Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάτι ενδιαφέρον (αν το site είναι αξιόπιστο, δεν το έχω ελέγξει):

http://www.play-asia.com/paOS-14-71-1z5-49-en.html

Prepaid  κάρτες με foreign currency για αγορές από stores του εξωτερικού, δεν χρειάζονται ούτε μούφα billing addresses ούτε τίποτα. Και δέχονται και πληρωμές με paypal.

Πχ. κάρτα αξίας ~60 ευρώ για αγορές από ΗΚ: http://www.play-asia.com/xbox-gift-card-hkd-600-paOS-13-49-en-70-7dtf.html

Φυσικά θα προτιμούσα το G2A που το ξέρω καλύτερα, αλλά αφού οι κάρτες του είναι διαρκώς εξαντλημένες πρέπει να βρούμε άλλες εναλλακτικές.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα τον σηριακο αριθμο της κονσολας στο λινκ που εγραψα πιο πανω και βλεπω και εγω οτι εχω 2 χρονια εγγυηση....οποτε αφου ειναι καραγκιοζηδες οι της MS θα τη κρατησω τη κονσολα ως εχει και μα τω Θεο 10 μερες πριν ληξει η εγγυση θα τους τη στειλω για επισκευη!

Υ.Γ
Ασχετο αλλα εκανα μια δοκιμη να δω πως δηλωνεις ηλεκτρονικα τη κονσολα για επισκευη και μου εβγαζε οτι πρεπει να πληρωσω 100€!!!Τι ειναι αυτα;

• Like 1
Δημοσ.

Να κάτι ενδιαφέρον (αν το site είναι αξιόπιστο, δεν το έχω ελέγξει):

http://www.play-asia.com/paOS-14-71-1z5-49-en.html

Prepaid  κάρτες με foreign currency για αγορές από stores του εξωτερικού, δεν χρειάζονται ούτε μούφα billing addresses ούτε τίποτα. Και δέχονται και πληρωμές με paypal.

Πχ. κάρτα αξίας ~60 ευρώ για αγορές από ΗΚ: http://www.play-asia.com/xbox-gift-card-hkd-600-paOS-13-49-en-70-7dtf.html

Φυσικά θα προτιμούσα το G2A που το ξέρω καλύτερα, αλλά αφού οι κάρτες του είναι διαρκώς εξαντλημένες πρέπει να βρούμε άλλες εναλλακτικές.

νομίζω κάπου ειπώθηκε ότι δεν σε αφήνει να κάνεις redeem τέτοιον κωδικό...καλό είναι να το ψάξεις πριν προχωρήσεις σε αγορά

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα τον σηριακο αριθμο της κονσολας στο λινκ που εγραψα πιο πανω και βλεπω και εγω οτι εχω 2 χρονια εγγυηση....οποτε αφου ειναι καραγκιοζηδες οι της MS θα τη κρατησω τη κονσολα ως εχει και μα τω Θεο 10 μερες πριν ληξει η εγγυση θα τους τη στειλω για επισκευη!

Υ.Γ

Ασχετο αλλα εκανα μια δοκιμη να δω πως δηλωνεις ηλεκτρονικα τη κονσολα για επισκευη και μου εβγαζε οτι πρεπει να πληρωσω 100€!!!Τι ειναι αυτα;

Δε νομίζω ότι πληρώνεις κάτι.Εγώ για το Xbox 360 που μου χε χαλάσει,τους πήρα τηλέφωνο και μου έστειλαν κούριερ που πήρε τη κονσόλα και μετά από 2-3 βδομάδες μου έφερε νέα,όλα δωρεάν.

Βέβαια αυτό ήταν πριν 7 χρόνια αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

για επισκευή δεν την στέλνω η θα πάρω πισω τα λεφτά και θα περιμένω η θα πάρω ps4. αλλά ps 4 δεν τρελενομαι αυτό θα κάνει φασαρία χωρίς να έχει προβλημα.

μια ερώτηση μετα απο καμιά ωρα παιχνιδιού το καπάκι απο την δεξιά μεριά είναι κρύο η ζεστό αν το πιάσετε?

Σε κατάστημα public μου είπανε ότι και τα ps4 σε μεγάλο ποσοστό είναι προβληματικά! Χαρακτηριστικά μου είπε ότι 7 στα 10 επέστρεψαν με σοβαρό πρόβλημα! Τώρα τι να πω, δεν έχω παρακολουθήσει τι γίνεται με το ps4 και πόσο ακριβή είναι αυτά τα στατιστικά...

Δημοσ.

πληρωνεις την επισκευη οταν ειναι εκτος εγγυησης και θες να την φτιαξεις.

παλια αν θυμαμαι ηταν 65-70 ευρω.

Εντος εγγυησης δεν πληρωνεις τιποτα.ερχεται ο κουριερ στο χωρο σου, παιρνει την κονσολα και σε 12-15 μερες εχει επιστρεψει .

Ειχαν θεματακια τα ps4 αλλα οχι σε βαθμο τετοιο που εχει το xbox1 με τον θορυβο που κανει,

Δημοσ.

Για ακόμη μια γενιά οι δυο μεγάλοι φαίνεται να σκ@τωσ@νε! Εν αντιθέσει με την Nintendo που συνεχίζει την θετική παράδοση.

Η Nintendo μπορεί να ελέγχει ένα ένα τα wii u τόσα που πουλάει :P

(πλάκα κάνω, σέβομαι και συμπαθώ τη Nintendo!)

• Like 3
Δημοσ.

Η δικια μου απο public μια χαρα μεχρι στιγμης (ενα μικρο θορυβο σα να τρεχει data που κ που κανει ο σκληρος)

μηπως ειναι ο ηχος που λέμε? οταν βαζεις παιχνιδι τον κανει αυτό το θόρυβο?

Δημοσ.

Για ακόμη μια γενιά οι δυο μεγάλοι φαίνεται να σκ@τωσ@νε! Εν αντιθέσει με την Nintendo που συνεχίζει την θετική παράδοση.

Αστο κ με την nintendo μην μου το θυμιζεις

2 κονσολες wiiu μου βγαλανε προβλημα

μηπως ειναι ο ηχος που λέμε? οταν βαζεις παιχνιδι τον κανει αυτό το θόρυβο?

Δεν εχω retail game

Εκτος κ αν εννοεις ακομα κ ψηφιακο οποτε θα το ελεγξω κ θα σου πω

Γενικα δεν με ενοχλει οποτε κλαιν αν μου βγαλει κατι μετα απο μηνες θα το δωσω στην εγγυηση πισω

Δημοσ.

Σε κατάστημα public μου είπανε ότι και τα ps4 σε μεγάλο ποσοστό είναι προβληματικά! Χαρακτηριστικά μου είπε ότι 7 στα 10 επέστρεψαν με σοβαρό πρόβλημα! Τώρα τι να πω, δεν έχω παρακολουθήσει τι γίνεται με το ps4 και πόσο ακριβή είναι αυτά τα στατιστικά...

Σιγά μην ήταν και το 90% των κονσολών ελαττωματικό :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...