Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί νωρίτερα αλλά δεν έχω παρακολουθήσει όλο το thread. Είμαι κοντά στο να κάνω pre-order και έχω τις εξής απορίες:

1. Ο xbox 360 wired controller, είναι συμβατός με το One?

2. Ξέρουμε τίποτα για υποστήριξη keyboard ή/και mouse?

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Οχι.

2. Αν εννοείς να παίζεις παιχνίδια έτσι όχι, δε γίνεται.

Εκτός παιχνιδιών, για browsing κλπ;

Δημοσ.

είναι ενα απο τα πράγματα που με κάνει να κολλάω στο να μην πάρω χ1 και να παρω ps4. ενς λόγος που σταμάτησα να παιζω σε pc και ξανα αρχισα σε κονσόλα είναι ότι όλοι παίζουν με τον ίδιο μοχλό.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πράγματι υπάρχει αντάποτρας τέτοιος για το One, ζήτημα είναι να τον έχει πολύς κόσμος και εξίσου ζήτημα είναι να λειτουργεί καλά, αν κρίνω από αντίστοιχα πράγματα που υπήρχαν για 360. Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα γι' αυτό.

Δημοσ.

Για το browsing ελπίζω να υποστηρίζεται. Για τα παιχνίδια, επειδή προέρχομαι απο το PC gaming, δεν μπορώ να διανοηθώ πως παίζεται fps με controller...

Δημοσ.

Για το browsing ελπίζω να υποστηρίζεται. Για τα παιχνίδια, επειδή προέρχομαι απο το PC gaming, δεν μπορώ να διανοηθώ πως παίζεται fps με controller...

Ολα μια συνηθεια ειναι ..

Εγω δεν μπορω να διανοηθω να παιζω fps στο pc με cheaters για αντιπαλους. 

• Like 1
Δημοσ.

Πανευκολο(με τα νεα χειριστηριο ευκολοτερο).Σκεψου οτι οι περισσοτεροι παιζουν με controlers στο BF4 κ τα υπολοιπα γνωστα multiplayer fps.

Ολα θεμα συνηθειας ειναι.

Δημοσ.

Παιδια ο xbox 360 controller receiver(Δεν ειναι αυθεντικος το ξερω αλλα πιστευω για το μοχλο του 360 τουλαχιστον θα κανει ετσι δεν ειναι?) για το pc που στην ουσια μπορεις να συνδεσεις ασυρματα το μοχλο του xbox360 κανει και για τον μοχλο του xbox one ή αυτος θελει αλλον receiver?

Δημοσ.

Παιδια ο xbox 360 controller receiver(Δεν ειναι αυθεντικος το ξερω αλλα πιστευω για το μοχλο του 360 τουλαχιστον θα κανει ετσι δεν ειναι?) για το pc που στην ουσια μπορεις να συνδεσεις ασυρματα το μοχλο του xbox360 κανει και για τον μοχλο του xbox one ή αυτος θελει αλλον receiver?

Προς στιγμήν του one μόνο με καλώδιο. Δεν υπάρχει receiver που να το υποστηρίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...