημάδι, μόνο και μόνο επειδή το βρήκα 31 ευρώ στο ebay με gift code (που έστειλαν εντός δευτερολέπτων, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα). Άντε να κατέβει και το πρωί θα το δω, μπάσκετ τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και μία ώρα προσπαθώ να βρω λόγους να πάρω το Forza 5 (35 ευρώ στο HK store). Αλλά οι κριτικές που διαβάζω παντού είναι αποκαρδιωτικές... Μου φαίνεται θα τη βγάλουμε με το Destiny για πολύ ακόμα.

ps: τελικά το πήρα το ρημάδι, μόνο και μόνο επειδή το βρήκα 31 ευρώ στο ebay με gift code (που έστειλαν εντός δευτερολέπτων, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα). Άντε να κατέβει και το πρωί θα το δω, μπάσκετ τώρα.

Ε δε νομίζω να είναι και τόσο χάλια ρε συ! Καλύτερο από το 4 θα είναι σίγουρα που ήδη ήταν πολύ καλό! Μόνο η ποικιλία σε αυτοκίνητα και πίστες είναι αρνητικό, νομίζω αξίζει στα 31€!

Δημοσ.

Short answer. Καλα εκανες και το πηρες. Αξιζει και με το παραπανω. Για εμενα φανταζει πιο "φτωχη" εκδοση απο το forza4 σε θεμα cars/extras αλλα σαν σχεδιασμο πιστων και χειρισμου ειναι αρκετα καλυτερο. Βασικα απο driving μονο αυτο παιζω πλεον απλα το εχω αφησει λιγο γιατι τωρα δεν παιζουν ταλαρα για μια καλη τιμονιερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...