DJTaurus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά πήρα το ΧΒΟΧ ONE την Παρασκευή (προ παραγγελία) από το Console Club και είναι όλα μια χαρα Και ένα παιδί που διάβασα σε άλλο forum οτι το πήρε απο πλαίσιο δεν ειχε θέμα.
ultralisk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 είναι κανείς που να πήρε κονσόλα και να μην έχει αυτό το θέμα με τον θόρυβο τώρα η πριν κανέναν μήνα? ρωτάω ώστε αν κάποιος υπάρχει να πάω να την πάρω από εκεί την κονσόλα αν μου δώσει τα λεφτά πίσω το πλαίσιο. φίλος που το πήρε από το Public του Mall δεν είχε πρόβλημα
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα είναι θέμα τύχης καθαρά ε? Ούτε καν όλη η παρτίδα
Jamest Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες εμένα η κονσόλα έκανε περίπου μια εβδομάδα να παει και να έρθει όταν είχε χαλάσει το drive... Άσχετο, το βράδυ θα είμαι μέσα για destiny οποίος το πάρει add me...
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και ένα παιδί που διάβασα σε άλλο forum οτι το πήρε απο πλαίσιο δεν ειχε θέμα. Κι εγώ από Πλαίσιο και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Όμως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να το δουλέψω χωρίς το Kinect (αν αυτό έχει καμια σημασία).
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ από Πλαίσιο και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Όμως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να το δουλέψω χωρίς το Kinect (αν αυτό έχει καμια σημασία). Άσχετο με το πρόβλημα, αλλά μιας που έχεις kinect αν παίξεις κανένα demo ή το παιχνίδι που δίνουν δώρο (αν είσαι χορευταράς ) πες μας λίγο τι λέει και αν και πόσο έχει βελτιωθεί!
Jamest Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Όσοι έχετε το fifa 15 σε κωδικό το store τον αναγνωρίζει η θα ενεργοποιηθεί με τη κυκλοφορία του παιχνιδιού;
lak10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και ένα παιδί που διάβασα σε άλλο forum οτι το πήρε απο πλαίσιο δεν ειχε θέμα. εγω ειμαι φιλε. εχω μια ερωτηση προς ολυος δηλωσα την κονσολα στο site της MS και μου εβγαλε οτι εχω μεχρι 11/2016 πως και εδωσε 2 ετη εγγυηση?
Alejandro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Όσοι έχετε το fifa 15 σε κωδικό το store τον αναγνωρίζει η θα ενεργοποιηθεί με τη κυκλοφορία του παιχνιδιού; Τον αναγνωρίζει και νομίζω ότι κάνει και pre-load. 1
cmi30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τον αναγνωρίζει και νομίζω ότι κάνει και pre-load. Δεν νομίζω ότι κάνει pre-load, απλά το έχει στο queue και μόλις γίνει το release θα ξεκινήσει και το download.
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα έκανε μια χαρά preload 15.5GB (σε ρυθμούς χελώνας) και τώρα απλώς περιμένει πότε θα ξεκλειδώσει το παιχνίδι. Άσχετο με το πρόβλημα, αλλά μιας που έχεις kinect αν παίξεις κανένα demo ή το παιχνίδι που δίνουν δώρο (αν είσαι χορευταράς ) πες μας λίγο τι λέει και αν και πόσο έχει βελτιωθεί! Δεν είχα Kinect στο 360 οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης για το πόσο έχει βελτιωθεί. Σε γενικές γραμμές πάντως φαίνεται να κάνει δουλειά, έχει αρκετά μεγάλη γωνία θέασης/εντοπισμού, δεν χρειάζεται καν να το βάλω στο κέντρο της τηλεόρασης (είναι σχεδόν μισό μέτρο πιο πέρα), φαίνεται να παίζει ακόμα και με συνθήκες αρκετά χαμηλού φωτισμού (όχι όμως αν υπάρχει δυνατή πηγή φωτός ακριβώς από πίσω μας, πχ λαμπατέρ) και γενικά αναγνωρίζει εύκολα τις εντολές. Ή μάλλον αναγνωρίζει κυρίως τις εντολές της γυναίκας μου, γιατί εμένα μου βγάζει την πίστη αρκετές φορές. Και έτσι έχουμε τραγελαφικά φαινόμενα του στιλ "γυναίκαααα, έλα μια στιγμή στο σαλόνι να πεις του xbox να ανοίξει τον explorer"... Την έβαλα να κάνει μερικές δοκιμές με το Dance Spotlight (εγώ μόνο για κανα καλαματιανό είμαι και αν...) και δεν υπήρχε πρόβλημα, φαινόταν να αναγνωρίζει αμέσως τις κινήσεις. Το Kinect rivals demo (αυτό με τα τζετ σκι) μου σκότισε λίγο τα @@ αλλά με τα πολλά το πήρα το κολλάι. Ούτως ή άλλως τα Kinect games είναι όλα για το μπέο, όπως και στο 360 άλλωστε. Έκανα 2-3 Skype videocalls και η ποιότητα μου φάνηκε αρκετά καλή, για την ακρίβεια είχε πολύ καλύτερη εικόνα από την κάμερα του macbook pro '13. Τέλος μου έκανε εντύπωση πως η συσκευή είχε ανεμιστήρι από πίσω αλλά δεν ακούγεται καθόλου (εκτός αν δεν το ζόρισα αρκετά). Για περισσότερες εντυπώσεις θα επανέλθω όταν μάθω κι εγώ περισσότερα. 1
fakiris31 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά μάλλον βρήκα κονσολα χωρίς θόρυβο διάλεξα κονσόλα που αρχίζει απο 081 ο s/n απλα μην πω μεγαλες κουβέντες σπίτι θα δω 100% η δοκιμή έγινε στο πλαίσιο. οι αλλες ηταν 051 και 055 η κονσολα δεν είχε δώρο παιχνίδια υ.γ. άκυρο τελικά σπίτι ακούγεται πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει υ.γ.2 ακούγεται πολυ λιγότερο και μέχρι στιγμής κάποιες φορές σταματά για λιγο και μετά ξανα ακούγεται λίγο. στο τέλος το κοβω να παω σε ps4 όσο και αν δεν θέλω
Hellraiser76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες μην κανετε το ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ να στειλετε τις ολοκαινουριες κονσολες σας για επισκευη....να απαιτησετε ειτε να σας τις αντικαταστησουν ειτε τα λεφτα σας πισω!!! Ως εδω με τους γελοιους της MS!!! 4
fakiris31 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 για επισκευή δεν την στέλνω η θα πάρω πισω τα λεφτά και θα περιμένω η θα πάρω ps4. αλλά ps 4 δεν τρελενομαι αυτό θα κάνει φασαρία χωρίς να έχει προβλημα. μια ερώτηση μετα απο καμιά ωρα παιχνιδιού το καπάκι απο την δεξιά μεριά είναι κρύο η ζεστό αν το πιάσετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις