Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O αδερφος σου χρησιμοποιει το ιδιο account ?

Mηπως εκει γινεται καποιο μπερδεμα ??

στην κονσολα εκεινη εχω το Account ου περασμενο αλλα εχω πατησει This is not my home console

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? 

Mage, πάντα έτσι ηταν στο Χbox όσων αφορά την αλλαγή του gamertag...800ms points ηταν τότε αν θυμάμαι καλά ;)

Δημοσ.

Κοστίζει η αλλαγή gamertag. Νομίζω κάπου 8 ευρώ.

Η χαμηλότερα ?

Δημοσ.

Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα.

ναι ειναι το ιδιο account

Δημοσ.

φιλε meriln δεν ειναι θεμα εντασης του ηχου αλλα το κατα το ποσο αυτος ο ηχος ειναι φυσιολογικος!οταν η ιδια η ms σου λεει στειλτω πισω κατι δεν παει καλα!βεβαια δεν ειναι ιδιες ολες οι περιπτωσεις εσενα το δικο σου μπορει να ειναι κομπλε!! :-)

darheGR ειμαι στο live...πιστευω να ξαναεχω συντομα one(αναλογα τις εξελιξεις) για να λιωσουμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...