Vag.93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To Μουντιαλ στο next gen fifa μπηκε σαν expansion. Stand-alone τιτλος βγηκε για last-gen
fakiris31 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 εχω μθα απορία που και ποθ μου λεει οτι εγραψε ενα κλιπ. το παταω εγω καταλαθος η μονο του το κάνει?
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτη απόπειρα αγοράς XBL subscription από goldxbox.gr και αρχίσανε τα ντράβαλα: Dear customer, your payment is accepted but your registered number to our page xxxxx is not match with your HOME paypal number xxxxx.For security reasons, we will contact you as soon as possible to confirm your order by phone and send your code to your email. Ε ναι ρε αρχηγέ, αφού μου ζητάς να σου βάλω αριθμό κινητού τηλεφώνου για να μου στείλεις pin code με SMS και πας μετά την παραγγελία να τον συγκρίνεις με τον αριθμό που έχω δηλώσει στο paypal για σταθερό... τι περίμενες; Τεσπα θα τους πάρω το πρωί να δούμε τι στο καλό γίνεται. Και είχα όρεξη για κανα free game μέσω XBL Gold τώρα...
Hellraiser76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον βρηκα ακρη και με το Fifa....το προβλημα ηταν οτι ειχαν δηλωσει οτι μενω Αμερικη!Ναι καλα διαβαζετε...εφτιαξα ενα δευτερο λογαριασμο και τον αναγνωρισε μια χαρα τον κωδικο. Επισης οσοι θελετε να δηλωσετε την κονσολα σας μπορειτε να το κανετε εδω....https://myservice.xbox.com/el-GR/pages/registerdevice.aspx Υ.Γ Ρε Nzeppos αφου εχεις δωρεαν για 15 μερες....γιατι βιαζεσαι; 1
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Η δήλωση σε τι εξυπηρετεί; Είναι μόνο για service, αντικαταστάσεις κλπ; Αν ναι, υπάρχει πρόβλημα να μην τη δηλώσουμε ή η MS θα μας αναγκάσει να το κάνουμε αν θέλουμε πχ. να αναφέρουμε βλάβη στο μηχάνημα; Το λέω γιατί με όλες αυτές τις αλλαγές στα locations (Greece, US, HK κλπ), δεν θα ήθελα να αρχίσω να "κλειδώνω" το X1 με τέτοιες δηλώσεις.
Hellraiser76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ε μαλλον πιο πολυ για να δεις τι εγγυηση εχεις και στη περιπτωση που χρειαστεις service φανταζομαι....
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 OK κατάλαβα, σίγουρα θα χρειαστεί στο μέλλον. Όσο για το XBL Gold, ήθελα να ρίξω μια ματιά στα free games που (νομίζω) απαιτούν τουλάχιστον 1 μήνα συνδρομής, άρα οι 15 μέρες που μόλις ενεργοποίησα δεν φτάνουν. Ή τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου έχει σχηματιστεί.
Hellraiser76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τσεκαρε το καλυτερα....επελεξε ας πουμε το Crimson Dragon και δες αν ειναι δωρεαν ή οχι.
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά κάτι περίεργο γίνεται. Ενώ χρησιμοποίησα το κωδικό για το 14-day trial και μου έγραψε κιόλας αν αποδέχομαι την ενεργοποίησή του κλπ, δεν φαίνεται πουθενά ότι τώρα έχω XBL Gold (ή πόσες μέρες απομένουν για να λήξει). Ούτε καν στο account.xbox.com ή στο commerce.microsoft.com. Αν όμως δοκιμάσω να ενεργοποιήσω ξανά τον 25ψήφιο κωδικό, μου λέει ότι είναι ήδη used. Είμαι πάντως σχεδόν βέβαιος ότι μόνο με paid membership αποκτάς πλήρη δικαιώματα στο Gold. Οι trial συνδρομές μάλλον είναι μόνο για online gaming. Με κούρασαν όλα αυτά. Πάω για ύπνο και αύριο θα δω τι στο καλό γίνεται.
fakiris31 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 έτσι και εμένα αλλά παίζει online και κατέβασε και killer instict. δεν είχα και 360 και δεν ξέρω που κοιτάς για το live
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το Killer Instict όντως το κατεβάζει. To Crimson Dragon όμως ενώ μου λέει ότι είναι τζάμπα, πατάω confirm και με γράφει στα @@ του, με ξαναβγάζει στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού. Λογικά όλα αυτά θα λυθούν με το κανονικό Gold αλλά θα πρέπει πρώτα να πάρω τον κωδικό από goldxbox edit: άκυρο, μια χαρά δούλεψε και το Crimson Dragon τελικά. Είχε πάει από μόνο του στο Queue και κατέβαινε, αλλά δεν μου έβγαλε καμία τέτοια ειδοποίηση και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ό,τι να 'ναι πραγματικά.
blasterdark86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κατεβαζω το destiny τωρα και αναμενω μεχρι την τριτη .Παρεπιπτοντως οποιος παιζει madden nfl 15 και θα παιζει και φιφα ας μου στειλει ενα πμ το gamertag του αν ειναι να παιξουμε κανα ματσακι
funnydad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Κατεβαζω το destiny τωρα και αναμενω μεχρι την τριτη .Παρεπιπτοντως οποιος παιζει madden nfl 15 και θα παιζει και φιφα ας μου στειλει ενα πμ το gamertag του αν ειναι να παιξουμε κανα ματσακι ποσο το αγορασες το destiny?
Vole Maulder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτη απόπειρα αγοράς XBL subscription από goldxbox.gr και αρχίσανε τα ντράβαλα: Ε ναι ρε αρχηγέ, αφού μου ζητάς να σου βάλω αριθμό κινητού τηλεφώνου για να μου στείλεις pin code με SMS και πας μετά την παραγγελία να τον συγκρίνεις με τον αριθμό που έχω δηλώσει στο paypal για σταθερό... τι περίμενες; Τεσπα θα τους πάρω το πρωί να δούμε τι στο καλό γίνεται. Και είχα όρεξη για κανα free game μέσω XBL Gold τώρα... Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κινητό για να σου στείλει SMS. Μπορεί να σε πάρει και αυτοματοποιημένο σύστημα τηλέφωνο στο σταθερό να σου δώσει τον κωδικό. Είναι όμως απαραίτητο το τηλέφωνο που δίνεις να είναι το ίδιο που έχεις δηλωμένο στο paypal για να λειτουργήσει το σύστημά του. Μην ανησυχείς, πάντως, αν δεν ήταν τέτοια η ώρα θα σε είχε πάρει ήδη τηλέφωνο ο τύπος. Θα λυθεί το θέμα αύριο. 1
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 OK thanks για την πληροφορία, αν το ήξερα θα είχα δώσει από την αρχή το σωστό αριθμό. Αύριο τα νεότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις