Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα xbox. :)

Ατυχησες.χαχα

πες του του hollow που ειναι νεουδι ρε pds, πες του τι γινοτανε εδω μεσα επι MGS, και πεστου και αν υπηρξε εστω και ΕΝΑΣ που να υποστηριζε τοτε, αυτα που μας τσαμπουνανε σημερα περι "δικαιου" αισθηματος και λοιπες χαζαμαρες....

γεια σου ρε pds xboxακια!!! :D :D

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως το Metal Gear Solid είχε ιστορία σε κονσόλες της SONY,γιατί ως exclusive του PS1 ξεκίνησε η σειρά...

Από τη πρώτη φορά που εμφανίστηκε παιχνίδι της σειράς αυτής,ξέραμε ότι κάποιος έπρεπε να πάρει τη κονσόλα της SONY για να το παίξει,και πως δεν θα μπορούσε ούτε στο N64 ούτε στο Dreamcast να το παίξει. Άρα το να επιστρέψει ένα πρωην exclusive ξανά σε exclusive με μια περίοδο multiplatform ανάμεσα δεν ξάφνιασε και κανέναν.

Το Tomb Raider είναι άλλο πράμα. Ποτέ δεν ήταν exclusive η σειρά. Ξεκίνησε σαν multiplatform σε PC και PS1,και πάντα ήταν multiplatform.

τα παιχνίδια metal gear όμως δεν ξεκίνησαν με την sony  :-)  όπως και τα final fantasy,just saying...btw το tomb raider βγήκε και στο saturn όχι μόνο σε Pc/ps1 ,(εκεί αγόρασα το 1)

Δημοσ.

real time τι? χαχαχαχαχα

εννοεις βιντεο που παιζει απο το δισκο για ωρες..

και ναι, φανταζομαι ξερεις κι εσυ για μια μεγαλη εφευρεση στην πληροφορικη, που λεγεται ..συμπιεση.

γιατι προσωπικα, χεστηκα για το lossless audio που ειναι 15gb, καθως και για το αν η ποιοτητα των σινεματικ βιντεο (που παιζουν για ωρες) ειναι σωζμενα με ενα τσικ πανω ή ενα τσικ κατω συμπιεση...

μην τρελαθουμε κι ολας παιδες που το μεγεθος επαιξε ρολο.. το μοναδικο μεγεθος που επαιξε ρολο, ηταν το μεγεθος του τσεκ που εγραψε η sony στον kojima...

edit και για το επομενο σου post: ψαξε λιγο την ιστορια. δεν τα ξερεις καλα..

:D :D :D :D

καλα-καλα pds, αυτα πες τα πουθενα αλλου. σε εχουμε μαθει καλα 10 χρονια.. xbox θα παρεις μονο ...νεκρος, οποτε αστα τα ψοφια οτι το ενα το γλυκοκοιτας και το αλλο σε απομακρυνει..δηθεν :PppppP

Eπειδη προφανως δε το εχεις παιξει το MGS. Σε ολες τις σκηνες πλην των αρχικων βιντεο και το τελικο μπορεις να κανεις zoom me to dpad, οπως και στα breafing kaneis manipulate to robotaki και αλλαζεις καμερες.

Τωρα αν το 2007 που βγηκε ειχαν εφευρει καποια τεχνολογια για να κανεις manipulate pre recorded βιντεο, τοτε υποκλινομαι στο μεγαλειο του Kojima.

πες του του hollow που ειναι νεουδι ρε pds, πες του τι γινοτανε εδω μεσα επι MGS, και πεστου και αν υπηρξε εστω και ΕΝΑΣ που να υποστηριζε τοτε, αυτα που μας τσαμπουνανε σημερα περι "δικαιου" αισθηματος και λοιπες χαζαμαρες....

Ρε μαν, εγω δεν εχω θεματα με τις αποκλειστικοτητες. Οποιος εχει λεφτα τα παιρνει για την πλατφορμα του.

Με ειδες να λεεω πουθενα για το TR, και το αν ειναι Timed ή οχι ? Εγραψα ειχαν τα φραγκα και το πηραν, και καλα εκαναν.

Δημοσ.

Το MGS ηταν σε ps και πηγε σιγα σιγα και σε αλλες κονσολες.Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο.Το 4 βγηκε αποκλειστικο πανω που αρχιζαν να γινονται ολα multiplatform.Παιχνιδια επισης που εβγαιναν σε xbox οπως το morrowind αρχισαν να βγαινουν σε ps κτλ.

Aλλη εποχη.

Τωρα για το xbox.Δοκιμασα δεν μου εκανε, αλλα τουλαχιστον εγω το παραδεχομαι :P

Δεν συνεχιζω να αυτομαστιγωνομαι. :P.

Για ενα-δυο exclusives που με ενδιαφερουν δυσκολο προς το παρον.

Δημοσ.

τελος (johnvani), δεν ξερω εαν θα βγει κατι στο xbox 360 , αλλα ακομα και εαν βγει ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ακριβως οπως το titanfall και το horizon2: αλλο στουντιο, με το παλιο engine οτι καλυτερο μπορει να γινει.

Σίγουρα θα είναι κατώτερο, αλλά στις περιπτώσεις των TR και Hor2 θα προτιμήσω να τα παίξω on launch, και αργότερα, αν βολέψει η καλύτερη έκδοση, έχει καλώς. Αν όχι, no biggie. :)

Έχω ήδη μεγάλο backlog και μεγαλώνει όλο και πιο πολύ λόγω της θητείας μου, οπότε ίσως να παίξω και απευθείας τις "καλές" εκδόσεις.

Πραγματικα δε μπορω να πιστεψω αυτο που γινεται απο χθες.Αντι να τα βαζουνε με τη sony που εχασε το παιχνιδι τα βαζουν με την αντιπαλη εταιρια που τα εσκασε και αγορασε την αποκλειστικοτητα για να κανει τι φανταζεστε?Για να πουλησει κονσολες σα δε ντρεπεται λιγο.Οπως λεει και ο petran με το mgs δε κανατε ετσι.Το ξαναδα βεβαια αυτο ακομα μια φορα οταν ανακοινωθηκε το Bayonetta 2 ως exclusive αλλα εκει δε λεγαν οτι η Nintendo καταστρεφει το gaming.

Άλλο να έχει ανακοινωθεί ήδη το παιχνίδι (TR) και μετά απο μερικούς μήνες να ακούς *BOOM* Xbox exclusive, και άλλο να είσαι εταιρία, να μιλάς με τον dev και να του λές "θέλω να μου κάνεις αυτό το παιχνίδι με δικά μου έξοδα" (nintendo, bayonetta 2).

Το TR ηταν να βγεί, το bayonetta 2 όμως όχι.

Δημοσ.

Άλλο να έχει ανακοινωθεί ήδη το παιχνίδι (TR) και μετά απο μερικούς μήνες να ακούς *BOOM* Xbox exclusive, και άλλο να είσαι εταιρία, να μιλάς με τον dev και να του λές "θέλω να μου κάνεις αυτό το παιχνίδι με δικά μου έξοδα" (nintendo, bayonetta 2).

Το TR ηταν να βγεί, το bayonetta 2 όμως όχι.

ουτε καν εγινε ετσι οπως το λες!! ο αλλος γυρναγε με το reel στα χερια σαν την αδικη καταρα, και εψαχνε χρηματοδοτηση.

απελπισια. αφου εφαγε πορτες πολλες, πηγε και στη nintendo, η οποια του ειπε "ναι"

με απλα λογια, δεν θα υπηρχε καθολου bayonetta 2 χωρις τα λεφτα της nintendo. θα εμπαινε στο ραφι μεχρι ποτε ποιος ξερει κλπ...

για αυτο σας λεω... οταν δεν ξερουμε τις λεπτομεριες γυρω απο κατι, και πηδαμε σε συμπερασματα επειδη μας βολευουν, τοτε συνηθως κανουμε λαθος....

και το TR, ειδικα με αυτα που δηλωνουν, δεν φαινεται οτι προτιθενται να αρκεστουν στο budget του προηγουμενου παιχνιδιου.. το οποιο budget, δεν ειμαστε καν σιγουροι οτι ειχαν ουτε καν αυτο στη διαθεση τους... τα ειπαμε και χτες.. απο το να τα ξαναγραφουμε, διαβαστε μερικες σελιδες πισω..

Δημοσ.

Οκ, δεν το ήξερα το backstory, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, οτι το Bayonetta 2 γίνεται καθαρά με λεφτά της Nintendo.

To TR απο την άλλη, δε νομίζω να μη δεν έβγαινε αν δεν έμπαινε η MS στη μέση. Ίσως να έβγαινε κατώτερο απ' οτι προβλέπεται να βγεί, αλλά θα έβγαινε (και multiplatform).

Δημοσ.

τα παιχνίδια metal gear όμως δεν ξεκίνησαν με την sony  :-)  όπως και τα final fantasy,just saying...btw το tomb raider βγήκε και στο saturn όχι μόνο σε Pc/ps1 ,(εκεί αγόρασα το 1)

Σωστά το Tomb Raider ξεκίνησε από το Sega Saturn και επειτα από μήνες έγινε multiplatform και βγήκε

σε PC και PS1. Εκείνη την εποχή μάλιστα οι παλιοί θα θυμούνται το μένος κατά της Sony που πήγε

και έσκασε χρήμα για να μην ξαναβγεί Tomb Raider στο Saturn.

Από την άλλη πλευρά έχουμε και λέμε :

α) Τα xbox fanboys πρεπει να χαίρονται με το exclusivity στο xbox γιατί πλέον η MS χρησιμοποιεί το δυνατότερο εργαλείο  που κατέχει και για το οποίο έχω βαρεθεί να διαβάζω καθε φορά .... το χρήμα.

β) Τα ps fanboys πρέπει να μην δίνουν σημασία αφού έχουν την καλύτερη κονσόλα ever ,το uncharted4 κτλ

Η Crystal Dynamics ζύγισε το ρίσκο εκδοσης του παιχνιδιού multiplatform και exclusive και από ότι φάινεται οι οικονομικές εισροες εκ της MS προσέφεραν μεγαλύτερη ασφάλεια.Εξάλλου όπως ειδαμε στο παρελθόν δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στο συγκεκριμένο franchise.

• Like 3
Δημοσ.

καλά όταν διαβάζω για "ηθικά" ζητήματα και διλήμματα για το που είναι "σωστό" να κυκλοφορήσει ένα game όταν στην gaming βιομηχανία παίζονται τόσα χρήματα, απλά γελάω

• Like 2
Δημοσ.

Για να ακούσετε λιγο και με λογια σταρατα, πως εχουν τα πράγματα...

αργησες δυο σελιδες αρχηγε. πολυ σταρατα λογια, οσο σταρατα και τα δακρυα στην εισαγωγη του last of us προχτες..

καλά όταν διαβάζω για "ηθικά" ζητήματα και διλήμματα για το που είναι "σωστό" να κυκλοφορήσει ένα game όταν στην gaming βιομηχανία παίζονται τόσα χρήματα, απλά γελάω

ενταξει, αυτο τρωγεται. πες ειναι ρομαντικος ο αλλος.  το "δυο μετρα και δυο σταθμά" ειναι το απιθανο της υποθεσης. :D

Δημοσ.

λίγο πολύ όλοι ήμαστε ρομαντικοί, απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, ειδικά τα τελευταία χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε απλα στρουθοκαμηλιζουμε και πληρωνουμε το τιμημα σαν θυματα ετσι; Εχουμε λεφτα αλλωστε κατσε να τα αρπαξουμε πρωτα απο την MS και το XBone και μετα το πεταμε στους πληβειους.

Σαφως και συμβαινει ολο και περισσοτερο στην βιομηχανια του gaming γιατι εταιρειες ειναι την δουλεια τους κοιτανε, αλλα το να μην μας ενδιαφερει και να τα θεωρουμε ολα φυσιολογικα, τοτε αυτο θα πρεπει να μας ανησυχει και πολυ μαλιστα.

Δεν τα βρισκω στο δρομο τα λεφτα, για να μου συμπεριφερονται λες και ειμαι χαζος και ναι με πειραξε ΕΙΔΙΚΑ για το TR ενα τιτλο που κατ¨εξοχην επαιζα παντα στο PC και πλεον βγαινει  η SE και μου λεει μην φας, ΑΝ και ΟΤΑΝ αποφασισω εγω θα το παιξεις.

Οχι ρε φιλε ΔΕΝ θα το παιξω για να παρεις το μυνημα, αλλιως αν δεν το παρεις απο την gaming community καλη σας τυχη και σας αξιζει να σας συμπεριφερονται ετσι..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...