etf13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα πάντως ο θόρυβος μου κάνει σαν ξεχαρβαλωμένος δίσκος.
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-10-microsoft-pledges-to-replace-recent-batch-of-noisy-xbox-one-consoles Δείτε κι εδώ όσοι έχετε πρόβλημα με θόρυβο...
etf13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝ είναι πηνίο πάντως είναι χοντρή &%^@# της MS και ψιλοχοντρό πρόβλημα.Απορώ πως λένε ότι δεν συντρέχει λόγος ασφάλειας. Στα πηνία αναπτύσσεται μαγνητικό πεδίο και διαρρεόνται από ρεύμα.Φυσικά μάλλον θα μιλάμε για πολύ μικρής χωρητικότητας πηνίο αλλά και πάλι πως εγγυώνται ότι δεν θα υπερθερμανθεί το πηνίο και δεν προκαλέσει κάποιο βραχυκύκλωμα?
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κανονικά πρέπει να δώσουν κανένα παιχνίδι δώρο ή κανά χρόνο gold σε όσους έχουν το πρόβλημα...(πάω να το πάρω! ) 1
Jamest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝ είναι πηνίο πάντως είναι χοντρή &%^@# της MS και ψιλοχοντρό πρόβλημα.Απορώ πως λένε ότι δεν συντρέχει λόγος ασφάλειας. Στα πηνία αναπτύσσεται μαγνητικό πεδίο και διαρρεόνται από ρεύμα.Φυσικά μάλλον θα μιλάμε για πολύ μικρής χωρητικότητας πηνίο αλλά και πάλι πως εγγυώνται ότι δεν θα υπερθερμανθεί το πηνίο και δεν προκαλέσει κάποιο βραχυκύκλωμα? Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία... Σύνηθες φαινόμενο είναι. Εγω προσωπικά το έχω συναντήσει σε κάρτες γραφικών αρκετές φορές. Κάνει θόρυβο, το επιστρέφεις και τελείωσε....
etf13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία... Σύνηθες φαινόμενο είναι. Εγω προσωπικά το έχω συναντήσει σε κάρτες γραφικών αρκετές φορές. Κάνει θόρυβο, το επιστρέφεις και τελείωσε.... Αδελφέ δεν είμαι καταστροφολόγος.Είμαι ο τελευταίος που θα επέστρεφα κάτι για ψύλλου πήδημα.Συμφωνώ, την επιστρέφεις και τελείωσε το θέμα.Απλά το είπα για όσα παιδιά λένε να κρατήσουν το μηχάνημα.Αν είναι ελαττωματικό πηνίο είναι ρίσκο πως να το κάνουμε...Μπορεί να τα φτύσει και μετά την εγγύηση.Κρίμα είναι. 1
Jamest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε δεν αντιλέγω ότι είναι πρόβλημα και εγω αν είχε η κονσόλα μου αυτο το πρόβλημα θα την επεστρεφα. Απλά λέω ότι είναι σύνηθες φαινόμενο, δε συνέβει πρώτη φορά... Ποιο σοβαρό θεωρώ το θέμα με τα ελλατωματικα disk drives που είχε στο launch για παράδειγμα....
RedPanda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 To Xbox One έκανε άνοιγμα στην Ιαπωνία -περίπου- όσο και το original Xbox.... Xbox 123κ Xbox One 23κ
fakiris31 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 εγω το επέστρεψα 3 φορές και με είπε μετα απο το πλαίσιο παρε τα λεφτά πισω γιατι θα μας τελειωσεις ολες τις κονσόλες. αν έβρισκες κάποια καλή θα ήταν ψιλου πηδημα τωρα ειναι σαν να παίζεις τζοκερ. και αν σου κάτσει 1
anamenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει είναι πολύ περισσότερα από τα 7 άτομα που περιμεναν στην ουρά, μια χαρά δλδ.
RedPanda Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είμαι υπερήφανος για αυτό που θα ποστάρω... 1
metallica 13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά έλεος με τη καταστροφολογία... Σύνηθες φαινόμενο είναι. Εγω προσωπικά το έχω συναντήσει σε κάρτες γραφικών αρκετές φορές. Κάνει θόρυβο, το επιστρέφεις και τελείωσε.... απ' εξω απ'τον χορο πολλα τραγουδια λες... 1
pigos23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως εγω θα την κρατησω (κανει ενα μικρο ανεπαισθητο θορυβο) σαν να διαβαζει data ο δισκος κ με αυτα που ακουω τελικα εχω τρομοκρατηθει κ δεν ξερω αν εχω προβλημα ή οχι.Δλδ οσοι δεν εχετε προβλημα η κονσολα ειναι νεκροταφειο; Δεν ακουγετε τπτ δλδ κ παιχνιδια να τρεχει;;
fakiris31 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 μα οταν έτρεχε παιχνίδια απο τον καναπέ δεν ακουγες τίποτα σαν να μην δούλευε. λογικά έτσι πρέπει να ήταν και οταν δεν παίζεις
pigos23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχουμε καπου μαζεμενα καποια βιντεο που ακουγετε το υπαρκτο προβλημα για να δω κ γω αν το χω;;; Αν κ με αυτα που ακουγονται οτι κ αλλο να παρεις παλι προβλημα μαλλον θα εχει,με βλεπω να το κραταω κανα εξαμηνο κ μετα να το στελνω... (στην τελικη το ps4 μου μερικες φορες κανει περισσοτερο θορυβο ,για να μην αναφερω xbox 360 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις