Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λογικη λεει και με βαση τις σκιες οτι ο ηλιος στην απο κατω φωτογραφια ειναι πιο χαμηλα απο την πανω εξου και η ελλειψη του pre baked lens flare.

• Like 1
Δημοσ.

έπαιξα λίγο forza που δεν το είχα δει απο κοντά ποτέ. τόσα χρόνια νόμιζα το gt είναι κορυφή αλλά έκανα λάθος... αυτό είναι ρεαλιστικό όταν είδα έχει και να χαλά το αυτοκίνητο και να παίζουν ρόλο οι ζημιές έμεινα. δεν το μετανιώνω που μετά απο τόσα χρόνια έφυγα απο σονυ αρκεί μην έχουμε κανένα θέμα με τον περίεργο ήχο.

ea access + τα παιχνίδια απο το πακέτο θα είμαι καλυμένος για πάρα πολυ καιρό

Μα τα Forza ήταν καλύτερα από τα GΤ από... ανέκαθεν :P Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο gameplay.

Ετοιμάζομαι να κάνω την πρώτη μου αγορά και λογικά θα είναι το Destiny από Hong Kong store. 60+ ευρώ δεν δίνω που να χτυπιέστε κάτω. Εκτός από τη λύση της πιστωτικής (ενδεχομένως με γιαλαντζί διεύθυνση/τηλέφωνο), υπάρχουν και οι prepaid κάρτες με HK points, πχ. αυτή https://www.g2a.com/xbox-live-300-hkd-card-hk.html (που όμως είναι εξαντλημένη προς το παρόν, έπεσε ακρίδα φαίνεται).

Θα περιμένω όμως πρώτα να τελειώσει το preload του Fifa15, που για κάποιο λόγο σέρνεται απίστευτα. Επίσης έπαιξα λίγο και το demo του NHL15. Τι ignite engine και π@π@ρια μάντολες, αν εξαιρέσουμε τα γραφικά, το gameplay ήταν ακριβώς ίδιο με του... NHL94 που έλιωνα κάποτε στο Megadrive.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ναι, κατεβαίνει το Destiny. 38,5 ευρώ πήγε. edit: Από Hong Kong store (για να μην έχουμε καμια παρεξήγηση).

Aντί για 46+ από US store, 60 από Ευρώπη ενώ άλλο τόσο το έχει το Amazon σε physical copy, χωρίς τα μεταφορικά. Χρησιμοποίησα κανονική credit card (δοκίμασα και μια debit/ψευτο-visa/πως-τη-λένε που δίνει η Πειραιώς για αναλήψεις κλπ αλλά δεν τη δέχτηκε, σε άλλα μαγαζιά όμως δεν είχα πρόβλημα με δαύτην). Τεσπά, για καλό και για κακό, βρήκα μια πραγματική διεύθυνση στο Hong Kong, έβαλα ένα ανύπαρκτο τηλέφωνο (του στιλ 11111111) και voila. Στη χειρότερη να πάρουν κανα τηλέφωνο τη Δευτέρα από την τράπεζα, να ρωτήσουν αν όντως έκανα τη συναλλαγή αλλά χλωμό το κόβω.

Θα ρίξω μια ματιά και για κανα άλλο παιχνιδάκι τώρα που γυρίζει. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ετήσια συνδρομή στο XBL με 368 HKD (37 ευρώ) αντί για το ακατέβατο 60άρι της Ευρώπης. Θα μου πείτε όμως εκεί υπάρχουν και οι κάρτες με points από goldbox, ebay κλπ που έρχονται ακόμα φθηνότερα άρα δεν αξίζει τον κόπο.

hint: στο HK δεν υπάρχει zip code, στο σχετικό κουτάκι δεν χρειάζεται να βάλετε τίποτα. Λογικά ούτε και στο state/province. Στο όνομα της πόλης αρκεί κάτι σαν το Kowloon Bay.

ps: Κοίταξα και για άλλα παιχνίδια, αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι. Το Forza5 είναι στα 35 ευρώ ενώ το Tomb Raider για κάποιο περίεργο λόγο είναι αρκετά ακριβότερο από της Ευρώπης/Αμερικής (εκτός αν είναι καμια ειδική έκδοση και δεν το πρόσεξα). Πολύ καλή περίπτωση αποτελεί το Metro Redux Bundle που έρχεται λιγότερο από 20 ευρώ (197HKD, όταν στον υπόλοιπο κόσμο έχει κοντά στα 40)! Όντας fun των βιβλίων (ειδικά του 2033), ψήνομαι τρελά.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 4
Δημοσ.

Παιδια συνδεα πριν λιγο την κονσολα ευτυχως δεν κανει κανενα ηχο εκτος απο τον φυσιολογικο τα ιδια δηλαδη με το προηγουμενο One που ειχα. Πηγα να ξανακατεβασω το Max Brotherhood που ειχα παρει σαν Free Game λογω το xbox live gold τον Ιουλιο αλλα μου βγαζει οτι πρεπει να πληρωσω δεν υπαρχει καποια download list για το ξανακατεβασω?

Δημοσ.

3) Το Dead Rising 3 γονατίζει PC's, ακόμα και με κάρτες γραφικών όπως GTX780 ή R9 280 λόγω των πάρα πολλών NPC's που γίνονται rendered ταυτόχρονα στην οθόνη:

http://steamcommunity.com/app/265550/discussions/0/613935404006290641

PC Gaming rulez  , για να τρολλαρω και εγω λιγακι ..

Διαβαστε τι τραβαμε οι κακομοιροι οι pc gamers  ..

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις ακόμα gold συνδρομή;Αν ναι πρέπει να το κατεβάσεις δωρεάν.

εχω για 2 χρονια αλλα στο support λεει:

What happens if I miss a game?

Unfortunately, you will not be able to go back and download games from prior periods once a given free game download offering period has elapsed.

οποτε μαλλον την πατησα. μεγαλη βλακεια της Microsoft αυτο επρεπε να εχει download list

Δημοσ.

εχω για 2 χρονια αλλα στο support λεει:

What happens if I miss a game?

Unfortunately, you will not be able to go back and download games from prior periods once a given free game download offering period has elapsed.

οποτε μαλλον την πατησα. μεγαλη βλακεια της Microsoft αυτο επρεπε να εχει download list

Οντως ισχυει ,αν δεν το ειχες κατεβασει οταν το ειχε free ..

Ετσι ειναι και στο PSN Plus .

Δημοσ.

Οντως ισχυει ,αν δεν το ειχες κατεβασει οταν το ειχε free ..

Ετσι ειναι και στο PSN Plus .

το ειχα κατεβασει κανονικα ειναι στην κονσολα που πουλησα στον αδερφο μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφέρονται σχετικά με το θέμα του Hong Kong store.

Ψάχνοντας κάτι άσχετο, έπεσα στο: http://www.hotukdeals.com/deals/destiny-xbox-one-digital-download-30-50-change-region-hong-kong-1988583 και είπα να συμμαζέψω λίγο ό,τι έμαθα σήμερα.

Στο παραπάνω link τα έχουν μπερδέψει λίγο αλλά τα βήματα τους είναι μέσες άκρες σωστά. To ακριβές path είναι: Home Dashboard -> Settings -> System -> Location -> Lanuage & Location: English/Hong Kong (εννοείται χρειάζεται restart).

Το paypal λογικά δεν θα δουλέψει (νομίζω πλέον απαιτείται confirmed valid address), άρα χρειάζεται πιστωτική ή κάρτα με ΗΚ currency σαν αυτές του G2Α.com που αναφέραμε πιο πριν. Υπ' όψιν ότι οι τελευταίες είναι σχετικά δυσεύρετες ή/και εξαντλημένες, αλλά μακροπρόθεσμα είναι σαφώς καλύτερη λύση από τη χρήση fake διεύθυνσης ή ακόμα και πραγματικής διεύθυνσης (στην οποία όμως δεν μένει κάποιος γνωστός σας που μπορεί να σας καλύψει αν η MS to ψάξει παραπάνω). Και καλά στις ΗΠΑ όλο και κανα μπάρμπα μπορεί να έχετε, αλλά στο Hong Kong;

Σημειωτέον πως αν ξαναλλάξετε location, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε/μετατρέψετε το υπολειπόμενο HKD balance, αφού αυτό ισχύει μόνο για το HK store. Αν θέλετε να το εξαργυρώσετε, θα πρέπει να ξαναβάλετε HK location.

Το Hong Kong δεν έχει post/zip codes ή τουλάχιστον αυτό διάβασα σε ένα σχετικό site. Επίσης δεν χρειάζεται πραγματικό τηλέφωνο, ούτε πρόθεμα για international code. Ένα τυχαίο νούμερο του στιλ 12345678 αρκεί (το έχουν επιβεβαιώσει και στο reddit). Το format της διεύθυνσης απ' ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν:

- Line 1: νούμερο ορόφου/F, όνομα κτιρίου (πχ. 10/F, One Citygate)

- Line 2: αριθμός και όνομα οδού (πχ. 130 Hennessy Road)

- City: Wan Chai ή Kowloon Bay κλπ

- State/Province δεν χρειάζεται.

Περισσότερα εδώ.

Δεν είμαι βέβαιος αν η MS τσεκάρει σε πραγματικό χρόνο την εγκυρότητα της διεύθυνσης (ή έστω το κάνει αργότερα), αλλά καλό θα είναι να κρατάμε λίγο τα προσχήματα.Το πιθανότερο πάντως είναι πως δεν κάνουν ελέγχους τη στιγμή της αγοράς.

ps: αρκετοί λένε ότι το ινδικό store έχει ακόμα χαμηλότερες τιμές σε ορισμένα παιχνίδια και φυσικά λειτουργεί με την ίδια λογική. Αλλά δεν το έλεγξα.

pps: εξαιρετικό tutorial για το US store με πολύ Q&A (προφανώς έχει εφαρμογή και για ΗΚ): http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-one-guides/13353-step-step-guide-purchasing-games-us-xbox-one-store-any-region.html

Επεξ/σία από nzeppos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...