Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απορία . είχα πάει στον κώτσοβολο και για να δοκιμάσω το cod ghosts που είχε τότε τι διαφορά απο ps4 για να μπω ήθελε acount και είχα κάνει ένα με το mail μου και νομιζω όταν έφυγα το έκανα και sign out. θα ήτανε καλό να κάνω άλλο acount για το one που θα πάρω η δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα πχ κάποιος να κάνει κάτι με εκείνο το acount?

απλά εκεί έχει το nick που θα ήθελα και από όσο το έψαξα απο το νετ δεν μπορω να διαγράψω τον λογαριασμό

Δημοσ.

Ένα "Xbox One" που έτρεχε το Ori στην GamesCom κράσαρε σε μια επιφάνεια εργασίας.

Πέρα απο αυτό, φαίνεται οτι το "Xbox" πάλι χρησιμοποιεί nvidia gpu.

Gamescom 2014: Microsoft Caught Using – Once Again – PCs To Showcase Its Xbox One Games

CentrumHer shared today the following images, showing the Windows Desktop environment of a PC that was running Ori and the Blind Forest (Ori and the Blind Forest crashed back to desktop while a boy was playing the game). Instead of claiming that what attendees were playing was the PC version and nothing more, Microsoft went one step further and included Xbox One units in order to misguide everyone.

xbox-One-Ori-1.jpg

xbox-One-Ori-2.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαξε τον κωδικό απλώς ή/και το μέιλ με το οποίο είναι συνδεμένος ο λογαριασμός.

δεν με αφήνει να αλλάξω το primary mail... 

Δημοσ.

Ένα "Xbox One" που έτρεχε το Ori στην GamesCom κράσαρε σε μια επιφάνεια εργασίας.

Πέρα απο αυτό, φαίνεται οτι το "Xbox" πάλι χρησιμοποιεί nvidia gpu.

Gamescom 2014: Microsoft Caught Using – Once Again – PCs To Showcase Its Xbox One Games

xbox-One-Ori-1.jpg

xbox-One-Ori-2.jpg

Αν όντως ισχύει αυτό , είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες!

Δημοσ.

δεν ειναι ουτε περιεργο ουτε πρωτογνωρο, και ειδικα οι μικροτεροι devs οταν πανε σε εκθεσεις τους εχουμε δει να φερνουν μεχρι και το προσωπικο pc τους για το demo.

τωρα, εαν ο σκοπος αυτου του "νεου" ειναι να μας πεισει οτι το xbox δεν εχει δυναμη για να σηκωσει τα αρκουδακια του Ori, τι να πω..

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει το ιδιο εγινε και με το arkham knight που μετα παραδεχτηκαν οτι δεν επαιζε στο ps4 αλλα σε pc. Και να μην μας το ελεγαν, μονο τα physx που ειδα στο gameplay βρωμουσαν nvidia...Δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια, ολοι τα ιδια κανουν..

Δημοσ.

Αν όντως ισχύει αυτό , είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες!

δεν είναι καραγκιόζηδες,απατεώνες είναι.

Άλλο σου παρουσιάζουν ως προιόν που θα σου πουλήσουν,και άλλο σου πουλάν.

Αυτό δεν είναι απλά 'γελειότητα' είναι κακόβουλη απατεωνιά,κυριολεκτικά αυτό που λέμε "σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες".

Η πράξη του να σου λέει κάποιος ψέματα για αυτό που θα σου πουλήσει και να σου λέει ότι σου πουλάει κάτι ενώ σου πουλάει κάτι άλλο,προβλέπεται από το νόμο και είναι αδίκημα.

Αφού δεν βρίσκονται άνθρωποι να τους τραβήξουν στα δικαστήρια,θα συνεχίσουν να το κάνουν...

Παρεπιπτόντως... 

original.jpg

και η SONY τα ίδια.

Είναι λες και σε αυτή τη γενιά κάναν τις κονσόλες τους να έχουν ίδιου τύπου αρχιτεκτονική με τους υπολογιστές,μόνο και μόνο για να εξαπατούν το κόσμο στις εκδηλώσεις τρέχωντας τα παιχνίδια σε υπολογιστές με πολύ δυνατότερο hardware...

Κάτι μου λέει πως έχουμε να φάμε πολλά 'Watch Dogs' στη μάπα.

• Like 2
Δημοσ.

τωρα, εαν ο σκοπος αυτου του "νεου" ειναι να μας πεισει οτι το xbox δεν εχει δυναμη για να σηκωσει τα αρκουδακια του Ori, τι να πω..

Εάν αυτό κατάλαβες και θέλεις να κρατήσεις, οκ.
Δημοσ.

Εάν αυτό κατάλαβες και θέλεις να κρατήσεις, οκ.

Κάτσε, γιατί τώρα κι εγώ μπερδεύτηκα. Τι κρατάμε από αυτό;

Ούτε εμένα μου φαίνεται περίεργο να τρέχουν τα ανολοκλήρωτα παιχνίδια τους σε PCs στις εκθέσεις. Εκεί δεν τα φτιάχνουν, ούτως ή άλλως;

Δημοσ.

Αν είναι τα παιχνίδια τους να τρέχουν από pc ας βάλουν πάνω στον πάγκο αντι το χ1 που έχουν μοστραρισμένο, το pc από όπου τρέχει το παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...