nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πιστωτική mastercard. Δοκίμασα μια visa αναλήψεων/χρεωστική (ή κάτι τέτοιο) αλλά δεν τη δέχτηκε. Προσπαθώ ακόμα να διευκρινίσω αν αυτές οι κάρτες παίζουν στην Ευρώπη (εννοείται δηλώνοντας HK location), αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Γιατί αν όντως παίζουν, τότε είναι μακράν η καλύτερη λύση.
ultralisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 άσχημο αυτό ρε γμτ...κολλάω με την πιστωτική
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί, τι πρόβλημα υπάρχει; Στη MS τη δίνουμε την κάρτα, όχι σε κινέζο έμπορα. Ελπίζω βέβαια πως δεν έχουμε κάποια στιγμή κάτι αντίστοιχο με τα παλιά προβλήματα ασφαλείας του PSN. Εννοείται κι εγώ θα προτιμούσα χρεωστική, paypal, prepaid gift card κλπ αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω βρει άλλη λύση. Btw επειδή είχα μια μικρή αμφιβολία για τη μετατροπή συναλλάγματος που θα έκανε η τράπεζά μου από HKD σε EUR, η τελική τιμή για το Destiny ήταν 38,77 ευρώ. Αρχικά μου είχαν χρεώσει 38,76 αλλά δεν ήταν το τελικό ποσό. Το λέω γιατί είχα διαβάσει περιπτώσεις από Αμέρικα, που η τράπεζα έκανε κάτι παλαβές μετατροπές από HKD σε USD και "έτρωγε" κάμποσα δολάρια ακόμα.
ultralisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 πρώτη φορά πάντως ακούω σε internet αγορά να μην δέχονται χρεωστική...μήπως έχει θέμα η συγκεκριμένη?
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν το έψαξα και περισσότερο. Προς το παρόν ψάχνω να βρω για μια άλλη χρέωση που βλέπω στο λογαριασμό μου: MSFT billing 0,80 ευρώ Υποψιάζομαι ότι είναι κάποιο ποσό που κρατάει αρχικά η MS για το validation της κάρτας και ενδεχομένως το επιστρέφει αργότερα.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Η μετατροπή συναλλαγματος πάντως δεν είναι μεγάλη. Το πολύ 50 λεπτά. Τουλάχιστον στη Eurobank που έχω κάνει αρκετές αγορές. 1
Alejandro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει που δεν γίνεται πουθενά επίσημα λόγος για τις προβληματικές κονσόλες...
hollow_83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Eδω παντως εχει ξεκινησει συζητηση. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=891422
hollow_83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 H επισημη απαντηση ειναι επιστροφη και αντικατασταση, τουλαχιστον απο αυτα που λενε στο Xbox.com
Alejandro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό είπαν και σε εμένα τηλεφωνικά αλλά αυτό καταδεικνύει και το ότι δεν έχουν ιδέα ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα γιατί και οι κονσόλες αντικατάστασης έχουν το ίδιο θέμα. Επίσημη θέση εννοώ να βγει ανακοίνωση σε sites που να αναφέρει ότι οι εξής παρτίδες έχουν αυτό το πρόβλημα (αναλυτικά ώστε να φανεί ότι το εντόπισαν και το έλυσαν) και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν. Ένας μάλιστα στο neogaf αναφέρει ότι το έστειλε για επισκευή και του το έστειλαν πίσω λέγοντας ότι δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα..!
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Απο αυτά που έχω διαβάσει το πρόβλημα αφορά κυρίως παρτίδες χωρίς το Kinnect σε συνδυασμό με το τελευταίο update που βγήκε.Προφανώς και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά κάτι μου λέει πως είναι bug/software-ικό το θέμα...
hollow_83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για να ειναι θεμα software θα πρεπει τα τελευταια One's (kinectless), να εχουν καποια διαφορα στο HW. Αλλιως το προβλημα θα εμφανιζοταν σε ολες τις κονσολες, στη δικη μου, δε το κανει οταν βγαζω το Kinect.
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει κανείς ενημέρωση πότε θα ξαναφέρουν τα PUBLIC το συγκεκριμένο πακέτο με fifa και forza?
Προτεινόμενες αναρτήσεις