Alejandro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί νωρίτερα αλλά δεν έχω παρακολουθήσει όλο το thread. Είμαι κοντά στο να κάνω pre-order και έχω τις εξής απορίες: 1. Ο xbox 360 wired controller, είναι συμβατός με το One? 2. Ξέρουμε τίποτα για υποστήριξη keyboard ή/και mouse?
Vole Maulder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 1. Οχι. 2. Αν εννοείς να παίζεις παιχνίδια έτσι όχι, δε γίνεται.
Alejandro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 1. Οχι. 2. Αν εννοείς να παίζεις παιχνίδια έτσι όχι, δε γίνεται. Εκτός παιχνιδιών, για browsing κλπ;
fakiris31 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εγω είχα δει βίντεο με εναν να παιζει με mouse και keyboard
lepaterious Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Υπαρχει ενα usb stick που σου επιτρεπει να παιζεις κιολας απλα δεν θυμαμαι πως το λενε.
fakiris31 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 είναι ενα απο τα πράγματα που με κάνει να κολλάω στο να μην πάρω χ1 και να παρω ps4. ενς λόγος που σταμάτησα να παιζω σε pc και ξανα αρχισα σε κονσόλα είναι ότι όλοι παίζουν με τον ίδιο μοχλό. 2
Vole Maulder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αν πράγματι υπάρχει αντάποτρας τέτοιος για το One, ζήτημα είναι να τον έχει πολύς κόσμος και εξίσου ζήτημα είναι να λειτουργεί καλά, αν κρίνω από αντίστοιχα πράγματα που υπήρχαν για 360. Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα γι' αυτό.
Alejandro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Για το browsing ελπίζω να υποστηρίζεται. Για τα παιχνίδια, επειδή προέρχομαι απο το PC gaming, δεν μπορώ να διανοηθώ πως παίζεται fps με controller...
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Xbox Gamescom trailer. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από Millennium
LordPanag Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Για το browsing ελπίζω να υποστηρίζεται. Για τα παιχνίδια, επειδή προέρχομαι απο το PC gaming, δεν μπορώ να διανοηθώ πως παίζεται fps με controller... Ολα μια συνηθεια ειναι .. Εγω δεν μπορω να διανοηθω να παιζω fps στο pc με cheaters για αντιπαλους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Για το browsing ελπίζω να υποστηρίζεται. Για τα παιχνίδια, επειδή προέρχομαι απο το PC gaming, δεν μπορώ να διανοηθώ πως παίζεται fps με controller... Πανευκολο(με τα νεα χειριστηριο ευκολοτερο).Σκεψου οτι οι περισσοτεροι παιζουν με controlers στο BF4 κ τα υπολοιπα γνωστα multiplayer fps. Ολα θεμα συνηθειας ειναι.
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδια ο xbox 360 controller receiver(Δεν ειναι αυθεντικος το ξερω αλλα πιστευω για το μοχλο του 360 τουλαχιστον θα κανει ετσι δεν ειναι?) για το pc που στην ουσια μπορεις να συνδεσεις ασυρματα το μοχλο του xbox360 κανει και για τον μοχλο του xbox one ή αυτος θελει αλλον receiver?
Donacgreece Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδια ο xbox 360 controller receiver(Δεν ειναι αυθεντικος το ξερω αλλα πιστευω για το μοχλο του 360 τουλαχιστον θα κανει ετσι δεν ειναι?) για το pc που στην ουσια μπορεις να συνδεσεις ασυρματα το μοχλο του xbox360 κανει και για τον μοχλο του xbox one ή αυτος θελει αλλον receiver? Προς στιγμήν του one μόνο με καλώδιο. Δεν υπάρχει receiver που να το υποστηρίζει.
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δηλαδη με τον receiver του xbox360 δεν κανεις δουλεια εε?Δοκιμασες να περασεις τους drivers του xbox one που εβγαλε προσφατα η ms?
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οι drivers είναι μόνο για σύνδεση του Xbox One controller μέσω USB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις