Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΝ είναι πηνίο πάντως είναι χοντρή &%^@# της MS και ψιλοχοντρό πρόβλημα.Απορώ πως λένε ότι δεν συντρέχει λόγος ασφάλειας.

Στα πηνία αναπτύσσεται μαγνητικό πεδίο και διαρρεόνται από ρεύμα.Φυσικά μάλλον θα μιλάμε για πολύ μικρής χωρητικότητας πηνίο αλλά και πάλι πως εγγυώνται ότι δεν θα υπερθερμανθεί το πηνίο και δεν προκαλέσει κάποιο βραχυκύκλωμα?

Δημοσ.

ΑΝ είναι πηνίο πάντως είναι χοντρή &%^@# της MS και ψιλοχοντρό πρόβλημα.Απορώ πως λένε ότι δεν συντρέχει λόγος ασφάλειας.

Στα πηνία αναπτύσσεται μαγνητικό πεδίο και διαρρεόνται από ρεύμα.Φυσικά μάλλον θα μιλάμε για πολύ μικρής χωρητικότητας πηνίο αλλά και πάλι πως εγγυώνται ότι δεν θα υπερθερμανθεί το πηνίο και δεν προκαλέσει κάποιο βραχυκύκλωμα?

Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία... Σύνηθες φαινόμενο είναι. Εγω προσωπικά το έχω συναντήσει σε κάρτες γραφικών αρκετές φορές.

Κάνει θόρυβο, το επιστρέφεις και τελείωσε....

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία... Σύνηθες φαινόμενο είναι. Εγω προσωπικά το έχω συναντήσει σε κάρτες γραφικών αρκετές φορές.

Αδελφέ δεν είμαι καταστροφολόγος.Είμαι ο τελευταίος που θα επέστρεφα κάτι για ψύλλου πήδημα.Συμφωνώ, την επιστρέφεις και τελείωσε το θέμα.Απλά το είπα για όσα παιδιά λένε να κρατήσουν το μηχάνημα.Αν είναι ελαττωματικό πηνίο είναι ρίσκο πως να το κάνουμε...Μπορεί να τα φτύσει και μετά την εγγύηση.Κρίμα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε δεν αντιλέγω ότι είναι πρόβλημα και εγω αν είχε η κονσόλα μου αυτο το πρόβλημα θα την επεστρεφα. Απλά λέω ότι είναι σύνηθες φαινόμενο, δε συνέβει πρώτη φορά... Ποιο σοβαρό θεωρώ το θέμα με τα ελλατωματικα disk drives που είχε στο launch για παράδειγμα....

Δημοσ.

εγω το επέστρεψα 3 φορές και με είπε μετα απο το πλαίσιο παρε τα λεφτά πισω γιατι θα μας τελειωσεις ολες τις κονσόλες. αν έβρισκες κάποια καλή θα ήταν ψιλου πηδημα τωρα ειναι σαν να παίζεις τζοκερ. και αν σου κάτσει 1

Δημοσ.

απ' εξω απ'τον χορο πολλα τραγουδια λες...

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω θα την κρατησω (κανει ενα μικρο ανεπαισθητο θορυβο) σαν να διαβαζει data ο δισκος κ με αυτα που ακουω τελικα εχω τρομοκρατηθει κ δεν ξερω αν εχω προβλημα ή οχι.Δλδ οσοι δεν εχετε προβλημα η κονσολα ειναι νεκροταφειο; Δεν ακουγετε τπτ δλδ κ παιχνιδια να τρεχει;;

Δημοσ.

μα οταν έτρεχε παιχνίδια απο τον καναπέ δεν ακουγες τίποτα σαν να μην δούλευε. λογικά έτσι πρέπει να ήταν και οταν δεν παίζεις

Δημοσ.

Εχουμε καπου μαζεμενα καποια βιντεο που ακουγετε το υπαρκτο προβλημα για να δω κ γω αν το χω;;;

Αν κ με αυτα που ακουγονται οτι κ αλλο να παρεις παλι προβλημα μαλλον θα εχει,με βλεπω να το κραταω κανα εξαμηνο κ μετα να το στελνω... (στην τελικη το ps4 μου μερικες φορες κανει περισσοτερο θορυβο ,για να μην αναφερω xbox 360 )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...