nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά το 360 κάνει σαν server, ειδικά τις βραδινές ώρες και ειδικά τα παλιότερα μοντέλα (προ slim). Μας καλόμαθε η MS φαίνεται και θέλουμε αθόρυβα μηχανάκια τώρα!
fakiris31 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει ενα ποσυ ποιο πισω με ενα πολύ καλο μικρόφωνο. το θεμα δεν είναι η ένταση του θορύβου για μενα το θεμα είναι οτι εχει πρόβλημα και κάνει τον θόρυβο δηλ οτι αγοραζω κάτι ελαττωματικό
Raiden5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η microsoft μπορει στο software να ειναι εξαιρετική, αλλα απο hardware για αλλη μια φορα αποδεικνύει οτι ΝΤΕΝ το εχει...
Alejandro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία πατέντα για in-game, mouse και keyboard, παίζει; Γιατί fps με τον controller, ούτε για πλάκα.
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς αν και πότε θα ξαναφέρουν τα public το πακέτο με το fifa και το forza?
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία πατέντα για in-game, mouse και keyboard, παίζει; Γιατί fps με τον controller, ούτε για πλάκα. Σε ποια κονσόλα γινόταν αυτό για να γίνει και στο Χ1; Μόνο διάφορες πατέντες με custom adapters έχω υπ' όψιν, τα αποτελέσματα των οποίων είναι αμφιβόλου ποιότητας. Να ένας. Είναι και θέμα συνήθειας πάντως. Κι εγώ τα ίδια έλεγα στην αρχή αλλά τελικά μια χαρά έπαιζα CoD:MW στο 360 με gamepad για αρκετό καιρό.
hollow_83 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 cronusmax για τον φιλο που θελει KB και Mouse σε κονσολα. (βασικα κανει τα παντα). 3
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Στα 40κάτι ευρώ; Πολύ καλά είναι, με ψήνει κι εμένα τώρα. Το άλλο που είπα έχει κανα κατοστάρι. Για να δω τι λένε οι "επιστήμονες" στα διάφορα φόρουμ.
gkalas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια το τροφοδοτικο κανει εναν θορυβο οταν εχω κλειστη την κονσολα.Το κανει και σε σας?
Alex21121988 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια το τροφοδοτικο κανει εναν θορυβο οταν εχω κλειστη την κονσολα.Το κανει και σε σας? Aν σου κανει κατι σαν "τσικ τσικ" δεν ειναι κατι, το κανει και σε πολλα psu στο pc αυτο.
hollow_83 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μεταξυ μας παντως δεν ειναι φυσιολογικοι τετοιοι ηχοι. Ουτε τα τσικ ουτε τα τσακ. Ειτε προκειτε, για Xbox, PC, PS4 και οτιδηποτε αλλο ηλεκτρονικο. 1
etf13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 To δικό μου αγορασμένο τον Ιούνιο απο Κωτσόβολο δεν κάνει το παραμικρό.Έβαλα χθες το αυτί μου πανω στην κονσόλα και το μόνο που ακούγεται είναι το ανεμιστήρι για την ψύξη του κουτιού και αυτό το ακούω με το κεφάλι μου κολλημένο στην κονσόλα. Όσο για το παιδί που έγραψε για την MS που δεν το έχει με το hardware ,τι εννοείς?Γιατί φυσικά το hardware δεν της ανήκει, είναι άλλου κατασκευαστή.Τώρα αν μπήκαν κάποια ελλατωματικά πηνία σε μια παρτίδα xbox ,εντάξει αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Υ.Γ.Καλή φάση φαίνεται και το ea access στα 25 ευρώ.Παίρνεις τσαμπέ παιχνίδια της ΕΑ που έχουν κυκλοφορήσει πάνω απο 9 μήνες και έχεις έκπτωση 10% σε νέα games (δεν ξέρω αν η έκπτωση αφορά όλα τα games ή ορισμένα μόνο).Ας πουμε τώρα καταβάζω το nfs rivals τσάμπα (έτσι για τη φάση) και αγόρασα ψηφιακό το fifa 15 ultimatet team edition με 10% έκπτωση.To κατεβάζω και αυτό και θα ενεργοποιηθεί μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.Νομίζω ότι αξίζει τα φράγκα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 cronusmax για τον φιλο που θελει KB και Mouse σε κονσολα. (βασικα κανει τα παντα). Ενταξει τα παντα δεν τα κανει και μπορει με ενα s/w update η MS και η Sony να το αχρηστευσει αλλα ειναι αρκετα καλο. Βασικα για το XB1 δουλευει καλυτερα, στο ps4 λογω του touchpad που δεν μπορει να εξομοιωθει παρουσιαζονται θεματακια σε κανα δυο παιχνιδια που το χρησιμοποιουν. (π.χ στο Killzone) Αλλα κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα. Το λεω εκ πειρας γιατι το εχω Και μιας και το ειπα παω να φτιαξω ενα profile στο Destiny για mouse/kb να δω αν δουλευει σωστα.. 2
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πάνω σε αυτό, οι δικές μου ερωτήσεις είναι: 1) είναι ακριβώς σαν να παίζεις σε PC ή καταλαβαίνεις ότι υπάρχει έστω και ανεπαίσθητο lag (κάπου είχα διαβάσει για 8ms ή περισσότερο); 2) πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις προφίλ;
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά το πρόβλημα με το θόρυβο έχει παρουσιαστεί στο δεύτερο λανσάρισμα της κονσόλας μόνο? Δηλαδή στις κονσόλες που πήγαν αρχές Σεπτέμβρη στις χώρες που δεν κυκλοφόρησε επίσημα από πέρυσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις