p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το βαζω και εδω για να το δειτε:ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ LIVE AΠΟ GAMESCOM-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΑLO http://www.twitch.tv/halo 1
lepaterious Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Κάποιος έχει επηρεαστεί πολύ από Metroid...Halo pic teaser. Και βγαινει ενα Metroid στο Xbox αποκλειστικη συμφωνια με την nintendo και γινεται πανικος 1
HadesGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Και βγαινει ενα Metroid στο Xbox αποκλειστικη συμφωνια με την nintendo και γινεται πανικος Και μετά γίνεται η Αποκάλυψη του Ιωάννη 2
fakiris31 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ea access 5/9 θα μπορούμε να πάρουμε? Γιατί ρώτησα την ea και ακόμα είπε δεν υπάρχει κατι επίσημο
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 EA access εχω παρει απο την πρωτη μερα που ηταν διαθεσιμη σαν beta, και λειτουργει 100% απο τοτε. μαλιστα, πριν καμια 10αρια μερες ειχα γραψει σε αυτο το τοπικ οτι οποιος θελει να μπει, απλα κανει search μεσα απο το xbox, και ας μην ειναι στη beta. πλεον, τουλαχιστον στο αμερικανικο marketplace που ειμαι εγω, πανω δεξια σε ενα απο τα μικρα παραθυρα που εχει τα νεα, εχει απο προχτες το λογοτυπο της EA access, που οδηγει στο προσβασιμο απο ολους application. δεν γυρισα στο αγγλικο να τσεκαρω, αλλα δε νομιζω να μην ειναι και εκει περα. ξαναλεω ομως, στην Ελλαδα της κρισης εχει νοημα να ειναι κανεις (να κανει τις αγορες του τουλαχιστον) στο αμερικανικο marketplace λογω δολαριου.
fakiris31 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 EA access εχω παρει απο την πρωτη μερα που ηταν διαθεσιμη σαν beta, και λειτουργει 100% απο τοτε. μαλιστα, πριν καμια 10αρια μερες ειχα γραψει σε αυτο το τοπικ οτι οποιος θελει να μπει, απλα κανει search μεσα απο το xbox, και ας μην ειναι στη beta. πλεον, τουλαχιστον στο αμερικανικο marketplace που ειμαι εγω, πανω δεξια σε ενα απο τα μικρα παραθυρα που εχει τα νεα, εχει απο προχτες το λογοτυπο της EA access, που οδηγει στο προσβασιμο απο ολους application. δεν γυρισα στο αγγλικο να τσεκαρω, αλλα δε νομιζω να μην ειναι και εκει περα. ξαναλεω ομως, στην Ελλαδα της κρισης εχει νοημα να ειναι κανεις (να κανει τις αγορες του τουλαχιστον) στο αμερικανικο marketplace λογω δολαριου. δηλαδή 5/9 που θα το πάρω προτείνεις να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό. κάπου είχες πει οτι έχει οδηγίες αν είναι εύκαιρο σε κάποιον να βάλει λινκ γιατί δεν βρήκα. απλά με αμερικάνικο σκεφτόμουνα να μην με βάζει σε αμερικάνικους σερβερ και έχω παραπάνω ping η γενικά έχω κάποιο θέμα με αμερικάνικο λογαριασμό και ελληνική ip αλλά αν λες σε εσένα είναι οκ λογικά αυτό θα κάνω και αν δω τπτ που δεν μαρέσει μετά τον αλλάζω πάλι
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 η επιλογη marketplace δεν εχει σχεση με τους server που συνδεεσαι για online gaming
fakiris31 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 τότε για τι διαφορά εκτός από το νόμισμα έχουνε?
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εκτος απο το νομισμα, καμια πχ κατι που εδω το παιρνεις 60 euro στο μαγαζι, και στο Ελληνικο/Ευρωπαϊκο marketplace εχει πχ επισης 60 euro, στο αμερικανικο marketplace το παιρνεις 60 ...$ (=45e)
Alejandro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εκτος απο το νομισμα, καμια πχ κατι που εδω το παιρνεις 60 euro στο μαγαζι, και στο Ελληνικο/Ευρωπαϊκο marketplace εχει πχ επισης 60 euro, στο αμερικανικο marketplace το παιρνεις 60 ...$ (=45e) Και είναι τόσο ξεφτέρια εκεί στην Microsoft ώστε να το επιτρέπουν; Ρωτάω γιατί η 5η Σεπτεμβρίου πλησιάζει.
Darthvader Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Και είναι τόσο ξεφτέρια εκεί στην Microsoft ώστε να το επιτρέπουν; Ρωτάω γιατί η 5η Σεπτεμβρίου πλησιάζει. Μαλλον προς το παρόν κάνουν τα στραβα ματια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις