Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου και απο εμένα.

ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Χ1 αλλά με όλα αυτά που έχω διαβάσει έχω τρομοκρατηθεί.

Σχεδόν όλη η παρτίδα δηλαδή της πρώτης φουρνιάς χωρίς το kinect έχει θέμα;

Επίσης είδα την εξής προσφορά στο πλαίσιο, http://goo.gl/jp2rZ8 μαζί με το ryse και το Destiny kai 2 games απο το shop σε καλή τιμή και ειλικρινά το προτιμώ απο το πακέτο με το forza και το fifa.

To έχει αγοράσει κανείς; Έχει το ίδιο πρόβλημα ; Γνωρίζουμε αν τα παιχνίδια είναι σε digital μορφή ή σε δισκάκια; 

Ευχαριστώ

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε το μοντέλο με το Kinect τότε που γενικά δεν έχει πρόβλημα. Είναι απόλαυση να μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να πιάνεις χειριστήριο στα χέρια σου :P

Btw δοκίμασα χθες να αποσυνδέσω το Kinect μήπως και αναπαραγάγω το γνωστό πρόβλημα αλλά και πάλι δεν ακουγόταν τίποτα. Ίσως έπρεπε να το αφήσω idle περισσότερη ώρα αλλά δεν είχα υπομονή.

Δημοσ.

Πάρε το μοντέλο με το Kinect τότε που γενικά δεν έχει πρόβλημα. Είναι απόλαυση να μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να πιάνεις χειριστήριο στα χέρια σου :P

Btw δοκίμασα χθες να αποσυνδέσω το Kinect μήπως και αναπαραγάγω το γνωστό πρόβλημα αλλά και πάλι δεν ακουγόταν τίποτα. Ίσως έπρεπε να το αφήσω idle περισσότερη ώρα αλλά δεν είχα υπομονή.

Δε θα είχα πρόβλημα να πάρω αυτή την έκδοση αλλά αντιμετωπίζω 2 θέματα, 

1)το kinect μου είναι άχρηστο καθώς θα συνδεθεί σε μικρό χώρο οπότε δεν βοηθάει

2)τα games που το συνοδεύουν δεν μου αρέσουν

:(

Δημοσ.

Τα games του Kinect είναι όντως μια τραγωδία, μόνο αυτά τα Dance Central και Just Dance έχουν κάποιο ενδιαφέρον και πάλι όμως κυρίως για γυναίκες (η δικιά μου χόρευε για κανα δίωρο σήμερα και κατέβασα και κάμποσα έξτρα τραγούδια στα 2 ευρώ έκαστο*)

Με το χώρο έχω κι εγώ πρόβλημα (το Χ1 το έχω προσωρινά πάνω σε ένα κουτί... παπούτσια, 20 πόντους από το πάτωμα). Και στη μέση του σαλονιού έχω μεγάλο τραπέζι που αναγκάζομαι να το μετακινώ, αλλά ακόμα κι έτσι ο ωφέλιμος χώρος δεν είναι πάνω από 2 τ.μ. Όμως το -βελτιωμένο- Kinect απαιτεί γενικά λιγότερο χώρο σε σχέση με του 360 και έχει αρκετά μεγάλη γωνία θέασης, άρα κουτσά στραβά κάνει τη δουλειά του.

* στο ΗΚ store έχουν 1,5 ευρώ το ένα

Εχει να προτείνει κανεις κάποιο καλό εξωτερικό δίσκο γιατι ψιλό γεμίσαμε.......

Προς το παρόν κοιτάω κάτι δίτερους δυομισάρηδες σαν αυτόν (υπάρχουν και φθηνότεροι Toshiba και Samsung με παραπλήσια specs). Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα όμως.

• Like 2
Δημοσ.

απο το πλαίσιο αλλά δεν νομίζω να φταίει σε κάτι το μαγαζί. και κονσόλες με kinect εχουνε πρόβλημα απλά λόγω ότι πουλάνε πολύ λιγότερες δεν είναι τόσο εμφανή.

Επίσης επειδή το κοιτάω το θέμα μπας και βρεθεί καποια λύση και ατομα που το εστειέστειλαν για επισκευή παρέλαβαν κονσόλα πάλι με θόρυβο. λένε είναι coil while η καπως έτσι. αν ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.

υο καλό είναι αν δεβ πάρω ps και φτιάξουν το πρόβλημα και βγάλουν και κανα άλλο πακέτο η όπως αυτό με το ryse destiny κλπ το φιφα και το φορτζα λογικά μου μένει!

Δημοσ.

http://www.gamespot.com/articles/microsoft-replacing-noisy-xbox-ones/1100-6422217/ 

για να λεει η μσ 

"Small number of customers"  

παει να πει οτι την πατησαμε...

Λέει ότι κάνουν αντικατάσταση. Δεν τους είπε κανείς ότι και με την αντικατάσταση, πάλι χαλασμένες παίρνουμε!

Και φυσικά κατόπιν επικοινωνίας μου είπαν το ίδιο πράγμα. Ή αντικατάσταση από το κατάστημα που αγοράσατε (άρα πάλι με το ίδιο θέμα) ή επισκευή. Κρατάω λοιπόν το "While this does not affect the safety or functionality of the system" και μαθαίνω να προσέχω τα day one...

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι σιγά σιγά αρχίζει να υπάρχει μια έλλειψη στο πακέτο με forza, fifa (ήδη δεν το βρίσκω σε PUBLIC, Κωτσόβολο, όχι άμεσα διαθέσιμο στο you) οπότε σκέφτομαι να το πάρω και να ρισκάρω για το πρόβλημα...Επίσης, αυτό το πακέτο δεν το βλέπω ούτε στο εξωτερικό, που βλέπω και πιο τσιμπημένες τιμές (amazon πχ). Μόνο για Ελλάδα είναι το συγκεκριμένο?

Δημοσ.

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο bundle ήταν μεν ευρωπαϊκό αλλά απευθυνόταν μόνο στις χώρες που είχαν για Day One την 5η Σεπτεμβρίου. Στην Αγγλία η κονσόλα πωλείται ήδη εδώ και αρκετούς μήνες, άρα λογικό είναι να μην υπάρχει τέτοιο πακέτο στο amazon.co.uk. Όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη γιατί ακόμα δεν έχω ξυπνήσει καλά καλά...

Δημοσ.

Μια ερώτηση ακόμα, το headset είναι στο πακέτο ε? Ενσύρματο είναι? Αν ναι μπαίνει στο χειριστήριο ή στην κονσόλα?

Ενσύρματο και μπαίνει στο χειριστήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως δηλαδή γινόταν και με το headset στο χειριστήριο του 360. Η υποδοχή είναι proprietary, κάτι σαν πεπλατυσμένο mini-usb και το headset έχει ένα ακουστικό. Υπάρχουν κουμπιά για mute (με ωραίο ledάκι που δείχνει πότε είναι ενεργοποιημένη η σίγαση), μαζί με volume up και down.

Υπάρχει επίσης stereo headset με δύο ακουστικά (προφανώς πωλείται ξεχωριστά, 55 ευρώ στο Amazon). Ακόμα καλύτερα υπάρχει σχετικός adapter (25 ευρώ) που δέχεται οποιοδήποτε headset με καρφάκι 3,5mm. Για τα stereo headsets όμως πρέπει να γίνει αναβάθμιση στο χειριστήριο.

Επίσης το χειριστήριο από την μπροστινή μεριά έχει υποδοχή miniusb για απευθείας σύνδεση σε PC. Το μόνο που απαιτείται είναι αυτοί οι drivers. Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει wireless receiver για να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το PC, ελπίζουμε όμως ότι κάποια στιγμή θα βγει. Βέβαια και πάλι έχουμε κέρδος, αφού τα χειριστήρια του 360 δεν συνδέονταν ενσύρματα με PC και εκεί έπρεπε οπωσδήποτε να αγοράσουμε receiver (αυτούς τους κινέζικους.των 10 ευρώ, γιατί ο official είχε πολλαπλάσια τιμή).

Τέλος στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται δύο μπαταρίες duracell για το χειριστήριο καθώς και καλώδιο HDMI (νομίζω 1m).

• Like 2
Δημοσ.

και θεμα να έχει δεν νομίζω να σε πει θα εχεις πρόβλημα στο μέλλον. απο την στιγμή που δεν δουλεύει σωστά κάτι δεν πάει καλά με τα εξαρτήματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...