p07apo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Χωρις παρεξηγηση αλλα απο το EBW δε θα περνα κονσολα. Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ξέρω ότι δεν είναι και το ποιο αξιόπιστο μαγαζί, αλλά και εγώ προσωπικά και πολλοί γνωστοί/ φίλοι μου έχουμε πάρει κονσόλα από εκεί και δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα. Τώρα αν αναφέρεσαι στο service του..... δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σχηματίσω άποψη και ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ μέχρι τώρα.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εννοειτε οτι το ebw θα το προτεινα μονο στο χειροτερο εχθρο μου για να τον εκδικηθω και σε κανεναν αλλο ειναι απο τα μαγαζια(Λεμε τωρα) που ειναι απο τα χειροτερα ελληνικα online μαγαζια. Αν βαλετε στο google ebw.gr ή ακομα και εδω θα δειτε πολλα ατομα που την εχουν πατησει που απλα προτημησαν αυτους για να αγορασουν κατι. π.χ. δειτε εδω ή εδω. Και εδω τι βγαζει απο μια πολυ πρόχειρη αναζητηση στο google. Μπορει απο τοτε να στρωσανε λιγο αλλα δεν νομιζω να αλλαξανε και πολυ γιατι το τι ειχανε κανει δεν λεγετε. Π.χ. το οτι σου πουλαγανε ανακατασκευασμενες κονσολες για καινουργιες και ή μαιμου προιοντα για αυθεντικα ειναι λιγα απο τα σκηνικα που ειχε κανει σε παρα πολλους το συγκεκρημενο μαγαζι. 1
fakiris31 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ανάμεσα σε πλαίσιο public κοτσο media τα ίδια ειναι ολοι ε?
hexenlord Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ξεκινησα τα πρωτα 5 λεπτα του Wolfenstein και δεν ειχα dialogue, speech πως το λενε. Ακουγα τους ηχους και εβλεπα τους υποτιτλους αλλα δεν ακουγα τις φωνες. Υποθετω πως εχει να κανει με το installation που δεν ηταν 100% (ηταν στο 94%) παρολο που μου ελεγε play game αν θελω. Το αφησα να τελειωσει και γυρισα στη δουλεια ελπιζω το βραδυ να εχει εξαφανιστει το θεμα. Για να δουμε. Γραφικα παντως τουμπανο για αρχη. ιδωμεν.
p3tran Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πόση ώρα παίρνει για install? 2 μηνες!! ακομα και απο δισκακι, το xbox εφ΄οσον ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο, πρωτα θα κατεβασει ο,τιδηποτε patch υπαρχει και μετα θα ολοκληρωσει την εγκατασταση. για αυτο αν θελετε να βαλετε ενα δισκακι μεσα, να γινει εγκατασταση και να ξεκινησετε το δυνατον γρηγοροτερα -> offline κατεβαστε οι καινουργιοι το application που λεγεται " xbox live events " με σημα την κεραια. εχει ηδη countdown για τη live μεταδοση του advanced warfare, ξεκιναει σε λιγοτερο απο τρεις ωρες. @hexen επρεπε να εχεις ομιλια. κοιτα τις ρυθμισεις. 1
p3tran Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Λοιπον, οσοι θελετε να τσεκαρετε το EA ACCESS, δοκιμαστε να κανετε search ακριβως για <<EA ACCESS>>, στο μεγεθυντικο φακο στο dashboard
fakiris31 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 έχω μια περιέργεια έχει κανείς και τις δυο κονσόλες και να έχει παίξει ένα παιχνίδι ώστε να δει τις διαφορές? οκ σε γραφικά θα είναι καλύτερο το ps4 αλλά σε gameplay είναι το ίδιο η στο να παίξεις ένα fps πχ η διαφορά είναι όπως ps3 με xbox 360?
hollow_83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Tο ιδιο πραμα ειναι. Πρεπει να σαι πολυ περιεργος για να δεις τις διαφορες. Η αναλυση φενεται σε καποια παιχνιδια, αλλα πρακτικα δεν ενοχλει. Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα του πιου χειριστιριου βολευεσαι. Το One εχει και το ωραιο με την δονηση στις σκανδαλες. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 έχω μια περιέργεια έχει κανείς και τις δυο κονσόλες και να έχει παίξει ένα παιχνίδι ώστε να δει τις διαφορές? οκ σε γραφικά θα είναι καλύτερο το ps4 αλλά σε gameplay είναι το ίδιο η στο να παίξεις ένα fps πχ η διαφορά είναι όπως ps3 με xbox 360? Αν ενα παιχνιδι στη μια κονσολα ειναι μεχρι 30fps και στην αλλη μεχρι 60 τοτε σε αυτη που ειναι μεχρι 60fps θα δεις διαφορα στο gameplay γιατι το παιχνιδι θα "τρεχει" ποιο ομαλα ειδικα στις γρηγορες/απαιτητικές σκηνες. Για του λογου το αληθες δες το παρακατω βιντεο
hollow_83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Just gamer πρακτικα και στο PS4 δεν εχει καποιο παιχνιδι που τρεχει καθαρα 60. Νομιζω το Tomb ηταν μονο 30 στο One και unlocked στο PS4 αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι η γνωμη μου ειναι οτι το 60αρι δε του παει. Δεν υπαρχουν ουσιωδης διαφορες στα δυο μηχανηματα αν θελουμε να μιλαμε σαν gamers και οχι σαν αναλυτες HW και λαμβανοντας υποψιν οτι η διαφορα τιμης εκμηδενιστηκε και μαλιστα ειναι και υπερ του Xbox (399 + δυο παιχνιδια δωρο δλδ αλλα 120 κερδος) κακως αναλυουμε αυτο το κομματι. Απο κει και περα το μονο κριτηριο επιλογης που μενει ειναι η προτιμηση των αποκλειστικων. 2
fakiris31 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 και είναι και το ea acceess. που για εμένα τουλάχιστον μου φέρονται καλό καθώς μου αρέσουν αρκετά παιχνίδια απο την ea με πρώτο και καλύτερο το bf. ο συνδυασμός ea access και η τιμή του πακέτου με κάνουνε να πάω να πάρω αυτό αντι του ps4. απλά σκέφτομαι μήπως περιμένω την gamescom να δω αν υπάρχει κάτι το διαφορετικό και λόγο οτι μια ζωή είχα σονυ με κάνει να είμαι λίγο διστακτικός και σκέφτομαι και λόγο οτι πουλά λιγο το one μήπως το παρατήσει η ms + οτι δεν θα βρίσκεις τόσο εύκολα μεταχειρησμένα κλπ. αλλά η νεα του τιμη και το εα όπως είπα με τραβάνε πολύ. είναι σαν να παίρνω την κονσόλα με 250 ευρω περιπου λολ
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Just gamer πρακτικα και στο PS4 δεν εχει καποιο παιχνιδι που τρεχει καθαρα 60. Νομιζω το Tomb ηταν μονο 30 στο One και unlocked στο PS4 αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι η γνωμη μου ειναι οτι το 60αρι δε του παει. Δεν υπαρχουν ουσιωδης διαφορες στα δυο μηχανηματα αν θελουμε να μιλαμε σαν gamers και οχι σαν αναλυτες HW και λαμβανοντας υποψιν οτι η διαφορα τιμης εκμηδενιστηκε και μαλιστα ειναι και υπερ του Xbox (399 + δυο παιχνιδια δωρο δλδ αλλα 120 κερδος) κακως αναλυουμε αυτο το κομματι. Απο κει και περα το μονο κριτηριο επιλογης που μενει ειναι η προτιμηση των αποκλειστικων. Δεν θα το ελεγα. Ειδικα στα fps εχει διαφορα το παιχνιδι το βλεπεις να κυλαει πολυ ποιο ομαλα απ' οτι στα 30fps. Για την αναλυση οκ να μην μιλησω γιατι αν δεν τα δει καποιο εμπειρο ματι δεν θα καταλαβει τη διαφορα 720 με 1080 αλλα στα fps και το απειρο ματι καταλαβαινει οτι το παιχνιδι κυλαει/τρεχει ποιο ομαλα απ' οτι με τα 30fps. Οριστε και οι NATIVE ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ του καθε παιχνιδιου για την καθε κονσολα. Και αν δεις το tomb raider ηταν 1080p 60fps στο ps4.
fakiris31 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 στα περισσότερα παιχνίδια στα ίδια είναι και σε κάποια με κάποιες μικρές διαφορές απο ότι βλέπω. τελικά εμείς απο Ελλάδα θα βλέπουμε ρακμπι η χόκευ (δεν θυμάμαι ποιο απο τα δύο είχε στην Αμερική τουλαχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις