Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα ξεκινησε απο το 10% περιπου αλλα ακομα και τοτε δεν μπορουσες να παιξεις τα παντα....
Merdock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες οσοι πηρατε το πακετακι με Fifa και Forza....οταν βαζετε το κωδικο του Fifa σας λεει οτι ειναι λαθος; Γιατι εμενα αυτο κανει! Μήπως έκανες κάποιο ψηφίο λάθος;Κάποια μοιάζουν μεταξύ τους πχ το 2 με το Z. Σε εμένα πέρασαν κανονικά οι κωδικοί.
lak10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 δηλωσα το S/N της κονσολας στο site της MS και μου λεει οτι εχω εγγυηση μεχρι τον Νοεμβριο του 2016 τι παιζει και εχω παραπανω εγγυηση?
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τον περασα φιλε μου 4 φορες!!!Και οχι μονο στο One αλλα και στο live.xbox.com....ηδη μιλαω με μια ευγενεστατη κοπελα απο τη MS και το ψαχνουμε.
cha0tic_George Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πω πω μιζέρια ρε παιδιά, σιγά πια κάνει και ένα θόρυβο και τι έγινε...αφού είναι όλες οι παρτίδες ετσι δεν γίνεται τίποτα.Κρατήστε την κονσόλα αφού παιζει παιχνίδια κανονικά από ότι κατάλαβα, και μετά δείτε τι θα παιχτεί με κανένα update και πως θα τα πάει η κονσόλα στην πορεία αν βγάλει και άλλο πρόβλημα η ίσως φτιάξει και με τον καιρό ποτέ δεν ξέρεις, κάπως θα βρεθεί λύση δεν πιστεύω να το αφήσουν ετσι! στη τελική πήρατε την κονσόλα για να την ακούτε? καρφωθείτε στην tv με headset η homecinema full και όλα καλά εγώ έχω από τις πρώτες φουρνιές day one edition με fifa 14 από αμαζον από πέρσι, ευτυχώς έως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και με κινεκτ και χωρίς.Απλά παιδιά υπομονή κάτι παιζει πιστεύω με το software εύχομαι γρήγορα να βρεθεί λύση.
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φιλε πας καλα;Τι μιζερια και βλακειες; Αμα ειχες αγορασει κατι και απο τη πρωτη μερα εκανε ενα θορυβο που κανονικα δεν επρεπε να κανει δεν θα ειχες θυμωσει; Η ιδια η MS λεει οτι πρεπει να πας τη κονσολα σου για επισκευη!!! 2
nk_surfer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε σεις φιρί φιρί το πάτε να με κάνετε να πάω να την αγοράσω μόνο και μόνο για να δω τι θόρυβο κάνει!!! 2
Vag.93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οσοι βαλουν και access θα το παιξουν νωριτερα το φιφα ή @@ ? Γιατι αν ισχυει το 15 μερες νωριτερα την αλλη βδομαδα θα παιζουν... αυτο κανει: Ειναι σα να σου κανει coil whine καποιο part του PC. Δεν ειναι μιζερια, ειναι λογικο να το ψαξεις.
cha0tic_George Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φιλε πας καλα;Τι μιζερια και βλακειες; Αμα ειχες αγορασει κατι και απο τη πρωτη μερα εκανε ενα θορυβο που κανονικα δεν επρεπε να κανει δεν θα ειχες θυμωσει; Η ιδια η MS λεει οτι πρεπει να πας τη κονσολα σου για επισκευη!!! Προφανώς δεν κατάλαβες τι λέω ψιλοχαβαλε κάνω, μου έχουνε τύχει και εμένα κονσόλες doa και αλλα προϊόντα όπως και η tx τιμονιερα πρόσφατα οπότε ξέρω πως είναι.Άπλα λέω αφού και αντικατασταση να γίνει 90% πάλι το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει κράτα την κονσόλα όπως έχει αφού παιζει τα παιχνίδια κανονικά και δες την πορεία της, μπορεί αργότερα να βγει update και να φτιάχνεται το πρόβλημα (λέω εγώ μια θεωρία) όχι ντε και καλά να το κάνεις και φυσικά θα ήμουνα και θυμωμένος! Edit: Μάλλον φταίει το καταραμένο το κινεκτ... έκανε την δουλειά ο ρουφιάνος βρωμάει από μακριά, τον βγάλανε στην απέξω δεν άντεξε τον χωρισμό και διέλυσε όλα τα one το πήρε πολύ βαριά φέρτε πίσω το κινεκτ ρε 1
funnydad Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οσοι βαλουν και access θα το παιξουν νωριτερα το φιφα ή @@ ? Γιατι αν ισχυει το 15 μερες νωριτερα την αλλη βδομαδα θα παιζουν... Aυτο για τις 15 ημερες νωριτερα απο που προκειπτει?
Vag.93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Sorry. 5 μερες νωριτερα λεγανε Οχι 15. Θα το κανουν και στο Fifa?
fakiris31 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 λογικά ναι. εγω πηρα ea access πάντως 25 ευρω bf nfs και θα δοκιμάσω και το nfl.
funnydad Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 λογικά ναι. εγω πηρα ea access πάντως 25 ευρω bf nfs και θα δοκιμάσω και το nfl. δηλαδη με 25 ευρω δινει full αυτα τα 3 paixnidia σε digital download?
Προτεινόμενες αναρτήσεις