Alejandro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ενταξει τα παντα δεν τα κανει και μπορει με ενα s/w update η MS και η Sony να το αχρηστευσει αλλα ειναι αρκετα καλο. Βασικα για το XB1 δουλευει καλυτερα, στο ps4 λογω του touchpad που δεν μπορει να εξομοιωθει παρουσιαζονται θεματακια σε κανα δυο παιχνιδια που το χρησιμοποιουν. (π.χ στο Killzone) Αλλα κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα. Το λεω εκ πειρας γιατι το εχω Και μιας και το ειπα παω να φτιαξω ενα profile στο Destiny για mouse/kb να δω αν δουλευει σωστα.. Να προσθέσω στα ερωτήματα του nzeppos το αν υπάρχει κίνδυνος να φάμε κανένα ban. 1
fakiris31 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 είχανε αναφέρει και κάποια θέματα στις πρώτες αλλα σπάνιες κονσόλες 1
DJTaurus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν την ανοίγεται συνδέεται αυτόματα στο internet ;
metallica 13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 To δικό μου αγορασμένο τον Ιούνιο απο Κωτσόβολο δεν κάνει το παραμικρό.Έβαλα χθες το αυτί μου πανω στην κονσόλα και το μόνο που ακούγεται είναι το ανεμιστήρι για την ψύξη του κουτιού και αυτό το ακούω με το κεφάλι μου κολλημένο στην κονσόλα. Όσο για το παιδί που έγραψε για την MS που δεν το έχει με το hardware ,τι εννοείς?Γιατί φυσικά το hardware δεν της ανήκει, είναι άλλου κατασκευαστή.Τώρα αν μπήκαν κάποια ελλατωματικά πηνία σε μια παρτίδα xbox ,εντάξει αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Υ.Γ.Καλή φάση φαίνεται και το ea access στα 25 ευρώ.Παίρνεις τσαμπέ παιχνίδια της ΕΑ που έχουν κυκλοφορήσει πάνω απο 9 μήνες και έχεις έκπτωση 10% σε νέα games (δεν ξέρω αν η έκπτωση αφορά όλα τα games ή ορισμένα μόνο).Ας πουμε τώρα καταβάζω το nfs rivals τσάμπα (έτσι για τη φάση) και αγόρασα ψηφιακό το fifa 15 ultimatet team edition με 10% έκπτωση.To κατεβάζω και αυτό και θα ενεργοποιηθεί μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.Νομίζω ότι αξίζει τα φράγκα. ναι μωρε..εξαλλου η ms ειναι απο της καλυτερες οικγενενεις στο θεμα αξιοπιστιας..μην το ξεχναμε αυτο!το καποια ελλατωματικα με σκοτωσε πραγματικα!
ultralisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν την ανοίγεται συνδέεται αυτόματα στο internet ; εγώ που την έχω με το Kinekt ναι...ένας φίλος που την πήρε τώρα λέει του κάνει sign in το προφίλ αλλά χωρίς να μπαίνει στο net...μόλις πατήσει στο network συνδέεται...έχεις το ίδιο θέμα? 1
etf13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Και μένα αυτόματα. ναι μωρε..εξαλλου η ms ειναι απο της καλυτερες οικγενενεις στο θεμα αξιοπιστιας..μην το ξεχναμε αυτο!το καποια ελλατωματικα με σκοτωσε πραγματικα! Είναι θέμα του τι εμπειρίες έχει ο καθένας. Εγώ σε hardware τα μόνα που είχα είναι το xbox 360 και τώρα το one. Άψογα σε όλα τους και τα δύο. Για γίνε πιο συγκεκριμένος να το συζητήσουμε.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πάνω σε αυτό, οι δικές μου ερωτήσεις είναι: 1) είναι ακριβώς σαν να παίζεις σε PC ή καταλαβαίνεις ότι υπάρχει έστω και ανεπαίσθητο lag (κάπου είχα διαβάσει για 8ms ή περισσότερο); 2) πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις προφίλ; Το ολο τρικ ειναι να φτιαξεις ενα σωστο προφιλ με την ευαισθησια στο mouse κυριως και πως εισαι συνηθισμενος. Εχει ειδικα μενου για να το κανεις αυτο μονος σου αλλα συνηθως καποιος το εχει φτιαξει ηδη και το βρισκεις στα fora του cronusmax ετοιμο ή καποιο απο αλλο παιχνιδι που συνηθως ταιριαζει. Την διαταξη των πληκτρων και του mouse παλι την αλλαζεις μονος σου οπως θες εκτος οπως ειπα απο περιπτωσεις οπως το pad του ds4 του ps4, που δεν μπορει να εξομοιωθει και μερικες φορες δημιουργει προβλημα. Σε γενικες γραμμες ειναι πανευκολη η χρηση του και η δημιουργια προφιλ μην ανησυχεις καθολου υπαρχουν ενα σωρο βιντεακια που δειχνουν πως γινεται και φυσικα υπαρχει οπως ειπα και το forum 1
Alejandro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το ολο τρικ ειναι να φτιαξεις ενα σωστο προφιλ με την ευαισθησια στο mouse κυριως και πως εισαι συνηθισμενος. Εχει ειδικα μενου για να το κανεις αυτο μονος σου αλλα συνηθως καποιος το εχει φτιαξει ηδη και το βρισκεις στα fora του cronusmax ετοιμο ή καποιο απο αλλο παιχνιδι που συνηθως ταιριαζει. Την διαταξη των πληκτρων και του mouse παλι την αλλαζεις μονος σου οπως θες εκτος οπως ειπα απο περιπτωσεις οπως το pad του ds4 του ps4, που δεν μπορει να εξομοιωθει και μερικες φορες δημιουργει προβλημα. Σε γενικες γραμμες ειναι πανευκολη η χρηση του και η δημιουργια προφιλ μην ανησυχεις καθολου υπαρχουν ενα σωρο βιντεακια που δειχνουν πως γινεται και φυσικα υπαρχει οπως ειπα και το forum Από πού το αγόρασες; Το βρίσκω κυρίως εκτός Ευρώπης και φοβάμαι λίγο τις χρεώσεις των τελωνείων.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Να προσθέσω στα ερωτήματα του nzeppos το αν υπάρχει κίνδυνος να φάμε κανένα ban. Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο στα fora του cronusmax αλλα η λογικη λεει οτι κατι το οποιο αντικειται στην πολιτικη των εταιρειων που δεν υποστηριζουν επισημα mouse/keyboard, μπορει ανα πασα στιγμη να μπαναριστει. Οπως επισης μπορουν με ενα s/w update να καταστησουν αχρηστο το cronusmax εαν θελουν. Αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να το εγγυηθει κανεις οποτε οπως καταλαβαινεις τετοιες λυσεις εμπεριεχουν και το ρισκο τους. Το οποιο βεβαια αν σου αρεσει το mouse/keyboard αξιζει με το παραπανω. Ειδικα αν εγω δεν ειχα το PC να παιζω fps τυπου BF4 για online δεν υπηρχε περιπτωση να μην το χρησιμοποιουσα στην κονσολα.. Καλο το joystick αλλα δεν την παλευω ευκολα για fps.. Για αυτο οπως ειπα παω να δω τι γινεται με το destiny ολο και καποιο profile θα ειναι ετοιμο ηδη.. Από πού το αγόρασες; Το βρίσκω κυρίως εκτός Ευρώπης και φοβάμαι λίγο τις χρεώσεις των τελωνείων. Απο το επισημο site του cronusmax και εκανε γυρω στις 10-12 ημερολογιακες για να ερθει.
Alejandro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Απο το επισημο site του cronusmax και εκανε γυρω στις 10-12 ημερολογιακες για να ερθει. Δεν είχε εξτρά χρεώσεις από το τελωνείο;
DJTaurus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 και εμενα αυτοματα μπαινει! Wired ή Wireless σύνδεση? εγώ που την έχω με το Kinekt ναι...ένας φίλος που την πήρε τώρα λέει του κάνει sign in το προφίλ αλλά χωρίς να μπαίνει στο net...μόλις πατήσει στο network συνδέεται...έχεις το ίδιο θέμα? Aκριβώς... δλδ logarei στο προφίλ μου.... για να συνδεθεί net δεν χρειάζεται να ανοίξω τα net settings... όποια εφαρμογή και να επιλέξω μετά από λίγο συνδέεται. Θα μας τρελάνει η MS. Οποιος βρει κάτι ας βοηθήσει... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=892874
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είχε εξτρά χρεώσεις από το τελωνείο; Οχι γιατι να εχει εξτρα χρεωσεις; Η τιμη ειναι υπολογισμενη και ερχεται μεσω των Αμερικανικων ταχυδρομειων (USPS) με πληρη tracking οσο βρισκεται στην Αμερικη μεχρι να σταλει στον τελικο προορισμο. Εχουν προσθεσει amazon και αν δεν κανω λαθος και ebay επισημα παντως αν δεν θες να το παρεις απο αυτους.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είχε εξτρά χρεώσεις από το τελωνείο; Για τόσο μικρά ποσά δεν πληρώνεις τελωνείο. Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω σκέτη κονσόλα από amazon.de. Με ΑΦΜ βγαίνει κάπου 338€. Λέω να το κάνω γιατί ίσως αποφύγω τις προβληματικές παρτίδες και για να πάρω το fifa 15 σε retail με ανταλλαγή κάποια παλιά παιχνίδια που έχω, ώστε να μη πάνε χαμένα και να μπορώ και του χρόνου το καλοκαίρι να πουλήσω το fifa 15 στα public και να πάρω κάποια έκπτωση για άλλο παιχνίδι. Τι λέτε? Αξίζει?
cortaN@ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για τόσο μικρά ποσά δεν πληρώνεις τελωνείο. Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω σκέτη κονσόλα από amazon.de. Με ΑΦΜ βγαίνει κάπου 338€. Λέω να το κάνω γιατί ίσως αποφύγω τις προβληματικές παρτίδες και για να πάρω το fifa 15 σε retail με ανταλλαγή κάποια παλιά παιχνίδια που έχω, ώστε να μη πάνε χαμένα και να μπορώ και του χρόνου το καλοκαίρι να πουλήσω το fifa 15 στα public και να πάρω κάποια έκπτωση για άλλο παιχνίδι. Τι λέτε? Αξίζει? Link γι αυτη την τιμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις