Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστωτική mastercard. Δοκίμασα μια visa αναλήψεων/χρεωστική (ή κάτι τέτοιο) αλλά δεν τη δέχτηκε.

Προσπαθώ ακόμα να διευκρινίσω αν αυτές οι κάρτες παίζουν στην Ευρώπη (εννοείται δηλώνοντας HK location), αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Γιατί αν όντως παίζουν, τότε είναι μακράν η καλύτερη λύση.

Εγω το Destiny το αγορασα απο hongkong με χρεωστικη της Πειραιως και την δεχτηκε κανονικα

Δημοσ.

Really? Γινεται στο xbone αυτο μονο; Στο psn ας πουμε δεν μπορεις να βαλεις funds στο wallet σου για να αγορασεις απο psn με πιστωτικη καθως δεν μπορουν να επιβεβαιωσουν το shipping adress σου. Εγω διαβασει πως γινεται μονο να βαλεις λεφτα στο wallet αλλα δεν αξιζει τον κοπο για να σωσω στον εαυτο μου 8 με 10 ευρω. Μοναδικη λυση ειναι να αγοραζω psn cards για το αμερικανικο. Στο xbone ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα απο οτι διαβαζω

Δημοσ.

Εγω το Destiny το αγορασα απο hongkong με χρεωστικη της Πειραιως και την δεχτηκε κανονικα

Really? Γινεται στο xbone αυτο μονο; Στο psn ας πουμε δεν μπορεις να βαλεις funds στο wallet σου για να αγορασεις απο psn με πιστωτικη καθως δεν μπορουν να επιβεβαιωσουν το shipping adress σου. Εγω διαβασει πως γινεται μονο να βαλεις λεφτα στο wallet αλλα δεν αξιζει τον κοπο για να σωσω στον εαυτο μου 8 με 10 ευρω. Μοναδικη λυση ειναι να αγοραζω psn cards για το αμερικανικο. Στο xbone ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα απο οτι διαβαζω

Στο xbox one είσαι "πολίτης του κόσμου", όπου γης και πατρίς! :P  :D

(μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν ξέρω να θα μείνει έτσι)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια πριν λιγο παρατήρησα. Οτι μου εκανε. Ενα. Μικρό ήχο. Ένα τζζζ δεν το κάνει στο instant on μου το. Εκανε μονο στο dashboard οταν εβαλα το demo του Φιφα σταματησε Πρεπει να βλα το αυτι στο επιπλο για να τον ακουσω μπορει να ειναι και ηφυσιολογικη λειτουργια ετσι

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον παιδια γυριζα απο την δουλεια σημερα και σταματησα στα seven να παρω μια ταινια για την γυναικα μου!ειχε ενα one απλο!το τσιμπησα δεν αντεξα..που να περιμενεις να αλλαξει η παρτιδα ειναι κατι πολυ αοριστο!εγω την κονσολα τωρα την θελω!την ξεπακεταρισα και τα ιδια!ιδιο προβλημα!αυτο που εκανα ηταν να την δηλωσω στην ms εχω εγγυηση μεχρι το 16!αμα θελει να χαλασει ας χαλασει!του βαλα και το demo του fifa 15 να τρεχει για να το βουλωσει και το εβαλα να κατεβαζει διαφορα πραγματα!δεν θα αρωστησουμε για ενα μηχανημα!απλα κατι για την ms!εισαι AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ..μονο αυτο..

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια πριν λιγο παρατήρησα. Οτι μου εκανε. Ενα. Μικρό ήχο. Ένα τζζζ δεν το κάνει στο instant on μου το. Εκανε μονο στο dashboard οταν εβαλα το demo του Φιφα σταματησε Πρεπει να βλα το αυτι στο επιπλο για να τον ακουσω μπορει να ειναι και ηφυσιολογικη λειτουργια ετσι

Δεν την έχω ακόμα την κονσόλα αλλά δεν γίνεται να είναι και εντελώς αθόρυβη! Πιστεύω με όλα αυτά που έχουν ακουστεί (κυριολεκτικά :P ) το ψάχνουμε λίγο παραπάνω από το κανονικό!

λοιπον παιδια γυριζα απο την δουλεια σημερα και σταματησα στα seven να παρω μια ταινια για την γυναικα μου!ειχε ενα one απλο!το τσιμπησα δεν αντεξα..που να περιμενεις να αλλαξει η παρτιδα ειναι κατι πολυ αοριστο!εγω την κονσολα τωρα την θελω!την ξεπακεταρισα και τα ιδια!ιδιο προβλημα!αυτο που εκανα ηταν να την δηλωσω στην ms εχω εγγυηση μεχρι το 16!αμα θελει να χαλασει ας χαλασει!του βαλα και το demo του fifa 15 να τρεχει για να το βουλωσει και το εβαλα να κατεβαζει διαφορα πραγματα!δεν θα αρωστησουμε για ενα μηχανημα!απλα κατι για την ms!εισαι AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ..μονο αυτο..

Πολύ άντεξες... :P  Μεγειά! Συμφωνώ, ένα μηχάνημα είναι που έχει και εγγύηση, αν χαλάσει χάλασε!

• Like 1
Δημοσ.

Και το ps4 κανει λιγο θορυβο btw μετα απο αρκετες ωρες παιχνιδιου. Ας ανεβασει καποιος ακριβως πως κανει το xbone για να καταλαβουμε περιπου για τι θορυβο προκειται. Στο ps4 πχ ειναι το ανεμιστηρακι που κανει τον θορυβο μετα απο καποιες ωρες.

Δημοσ.

απλό εννοείς χωρίς το Kinect ή χωρίς τίποτα? (σαν το πακέτο που έχουν και public, 399€ χωρίς κανένα παιχνίδι)

Δημοσ.

πηγα πηρα τα λεφτά πισω και θα σκεφτώ τι θα κάνω.

υο θεμα δεν είναι αν είναι ποιο δυνατός ο ηχος απο το πσ. το θέμα είναι οτι δεν δουλεύει σωστά. με πηρε απο τη ms σήμερα και είπε να την στείλω. δεν ξέρουμε λέει που είναι το πρόβλημα και απο τι είμαι.

Δημοσ.

Λοιπον, καρτα ζηταει αν η χωρα η δηλωμενη ειναι αλλη απο την χωρα της IP.

To γυρισα σε ελλαδα και με αφησε και το κατεβασα κανονικα.

Οποτε ελπιζω μελλοντικα να μην κανει τπτ και κοψει προσβαση σε οτι εχουμε αγορασει απο αλλη περιοχη.

Δημοσ.

Eρωτησεις για τον θορυβο που αναφερατε πολλοι εδω:

1.Επηρρεαζει καθολου την λειτουργια της κονσολας? Τι εχετε παταρησει?

2.Κανει τον ιδιο θορυβο οπως το παρακατω βιντεο?

Δημοσ.

Τον ιδιο θορυβο εκαναν καποια τροφοδοτικα της Corsair που ειχαν και καλα green λειτουργια στον ανεμιστηρα τους.

Coil Whine ειναι και δεν ειναι καλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...