Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα, πάει και το TR..Βέβαια, αν δεν πουλήσει καλά όπως το Ryse και κλαφτούν, θα το βγάλουν και στο PC.

πραγματικά δυσκολεύομαι να φανταστώ κάποιον να έχει ΧΒΟΧ και να μην αγοράσει το TR αφού θα είναι και exclusive και δεν μπορεί να το παίξει άμεσα αλλού

πάντως dont worry guys, θα έχει το PS4 καινούριο TR...το arcade ντε  :-D

• Like 2
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχα, πάει και το TR..Βέβαια, αν δεν πουλήσει καλά όπως το Ryse και κλαφτούν, θα το βγάλουν και στο PC.

θα ξαναβαλω τη φωτογραφια με εσενα και το point, μου φαινεται...

το τελευταιο tomb raider πουλησε αρκετα εκατομμυρια, και ομως η sqenix δεν εβγαλε τα κοστη.

δηλαδη, αυτο που προβλεπεις εσυ σαν μακρυνο μελλον, ηταν απλα η αφετηρια αυτης της συμφωνιας.

ακομα και αυτο που λες (ξανα) για το ryse, τις προαλλες σου εδειξα οτι απλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, αφου η microsoft κατα ομολογια της crytek ειχε προβλεψει επ'ακριβως τις πωλησεις του ryse.

Δημοσ.

Πολύ δυνατή η ms για το 2015.....Με TR και QB οι λάτρεις των 3rd person action/adventures τρίβουν τα χέρια τους!!!!!

Πάω το απόγευμα public η kotso για προ παραγγελία....

Aν πας κανε μια ερωτηση στο αν υπαρχει και επεκταση εγγυησης για την κονσολα(λογικα κανε 30αρι πρεπει να ειναι)ευχαριστω.

Ξεχνας κατι!!η κραιτεκ αναγκαστηκε να το βγαλει και για πισι λογο οικονομικων προβληματων(αλλα κλασικα θα τον φαει η πειρατια των τιτλο)

• Like 1
Δημοσ.

Αν για όποιον διποτε λόγο παραμένουν exclusive τα Tomb raider και quantum break εμένα με έπεισαν για να πάρω και σε αυτή τη γενιά xbox. Όπως και στη προηγούμενη που την είχα και σε βασική κονσόλα.

Δημοσ.

θέλω να δω playstation να παίζει στην εκκίνηση του παιχνιδιού Microsoft Studios...EPIC  :-D

νομιζω οτι τετοιες κινησεις αποδιδουν σε πολλαπλα επιπεδα.. :D

τωρα παιδες, περιμενε το κι ερχεται!! wait for it, που λενε..

το eurogamer εχει πρωτοσελιδο οτι ειναι exclusive, υπαρχουν οι επισημες ανακοινωσεις για οποιον ξερει να διαβαζει, αλλα ερχεται στο ps4 2-3 μηνες μετα. just wait for it :D :D

τι αλλο εχει το eurogamer σημερα?

μαλλον το digital foundry εχει πυρετο, αφου για πρωτη φορα σε συγκριτικο third party βγαζει το xbox καλυτερο, και μαλιστα λανσαρει και νεα ορολογια: gameplay frametrate

----

QUANTUM BREAK

-----

bundle

riab.png

Δημοσ.

Ρε p3tran το ξερουμε οτι εισαι xbox fanboy αλλα δεν χανεις ευκαιρια να μας το θυμίζεις σε καθε ποστ σου.

Οκ και τι εγινε βγηκε ενα παιχνιδι που ειναι καλυτερο στο xbox one εναντι του ps4 σιγα τα οα.

Δηλαδη για ολα μα ολα τα αλλα παιχνιδια που ειναι καλυτερα ειτε σε θεμα αναλυσεις, ειτε σε fps, ειτε και στα δυο στο ps4 ουτε λογος ετσι, το κανουμε γαργαρα εεεε?

Και ολα αυτα στα λεει ενα ατομο που εχει xbox360 και εχουν περασει απο τα χερια του ολες μα ολες οι κονσολες ετσι και ps1 - ps3 αλλα και xbox - xbox360.

Για τις νεες ακομα δεν τις εχω παρει στα χερια μου να τις τεσταρω αλλα θα γινει και αυτο.

Προς το παρον εχω δει παιχνιδια και στις δυο οχι απο youtube αλλα real απο κονσολες φιλων μου που τις εχουν ηδη.

Δημοσ.

p3tran, το ότι το λέει πρωτοσέλιδο το Eurogamer και κανείς δεν το πιστεύει θα έπρεπε να σου λέει κάτι για την εμπιστοσύνη που εμπνέει αυτή η εταιρεία πλέον.

Δημοσ.

justgamer

για το digital foundry συγκεκριμενα αναφερω οτι μαλλον εχει πυρετο.

αναφερω μαλιστα οτι για πρωτη φορα εισαγει νεα ορολογια στην frame-ο-μετρηση.

ενω φυσικα δεν ειναι το πρωτο game που assets του τρεχουν σε διαφορετικο framerate απο την οθονη, αλλα ισχυει το ο,τι καταλαβαινει ο καθενας.

τωρα εαν στα ματια σου ειμαι εγω fanboy, επειδη γελαω με αυτους που ειναι σιγουροι οτι το tomb raider θα βγει 2-4-6 μηνες αργοτερα στο ps4, ε, σου προτεινω να πας να κοιταξεις τι σημαινει fanboy, γιατι μαλλον εχεις μπερδευτει... ;)

p3tran, το ότι το λέει πρωτοσέλιδο το Eurogamer και κανείς δεν το πιστεύει θα έπρεπε να σου λέει κάτι για την εμπιστοσύνη που εμπνέει αυτή η εταιρεία πλέον.

:D :D :D

ε οχι και κανεις!! ε οχι και κανεις!! :D

θα ελεγα οτι μονο καποιοι συγκεκριμενοι απλα κλεινουν τα ματια και λενε "ειναι ψεμμα - ειναι ψεμμα"

με σενα και τον pds, μετα την ληξη του εξαμηνου θα φροντιζω να σας υπενθυμιζω καθε μερα ποσο λαθος κανατε και ποσο σιγουροι εισασταν :D

Δημοσ.

Eιπαμε το eurogamer ειναι ''κακο'' σε αυτη τη γενια.Το εμπεδωσαμε. :P

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο Petran.... Οπότε έχουμε πλέον έμμεση μείωση της τιμής της κονσόλας στα 399 ευρώ με παιχνίδι (fifa , sunset overdrive) . Μια χαρά, επιθετική η MS, να δούμε αν θα απαντήσει και η Sony.

post-60798-0-22921900-1407857485_thumb.jpg

Δημοσ.

Μαλλον καταλαβες λαθος δεν σε ειπα fanboy λογο του tomb raider αλλα για το οτι δεν χανεις την ευκαιρια να μας αποδειξεις σε καθε ποστ σου ποσο ποιο πολυ πας το xbox one εναντι του ps4 και γενικοτερα ποσο ποιο πολυ υποστηριζεις την ms εναντι της sony γενικως.

Δημοσ.

Καλό exclusive για την microsoft το νέο tomb raider και θα πάρει τα πάνω του η κονσόλα αλλά κακό για την gaming κοινότητα ένα sequel παιχνίδι να γίνεται exclusive και προσέξτε είναι total exclusive όχι time exclusive που σημαίνει μόνο microsoft το συγκεκριμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...