ultralisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον, καρτα ζηταει αν η χωρα η δηλωμενη ειναι αλλη απο την χωρα της IP. To γυρισα σε ελλαδα και με αφησε και το κατεβασα κανονικα. Οποτε ελπιζω μελλοντικα να μην κανει τπτ και κοψει προσβαση σε οτι εχουμε αγορασει απο αλλη περιοχη. εγώ έχω πάντως δηλωμένη Αγγλία και δεν μου ζήτησε
fakiris31 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Eρωτησεις για τον θορυβο που αναφερατε πολλοι εδω: 1.Επηρρεαζει καθολου την λειτουργια της κονσολας? Τι εχετε παταρησει? 2.Κανει τον ιδιο θορυβο οπως το παρακατω βιντεο? ο ηχος έτσι είναι. το ποσο δυνατός δεν μπορείς να το καταλαβεις απο το βίντεο βέβαια αλλα ετσι ειναι δεν ξερω αν θα εχει η οχι πρόβλημα αλλά εγω πήρα τα λεφτά πισω και θα δω τι θα κανω αν περιμένω για αλλο η πάρω ps4. 400 ευρω παντος για κάτι ελαττωματικό δεν τα δίνω
metallica 13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 To coil whine τι ειναι ρε παιδια?τι σημαινει με απλα λογια? 1
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω το Destiny το αγορασα απο hongkong με χρεωστικη της Πειραιως και την δεχτηκε κανονικα Κι εγώ με κάρτα της Πειραιώς δοκίμασα, όχι όμως χρεωστική αλλά αυτές τις visa που δίνουν για αναλήψεις από τρεχούμενους λογαριασμούς. Δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει, οπότε δεν ξέρω ποια ακριβώς ισχύ έχει αλλά σε 2-3 περιπτώσεις που έκανα e-αγορά τη δέχτηκαν κανονικά. Τεσπά, μικρό το κακό αφού δεν πειράζει να δηλώσω την κανονική μου mastercard. Το θέμα είναι να μην αρχίσει κάποτε η MS να σκαλίζει τα billing address, γιατί τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Τώρα σκέφτομαι τι άλλο να αγοράσω, αλλά αφού δεν υπάρχει ούτε ένα game της προκοπής με βλέπω να πηγαίνω πάσο για λίγο καιρό ακόμα... (καλά τα 20 ευρώ του Metro redux αλλά στο PC είναι ακόμα φθηνότερο, ο νοών νοείτω).
lak10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Και εμένα ακούγεται λιγο αλλά δε το αλλάζω τουλάχιστον για την ώρα. Μπορεί να λυθεί με. Update. Μια χαρά λειτουργεί
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Από τα seven ξέρει κανείς αν μπορείς να το πάρεις με απόσυρση? Επίσης, έχετε καμιά ιδέα πόσο έκπτωση μπορεί να πάρεις αν τους πας κονσόλα προηγούμενης γενιάς? (360, ps3)
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Από τα seven ξέρει κανείς αν μπορείς να το πάρεις με απόσυρση? Επίσης, έχετε καμιά ιδέα πόσο έκπτωση μπορεί να πάρεις αν τους πας κονσόλα προηγούμενης γενιάς? (360, ps3) Θείε, τα seven παίρνουν ακόμα κονσόλες ? Tα Public σταμάτησαν πάντως...
Hellraiser76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδες τι αγχεστε;Εχει δυο χρονια εγγυηση η κονσολα αμα τη δηλωσετε....λιγο πριν ληξει την στελνετε για επισκευη και τελος. Με τους γελοιους της MS αυτο τους αξιζει....
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ο ηχος έτσι είναι. το ποσο δυνατός δεν μπορείς να το καταλαβεις απο το βίντεο βέβαια αλλα ετσι ειναι δεν ξερω αν θα εχει η οχι πρόβλημα αλλά εγω πήρα τα λεφτά πισω και θα δω τι θα κανω αν περιμένω για αλλο η πάρω ps4. 400 ευρω παντος για κάτι ελαττωματικό δεν τα δίνω Mε ακόμα καλύτερο ήχο : 1
fakiris31 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 προσωπικά δεν μου κάθεται να ξέρω ότι πήρα κάτι χαλασμένο που μπορεί και να μην πάθει ποτέ τίποτα. οσο για το βίντεο ετσι ακριβώς. Αυτό το βίντεο το παρουσιάζει λες και είσαι δίπλα. 1
nk_surfer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα πάντως μου ακούγεται σαν το μάτι του bluray να προσπαθεί να διαβάσει. Σας το κάνει και με δισκάκι μέσα και χωρίς δισκάκι;
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Θείε, τα seven παίρνουν ακόμα κονσόλες ? Tα Public σταμάτησαν πάντως... Δεν ρώτησα αλλά νομίζω το είδα στο site τους γι'αυτό ρώτησα αν ξέρει κανείς...θα ρωτήσω και απευθείας σε αυτούς όμως όταν μπορέσω Ρε παιδες τι αγχεστε;Εχει δυο χρονια εγγυηση η κονσολα αμα τη δηλωσετε....λιγο πριν ληξει την στελνετε για επισκευη και τελος. Με τους γελοιους της MS αυτο τους αξιζει.... Το θέμα είναι αν είναι απλά ένας ενοχλητικός θόρυβος ή αν θα δημιουργήσει και πρόβλημα στην κονσόλα αν δεν πάει για επισκευή-αντικατάσταση 2
fakiris31 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 το κάνει χωρίς δίσκο και μώλις βάλεις παιχνίδι να παίξεις σταματάει. επίσης το κάνει και για λίγη ώρα αφου κλείσει πάντος είναι respect απο μένα παρά την ταλεπωρία. γύρισα την κονσόλα πίσω και μου έδωσαν και τα 25 ευρω απο το ea access πίσω αναγνωρίζοντας το λάθος τους.αν βρεθεί σύντομα λύση θα πάω να πάρω άλλη αλλιος με κοβο για ps :S 1
lak10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Mε ακόμα καλύτερο ήχο : και εμενα αυτον τον ηχο κανει αλλα οχι τοσο δυνατα πρεπει να παω πολυ κοντα για να το ακουσω
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν ακούσετε κάτι σαν τον παρακάτω θόρυβο, τότε να ανησυχείτε! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις