zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Εϊμαι κάτοχος του xbox one απο αρχές Ιουλίου. Για όσους δεν το έχουν αγοράσει ακόμη να ξέρετε ότι το το πάνω μέρος του είναι τόσο γυαλιστέρο που γραντζουνίζεται για πλάκα ακόμη και αν πάτε να το καθαρίσετε με μαλακό πανί.Δεν ξέρω αν γραντζουνίστηκε μόνο σε εμένα. Το πρόβλημα λύθηκε ,παραγγέλνοντας κάποια αυτοκόλλητα που ντύνεις το μηχάνημα και είναι πολύ ωραία και όταν τα βαριέσαι παίρνεις άλλα. http://www.amazon.co.uk/dp/B00GYVXT3Y Έχω βάλει αυτό το skin και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα. έλα μπήκες να κάνεις διαφήμιση στο amazon! (Πλάκα κάνω εννοείται! Πολύ ωραία, θα τα έχω υπόψη όταν με το καλό το πάρω!)
etf13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 έλα μπήκες να κάνεις διαφήμιση στο amazon! (Πλάκα κάνω εννοείται! Πολύ ωραία, θα τα έχω υπόψη όταν με το καλό το πάρω!)
fakiris31 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 έχει και στο ebay πάρα πάρα πολλά με seartch xbox one skins
Alejandro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κανένας που να έχει κάνει preorder και να έχει λάβει καμία ειδοποίηση ή ενημέρωση για αύριο, υπάρχει;
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι αρχίζει να κινείται. Πρέπει να με πήραν χθες από Πλαίσιο αλλά εκείνη την ώρα δεν το άκουσα και δεν ξανατηλεφώνησαν. Θα τους πάρω αργότερα το απόγευμα να δω τι γίνεται (αν και όπως είπα πλέον δεν βιάζομαι ιδιαίτερα...).
lak10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω που εκανα απο το Plaisio πριν λιγο αυριο φευγει ηδη πακεταριστηκε. Τωρα την κονσολα που εχω ηδη την πουλησα στον αδερφο μου την εχω βαλει στο preview program τωρα που θα φυγει το Account μου θα μεινει η κονσολα στο preview program? στην νεα πρεπει να γραφτω εκ νεου?
Alejandro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Από Public ούτε φωνή ούτε ακρόαση και η κατάσταση παραγγελίας είναι ¨Σε εκτεταμένη αναζήτηση¨... Πολύ περίεργος χαρακτηρισμός! 2
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ¨Σε εκτεταμένη αναζήτηση¨, χαχαχα, καλό!!
Donacgreece Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια. Ψάχνουν να βρουν κονσόλες...
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω που εκανα απο το Plaisio πριν λιγο αυριο φευγει ηδη πακεταριστηκε. Τωρα την κονσολα που εχω ηδη την πουλησα στον αδερφο μου την εχω βαλει στο preview program τωρα που θα φυγει το Account μου θα μεινει η κονσολα στο preview program? στην νεα πρεπει να γραφτω εκ νεου? Εμένα λέει ακόμα "σε επεξεργασία". Ούτε καν πακετάρισμα. Και μιλάμε για παραγγελία που έγινε πριν 2+ μήνες.
Alejandro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από τηλεφώνημα στα Public μου είπαν ότι λογικά αύριο θα ξέρουν και δεν έχουν ενημέρωση για το αν έχουν φτάσει τα πακέτα στα καταστήματα... Μπαχαλάκι προβλέπεται.
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μια εικονα οσο χιλιες λεξεις Κυκλοφορια του xbox one στην japan. Πολυ γελιο ετσι. Αυτο ειμαι σιγουρος δεν το περιμενε η ms. Ok θα μου πειτε οτι η japan ειναι παντα προς sony που ειναι και ιαπωνικη εταιρια αλλα δεν πιστευω να ηταν ετσι ποτε για την ms και τις κονσολες τις.
hollow_83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 H Ιαπωνια ειναι πλεον προς κινητα. Εντομεταξυ δε ξερουμε ποτε τραβηχτηκε η φωτο. For all we know η ταμπελα μπορει να λεει σε 5 μερες βγαινει το One. 1
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Φαίνεται ένα 9 κι ένα 4 άρα μάλλον αναφέρεται στη σημερινή ημερομηνία. Ποιος ξέρει όμως πότε τραβήχτηκε. Ούτως ή άλλως μικρή σημασία έχει, δεν βλέπω για ποιο λόγο το Χ1 θα έχει καλύτερες πωλήσεις από το 360 στην Ιαπωνία, ειδικά την παρούσα στιγμή (βλ. μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, not). Και κάποια νούμερα από wikipedia: While the original Xbox sold poorly in Japan, selling just 0.5 million units while it was on the market (between 2002 and 2005), the Xbox 360 performed better, but still poorly, selling only 1.5 million units from 2005 to 2011 Για μένα μικρό το κακό αφού η Ιαπωνική αγορά καλώς ή κακώς είναι όχι μόνο δύσκολη/ιδιαίτερη, αλλά και σχετικά μικρή συγκριτικά με τη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Δηλαδή ακόμα κι αν η MS κατάφερνε να πουλήσει 6-8 εκατομμύρια κονσόλες εκεί, το ποσοστό επί των συνολικών πωλήσεων θα ανερχόταν σε λιγότερο από 10%. Καλά λεφτά μεν, αλλά οι πωλήσεις στην Ιαπωνία δεν είναι προαπαιτούμενο για να πάει καλά η κονσόλα. 1
metallica 13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 απο public και μενα σε εκτεταμενη αναζητηση λεει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις