lak10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 O αδερφος σου χρησιμοποιει το ιδιο account ? Mηπως εκει γινεται καποιο μπερδεμα ?? στην κονσολα εκεινη εχω το Account ου περασμενο αλλα εχω πατησει This is not my home console
Merdock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα. 1
fakiris31 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 βρήκα αυτό http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/xbox_one_support/f/4269/t/1626510.aspx πρώτο ποστ 22 Νοεμ 2013 άρα δεν είναι κάτι νεο για την MS
Merlin_o_magos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ?
red1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? Mage, πάντα έτσι ηταν στο Χbox όσων αφορά την αλλαγή του gamertag...800ms points ηταν τότε αν θυμάμαι καλά
cortaN@ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? Κοστίζει η αλλαγή gamertag. Νομίζω κάπου 8 ευρώ. Η χαμηλότερα ?
lak10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα. ναι ειναι το ιδιο account
metallica 13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? φιλε meriln δεν ειναι θεμα εντασης του ηχου αλλα το κατα το ποσο αυτος ο ηχος ειναι φυσιολογικος!οταν η ιδια η ms σου λεει στειλτω πισω κατι δεν παει καλα!βεβαια δεν ειναι ιδιες ολες οι περιπτωσεις εσενα το δικο σου μπορει να ειναι κομπλε!! darheGR ειμαι στο live...πιστευω να ξαναεχω συντομα one(αναλογα τις εξελιξεις) για να λιωσουμε!
Hellraiser76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Hellraiser 76 το δικο μου...nzeppos ωραιος ρε φιλε πολυ χρησιμος ο οδηγος σου! 2
Jamest Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 OveReeM GR Όσοι πήρατε καινούργιο one add me, α και μεγιες μάγκες... 2
lak10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα το ειχα κατεβασει καταλαθος με το Account του αδερφου μου εγω ειχα μπερδευτει 2
pigos23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Να ενημερωσω οτι μεσω ea access ατο fifa 14 περλαμβανεται κ το mountial brazil fifa 14 1
hollow_83 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο μπηκε δωρεαν με update, δεν ηταν κατι εξτρα που το πληρωνες.
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο μπηκε δωρεαν με update, δεν ηταν κατι εξτρα που το πληρωνες. σαν ξεχωριστό παιχνίδι δεν το βγάλανε?
pigos23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο μπηκε δωρεαν με update, δεν ηταν κατι εξτρα που το πληρωνες. A sorry δεν το ηξερα νομιζα οτι το πληρωνες extra
Προτεινόμενες αναρτήσεις