Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστωτική mastercard. Δοκίμασα μια visa αναλήψεων/χρεωστική (ή κάτι τέτοιο) αλλά δεν τη δέχτηκε.

Προσπαθώ ακόμα να διευκρινίσω αν αυτές οι κάρτες παίζουν στην Ευρώπη (εννοείται δηλώνοντας HK location), αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Γιατί αν όντως παίζουν, τότε είναι μακράν η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Γιατί, τι πρόβλημα υπάρχει; Στη MS τη δίνουμε την κάρτα, όχι σε κινέζο έμπορα. Ελπίζω βέβαια πως δεν έχουμε κάποια στιγμή κάτι αντίστοιχο με τα παλιά προβλήματα ασφαλείας του PSN.

Εννοείται κι εγώ θα προτιμούσα χρεωστική, paypal, prepaid gift card κλπ αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω βρει άλλη λύση.

Btw επειδή είχα μια μικρή αμφιβολία για τη μετατροπή συναλλάγματος που θα έκανε η τράπεζά μου από HKD σε EUR, η τελική τιμή για το Destiny ήταν 38,77 ευρώ. Αρχικά μου είχαν χρεώσει 38,76 αλλά δεν ήταν το τελικό ποσό. Το λέω γιατί είχα διαβάσει περιπτώσεις από Αμέρικα, που η τράπεζα έκανε κάτι παλαβές μετατροπές από HKD σε USD και "έτρωγε" κάμποσα δολάρια ακόμα.

Δημοσ.

Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν το έψαξα και περισσότερο. Προς το παρόν ψάχνω να βρω για μια άλλη χρέωση που βλέπω στο λογαριασμό μου: MSFT billing 0,80 ευρώ

Υποψιάζομαι ότι είναι κάποιο ποσό που κρατάει αρχικά η MS για το validation της κάρτας και ενδεχομένως το επιστρέφει αργότερα.

Δημοσ.

Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει που δεν γίνεται πουθενά επίσημα λόγος για τις προβληματικές κονσόλες...

Δημοσ.

Αυτό είπαν και σε εμένα τηλεφωνικά αλλά αυτό καταδεικνύει και το ότι δεν έχουν ιδέα ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα γιατί και οι κονσόλες αντικατάστασης έχουν το ίδιο θέμα. Επίσημη θέση εννοώ να βγει ανακοίνωση σε sites που να αναφέρει ότι οι εξής παρτίδες έχουν αυτό το πρόβλημα (αναλυτικά ώστε να φανεί ότι το εντόπισαν και το έλυσαν) και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν.

Ένας μάλιστα στο neogaf αναφέρει ότι το έστειλε για επισκευή και του το έστειλαν πίσω λέγοντας ότι δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα..!

Δημοσ.

Απο αυτά που έχω διαβάσει το πρόβλημα αφορά κυρίως παρτίδες χωρίς το Kinnect σε συνδυασμό με το τελευταίο update που βγήκε.
Προφανώς και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά κάτι μου λέει πως είναι bug/software-ικό το θέμα...

Δημοσ.

Για να ειναι θεμα software θα πρεπει τα τελευταια One's (kinectless), να εχουν καποια διαφορα στο HW.

Αλλιως το προβλημα θα εμφανιζοταν σε ολες τις κονσολες, στη δικη μου, δε το κανει οταν βγαζω το Kinect.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...