Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα που ελεγε η sqenix τα συζηταγαμε εκεινο τον καιρο, αν θυμασαι. συμφωνω κι εγω, συνηθως τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

απο εκεινες τις ανακοινωσεις ειχε παρει τροφη o gaming "τυπος" και για πολυ καιρο βλεπαμε θεματα "πολυ ακριβα τα ΑΑΑ", "λιγοτερα project - μεγαλυτερα budget" κλπ

το μονο που διαφωνω στη λογικη σου ειναι το κινητρο της απληστιας (με τη φαντασια παντα).

γιατι σιγουρα ενας publisher προτιμαει να κανει κουμαντο, και να βγαζει οπου/οποτε θελει το πολυ γνωστο franchise του, ακριβως για να βγαλει περισσοτερα λεφτα. δεν υπαρχει το ρισκο του νεου προϊοντος, και η αποδοχη ειναι λιγο-πολυ δεδομενη.

ο μονος λογος να μην λειτουργησει το συστημα κατ'αυτον τον τροπο, ειναι καπου στο pipeline να υπαρχει ..θεμα.

προς το παρον, αυτα. νεοτερα οταν αυτα προκυψουν.

Βρε κι εγώ μαζί σου, συμφωνώ ότι ο publisher και ο κάθε publisher στην τελική λεφτά θέλει να βγάλει και πηγαίνει εκεί που θα βγάλει περισσότερα.

Οκ κι εγώ υποθετικά μιλάω και μπορεί όντως να υπάρχει θέμα, αλλά ο τρόπος που το διαχειρίζονται εμένα με κάνει καχύποπτο. Ειδικά βλέποντας και την πορεία του συγκεκριμένου publisher αυτά τα χρόνια...

Το θέμα είναι ότι παρ'όλα αυτά εμείς σαν κοινότητα πρέπει να αποδοκιμάζουμε τέτοιες κινήσεις και όχι να πέρνουμε το μέρος του ενός και του άλλου...

Είδαμε αυτή τη γενιά μια εταιρία να κάνει στροφή... xbox 360... μόλις είδαν να πέφτουν τα σχόλια του στυλ "κάντε καμιά μαλακία και θα δείτε". 

Εαν θέλουν πωλήσεις να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να βγάλουν ποιοτικά παιχνίδια. Ας δούμε λίγο το σεβασμό που κέρδισε η CD Projekt από την κοινότητα με τις τακτικές της. Γαμάτο παιχνίδι, γαμάτη υποστήριξη και τώρα βγάζουν sequel που είναι αντάξιο του ονόματός του και όχι αρπαχτή. Αμοιβαίος σεβασμός. Να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν είμαστε ζώα να μας βγάζουν για βοσκή...  

Τέσπα ας μη το γρουσουζεύω κιόλας. Μπορεί ο Νουτέλας να βγάλει κι εκεί το μπλοκ του και να πέσουν κεφάλια.   :P

• Like 1
Δημοσ.

O angry joe, μετα που δακρυσε μολις προχτες με την εισαγωγη του last of us(!), σημερα τοποθετειται για το tomb raider.

φυσικα, μια και μοναδικη ειναι η περιπτωση στο μυαλο του joe. δωροδοκια!

:)

περιμενω και τον boogie να ..τοποθετηθει κι αυτος, αλλα σημερα βριζει το facebook, οποτε απο αυριο :D

• Like 2
Δημοσ.

Τα τσεπωσε χοντρα απο την ms η cd και καλα εκανε. Οι πωλησεις και τα games που θα βγουν θα δειξουν αν επραξε σωστα. Συμφωνω απολυτα με την αποψη του angry joe, ακριβως την ιδια συζητηση ειχα με φιλους μου καποιες ωρες πριν, οπου για το συγκεκριμενο θεμα ανεφερα τα ιδια ακριβως πραγματα που πιστευουν και πολυ ανα τον κοσμο. Μονο κακο στο gaming φερνουν τετοιες αλλαγες. Ο angry joe τα τσεπωνει και καλα κανει επισης και εχει και τις δυο κονσολες ουτως η αλλως. Τα λεει εκ του ασφαλους για να λεμε τα πραγματα ως εχουν. Το προβλημα ειναι για εμας που δεν μπορουμε παντα να εχουμε και τις δυο κονσολες ειτε για οικονομικους λογους ή στην τελικη υποστηριζεις καποιον χρονια, τα εχεις βαλει κατω, εκανες το πλανο σου, τη ξανααγοραζεις, ξερεις οτι θα βγαλει τα multi της, τα exclusives της και εισαι κομπλε. Ε σε αυτη την περιπτωση, αν και δεν ειμαι fanboy κτλ, δεν μου αρεσε καθολου αυτο που εγινε, γιατι νιωθω οτι μου κλαπηκε νταιλιδικα απο επιθετικη κινηση δυναμης απο ms που πολυ χεσμενο το εχει το TR σαν game αλλα ηξερε οτι θα πονεσει την Sony.Ηταν ενας multi platform τιτλος που υπολογιζα ειτε στο pc ή στο ps4 που εχω. Ελπιζω να μην γινονται τετοιες ενοχλητικες τραμπες και στο μελλον...

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και να έχει αν ο μόνος τελικά ενδιαφέρθηκε για το TR είναι η ms καλά έκανε. Και καλά έπραξε αλλα φυσικά στο μυαλό του μέσου gamer δεν περνάει απο το μυαλό ότι αυτοί δεν τα γενανε τα λεφτά και το TR θέλει πολλά πολλά πολλά λεφτά για να γινει αξιο και κουβαλάει και τεράστια ιστορία απο πίσω. Ξαναλέω αυτοι που επενδύουν δεν ενδιαφέρονται αν θα λέγετε TR η ultimate killer αλλα αν θα φέρει λεφτά. Φυσικά αναλαμβάνει όλο το τεράστιο budget η ms οπότε και θέλει αποκλειστικό εφόσον κανένας άλλος δεν ήθελε. Το ότι γενικά ο τίτλος έχει απο πίσω μια ζωή publisher δεν σημαίνει κάτι τώρα έριξε ακυρο θα μπορούσε άνετα να το είχε κάνει η σονυ σήμερα αυτο. Βασικα το έκανε με το silent hill.

Δημοσ.

ολα αυτα ειναι σχετικα Alex. το πως σου φαινεται και το πως μου φαινεται και το πως του φαινεται.... ειναι μπιζνες.

και δες το κι αλλιως: ποιος εδωσε πιο πολλα λεφτα για να "στερησει" το παιχνιδι απο τον αλλον?η microsoft στο tomb raider, ή η sony στο bloodborne?

γιατι με τη λογικη που γραφεις ο ιδιος, δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι ο μιγιαζακις δεν θα ξαναεφτιαχνε παιχνιδι στυλ souls. ετσι δεν ειναι?

καλα ειναι να μην τα βλεπουμε μονοπλευρα. και τα πραγματα συνηθως δεν ειναι τοσο απλα οσο ..βολευουν τις ενστικτωδεις σκεψεις μας...

η αντιδραση του τζο νομιζω ειναι ανειλικρινης, ή τουλαχιστον δεν ταιριαζει σε καποιον που ασχολειται με το χωρο ενεργα καποια χρονια. (οπως επισης και το να μην εχει δει ουτε καν την εισαγωγη απο το last of us, το παιχνιδι που μολις περσι πηρε 200 τιτλους).

νομιζω οτι αυτοι οι τυποι τσεκαρουν ποιο ειναι το κοινο τους, και μιλανε αναλογα. και αυτο οταν δεν υπαρχει σπονσορ.

τελος παντων, παμε σε κατι πολυ καλο:

direct feed halo 2 campaign

http://news.xbox.com/api/mediacart/download/287b28dca74a4124a8ded3f6ecffe3d3

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απλό το πράγμα κάποιος κάπου δεν γούσταρε να πληρώσει για το επόμενο TR όποτε τι κάνει αυτός που έχει τα δικαιώματα ψάχνει publisher πάει από δω πάει από κει και καταλήγει στην ms που όχι μόνο χρήμα θα ρίξει άλλα και τεχνική βοήθεια δηλ θα απασχολεί άτομα για να γίνει το παιχνίδι συν το τρελό promotion.

Στην ουσία μπορεί όλα τα προηγούμενα παιχνίδια TR όντως να έβγαζαν χρήμα με το καλήμερα άλλα δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι ρίσκο και αυτόματα αν δεν γινόταν publisher κάποιος με λεφτά μπορεί να έβγαινε ένα παιχνίδι μέτριο στην ουσία αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι ένα καλύτερο παιχνίδι από το προηγούμενο. Εγώ στην ουσία χαίρομαι που βρέθηκε κάποιος και θα κάνει το παιχνίδι διαμάντι από το να δω κάτι μισοτελειωμένο λόγο bugdet και βασίζεται στο όνομα του.

Άπλα σαν gamers το βλέπουμε αδικία τέτοιο όνομα να είναι αποκλειστικό άλλα σαν bussiness δεν υπάρχει αυτή η αδικία.

Πάντως μετά από κάνα εξάμηνο με χρόνο βλέπω η ms να το αφήνει ελεύθερο στο pc.

Και το θεμα ειναι οτι θα κυκλοφορησει ΜΟΝΟ στο xbox one ουτε στο xbox360 δεν θα κυκλοφορησει.

Καλύτερα. Θέλω το συγκεκριμένο να ξεζουμίσει το xbox θέλω να είναι φτιαγμένο κρύσταλλο αν είναι να το βγάλουν στο 360 θα το μαμισουν. Επίσης χαίρομαι που θα είναι σε μια κονσόλα και το παιχνίδι θα κάνει focus εκεί θα γίνει ένα με την κονσόλα και θα είναι άριστο.

Δημοσ.

Ναι πετραν προφανως και ειναι μπιζνες και το κατανοω αυτο..Απλα οπως και να το κανουμε με πειραζει. Μου αρεσε το TR, το υποστηριξα και εγω με την αγορα και της definite edition ενω το ειχα και στο pc και γενικα ειμαι φαν της σειρας απο πιτσιρικας. Τεσπα, ναι μπορει και να το βλεπω μονοπλευρα/επιπολαια το θεμα αλλα θα το ηθελα και αυτο στην συλλογη μου. Αν μου δωσει και αλλους τιτλους που προσωπικα να με ενδιαφερουν θα αγοραζα για πρωτη μου φορα κονσολα ms. Για την ωρα αναμενουμε...Καλα ημαστε με το ps4, μας την εφερε καλα η ms αλλα δεν πειραζει..

Δημοσ.

Είδα κι εγώ την παρουσίαση, και απ' οτι φαίνεται, το RotTR θα βγεί και σε Χ360, όχι μόνο στο One (για όσους τους ενδιαφέρει).

Διαφορετικά θα έλεγε only on Xbox One και όχι only on Xbox (και το Horizon2 only on Xbox λέει και θα βγεί και στο Χ360).

περιμενω και τον boogie να ..τοποθετηθει κι αυτος, αλλα σημερα βριζει το facebook, οποτε απο αυριο :D

• Like 1
Δημοσ.

ολα αυτα ειναι σχετικα Alex. το πως σου φαινεται και το πως μου φαινεται και το πως του φαινεται.... ειναι μπιζνες.

και δες το κι αλλιως: ποιος εδωσε πιο πολλα λεφτα για να "στερησει" το παιχνιδι απο τον αλλον?η microsoft στο tomb raider, ή η sony στο bloodborne?

Οκ ναι το bloodborne θα μπορούσε να πλασαριστεί ως multi αλλά αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για νέο IP και χωρις να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια το story δεν έχει καμία σχεση με το deamon souls το οποίο και αυτό ήταν ps3 exclusive. Όλοι οι gamers που λατρεύουν το είδος λογικά σε κανά χρόνο θα απολαύσουν το next gen dark souls 3. Μετα αν δούμε τις πωλήσεις που έκανε το tomb raider reboot συγκριτικά με το dark souls 2 είναι η μέρα με τη νύχτα. Η απήχηση του tomb raider είναι τεράστια και δε νομίζω οτι χωρούν σχόλια πλακιτσας προς τους sony gamers.... είναι απλά κρίμα που δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν έναν τίτλο που τόσα χρόνια απευθύνεται σε όλους. Νομιζω είναι άλλο πράγμα να δημιουργώ νέο IP με δικό μου studio και άλλο να τα σκάω για κάτι που δεν είναι δικό μου... επίσης λιγο πριν ανακοινωθεί το One η MS μας ειχε μιλήσει για εξαγορές/δημιουργία νέων studio που θα δώσουν exclusive νέα IP στη νέα γενιά...; Είμαστε σίγουροι οτι δεν θα δούμε κάποια definite multi version πιο μετα; Αφού και οι ίδιοι δεν το έχουν ξεκαθαρίσει μιας και τονίζουν την περίοδο που θα είναι αποκλειστικό.

We're saying what we said on stage, said Spencer. In Holiday 2015, Rise of the Tomb Raider will be exclusive to Xbox.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...