Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες εδώ:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=xbox%20one%20power%20supply&sprefix=xbox+one+po%2Caps

Έχε υπόψη σου πως δεν είναι official και επιπλέον πως θα χρειαστείς έναν αντάπτορα λογικά από UK σε EU.

Απο Ελλάδα μετά απο κάποιο καιρό δεν θα μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο;

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί, αλλά σε ελάχιστα μαγαζιά και ποιος ξέρει σε τι τιμή. Παραδοσιακά τέτοια unofficial περιφερειακά θέλουν amazon, ebay κλπ.

Δοκιμών συνέχεια. Ο media player παίζει mkv αλλά χωρίς υπότιτλους. Επίσης απ' ότι κατάλαβα ακόμα δεν υποστηρίζεται DLNA (μικρό το κακό αφού η ίδια η TV έχει DLNA client). Η MS όμως έχει τάξει να το βάλει κάποια στιγμή.

Άλλες παρατηρήσεις: ο browser (IE) δεν φαίνεται να παίζει flash stream σε site με αγώνες κλπ, τα ίδια που γινόντουσαν και στην προηγούμενη γενιά. Θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα ordering στο download queue και όχι να πρέπει να κάνουμε πενήντα pause/resume για να καταφέρουμε να δώσουμε προτεραιότητα στην εφαρμογή που θέλουμε. Το Kinect γενικά δουλεύει καλά αλλά έχει τα κουσούρια του, ορισμένες φορές μου βγάζει την ψυχή αν κάθομαι υπό γωνία κλπ.

Κατά τ' άλλα το σκέφτομαι να γραφτώ στο EA Access Hub. 4 ευρώ ο μήνες ή 25 ο χρόνος, πιστεύω ότι αξίζει ακόμα και με τα 4-5 παιχνίδια που έχει.

Δημοσ.

Απο Ελλάδα μετά απο κάποιο καιρό δεν θα μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο;

Δεν εχω ακομα υποψη μου.

Περιμενε λιγες ημερες και θα σου στειλω pm να σε ενημερωσω :D

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα face-offs από game sites not associated με Digital Foundry :

1) Madden NHL 15:

http://www.gamepur.com/news/16000-madden-nfl-15-lighting-much-better-xbox-one-ps4-screenshot-comparison.html

X1: 1080p, ps4:1080p

2) Metro Redux:

http://gamingbolt.com/metro-2033-redux-gif-comparison-xbox-one-has-better-image-quality-ps4-has-better-contrast

X1: 912p, ps4:1080p

Εξ άλλων:

3) Το Dead Rising 3 γονατίζει PC's, ακόμα και με κάρτες γραφικών όπως GTX780 ή R9 280 λόγω των πάρα πολλών NPC's που γίνονται rendered ταυτόχρονα στην οθόνη:

http://steamcommunity.com/app/265550/discussions/0/613935404006290641

4) Και έχουμε και το un-official face-off από Petran όπου φαίνεται στο Diablo 3 το X1 να έχει επίσης better image quality (καλύτερο AA) από το PS4 :D :D

(εντάξει αυτό τώρα είναι χιουμοριστικό :P).

Diablo 3 UE Edition : X1: 1080p, ps4: 1080p

Εdit: Η διαφορά στο IQ στο Madden υπέρ του One με προβληματίζει :P :P

Μα δεν είναι 50% πιο δυνατό το PS4 ρε Petran ? :P

post-135780-0-07616300-1410028661_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Καλα τα PC τα γονατιζει λογω cpu απο οτι εχω καταλαβει και οχι καρτας γραφικων....μην παμε να βγαλουμε τωρα οι κονσολες ειναι πιο δυνατες απο ενα τουμπανο pc.

Δημοσ.

έπαιξα λίγο forza που δεν το είχα δει απο κοντά ποτέ. τόσα χρόνια νόμιζα το gt είναι κορυφή αλλά έκανα λάθος... αυτό είναι ρεαλιστικό όταν είδα έχει και να χαλά το αυτοκίνητο και να παίζουν ρόλο οι ζημιές έμεινα. δεν το μετανιώνω που μετά απο τόσα χρόνια έφυγα απο σονυ αρκεί μην έχουμε κανένα θέμα με τον περίεργο ήχο.

ea access + τα παιχνίδια απο το πακέτο θα είμαι καλυμένος για πάρα πολυ καιρό

• Like 5
Δημοσ.

Για πειτε επιπλεον για μας τους καινουριους το one το βαζουμε instant on η energy saving???

Επισης καμια αλλη ρυθμιση/tip που πρεπει να προσεξω;;;

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον φιλοι μου πριν απο λιγο γυρισα απο public οπου και πηρα τα χρηματα μου πισω..μετα απο πολυ ειρωνια και πολλες μπηχτες απο τον υπευθυνο του καταστηματος..το τελειωτικο χτυπημα για μενα ηταν οτι το εκανε και σε stand by οπως συνηθιζω να εχω και το ps4  και αυτο για μενα ηταν παρα πολυ ενοχλητικο γιατι τα συστηματα μου τα εχω ολα διπλα απο το κρεβατι που κοιμαμαι!θα περιμενω την εξελιξη του προβληματος και οταν λυθει το προβλημα την ξαναγοραζω την κονσολα γιατι κατα τα αλλα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις!ευχαριστω τους φιλους που μου απαντησαν σε πολλα απο τα ερωτηματα μου αμεσα!

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον φιλοι μου πριν απο λιγο γυρισα απο public οπου και πηρα τα χρηματα μου πισω..μετα απο πολυ ειρωνια και πολλες μπηχτες απο τον υπευθυνο του καταστηματος..το τελειωτικο χτυπημα για μενα ηταν οτι το εκανε και σε stand by και αυτο για μενα ηταν παραπολυ ενοχλητικο γιατι τα συστηματα μου τα εχω ολα διπλα απο το κρεβατι που κοιμαμαι!θα περιμενω την εξελιξη του προβληματος και οταν λυθει το προβλημα την ξαναγοραζω την κονσολα γιατι κατα τα αλλα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις!ευχαριστω τους φιλους που μου απαντησαν σε πολλα απο τα ερωτηματα μου αμεσα!

Ναι ε? Εγώ όσες φορές επέστρεψα κάτι στα public και ζήτησα επιστροφή χρημάτων δεν είχα κανένα θέμα...τι να πω, ελπίζω να είσαι πιο τυχερός στην επόμενη και να είναι σύντομα! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο Public;

Στου Περιστερίου που πήγα εγώ τα παιδιά ήταν πολύ εξυπηρετικά.Κάναμε και πλακίτσα με την κατάσταση.

Δημοσ.

στο public της πατρας!μην παρεξηγηθω το παλικαρι ο τεχνικος που το ελενξε ηταν γαμω τα παιδια και μου ειπε οτι εχω δικιο..ο υπευθυνος πηγε να μας βγαλει πονηρους εμενα και την κοπελα μου..η παραγγελια ειχε γινει στο ονομα της και την επαιρνα μαζι μου..παρολο το κινητικο προβλημα [κομμενους χιαστους} που εχει ο υπευθυνος αφηνε υπονουμενα οτι του λεμε ψεματα και το κανουμε επιτηδες!δεν θελω ομως να δωσω αλλη συνεχεια γιατι καποια πραγματα ξεπερνανε τα ορια ενος αντικειμενου..αμα δεν εχεις απο το σπιτι σου αρχες οτι και να του ελεγα εγω ηταν περιττο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...