Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O αδερφος σου χρησιμοποιει το ιδιο account ?

Mηπως εκει γινεται καποιο μπερδεμα ??

στην κονσολα εκεινη εχω το Account ου περασμενο αλλα εχω πατησει This is not my home console

Δημοσ.

Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πίσω την κονσόλα !! Ο ήχος που ακούγετε είναι αστεία χαμηλός και δεν θέλω να χάσω ούτε ώρα gaming !!! Προσπαθώ να αλλάξω το gamertag μου και μου ζητάει φράγκα...ξέρει κανείς γιατί ? 

Mage, πάντα έτσι ηταν στο Χbox όσων αφορά την αλλαγή του gamertag...800ms points ηταν τότε αν θυμάμαι καλά ;)

Δημοσ.

Κοστίζει η αλλαγή gamertag. Νομίζω κάπου 8 ευρώ.

Η χαμηλότερα ?

Δημοσ.

Κάτσε το account στο οποίο πας να κατεβάσεις τώρα το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με αυτό που κατέβασες το παιχνίδι πριν;Αν είναι το ίδιο κανονικά θα έπρεπε να το κατεβάσεις τσάμπα.

ναι ειναι το ιδιο account

Δημοσ.

φιλε meriln δεν ειναι θεμα εντασης του ηχου αλλα το κατα το ποσο αυτος ο ηχος ειναι φυσιολογικος!οταν η ιδια η ms σου λεει στειλτω πισω κατι δεν παει καλα!βεβαια δεν ειναι ιδιες ολες οι περιπτωσεις εσενα το δικο σου μπορει να ειναι κομπλε!! :-)

darheGR ειμαι στο live...πιστευω να ξαναεχω συντομα one(αναλογα τις εξελιξεις) για να λιωσουμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...