JohnTehGreek Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Typhonios και alexiskrp Παιδες καταλαβα οτι εχετε το one και απλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και αμα αξιζει να το παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiskrp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Typhonios και alexiskrp Παιδες καταλαβα οτι εχετε το one και απλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και αμα αξιζει να το παρω. Μέχρι στιγμής ήταν καλύτερη επιλογή το Χ1 απο το ps4 για μένα. έχω και τα δύο αλλα έχω γραψει άπειρες ώρες στο Χ1 ενω παίζει ρόλο και τί τίτλους γουσταρεις. Π.χ αν δεν έπαιζα killer instinct θα εσκαγα γιατι το περίμενα απο το N64 αλλά στο τελος της ημέρας είναι το τι γουστάρεις εσύ! Για μένα Halo/Gears/killer instinct/Forza/Fable/Spark/Quantum break/Titanfall/ryse είναι καλύτερα απο Killzone/resogun/infamous/order/uncharted...Eκτος απο god of war που απλα όταν βγει στην χειρότερη θα είναι α-ψο-γο. Το kinect δουλευει αυτη την φορα, και το Multitasking ειναι σε ποοοοοολυ καλυτερη μοίρα απο το ps4. Mιλάω ΜΟΝΟ για την πάρτη μου οποτε πολλά μπορει να σε βρουν αντίθετο αλλα αφού ζήτησες την γνωμη μου στην είπα. Τo Killer instinct το λατρεψα, το ryse εχει τα καλύτερα γραφικα μεχρι στιγμης σε κονσόλα, το dead rising εχει πολύ ωραιο gameplay και γίνεται και χαμός στην οθόνη, to forza 5 αν και φανατικος της σειρας είναι αυτο που έπαιξα λιγότερο, Φανταζομαι θα συμφωνησει και ο Τyphonios οπότε απο εμενα "go for it" και αν το μετανιωσεις το πουλας και παίρνεις κατι αλλο! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από alexiskrp 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Site: Microsoft Teases JRPG Fans 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiskrp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Aν και μετά λέει ότι έγινε παρεξήγηση και ότι δεν θα ανακοινωθεί τίποτα την τρίτη, δεν θα με χαλούσε κα-θό-λου ένα Lost odyssey 2! Aκόμα θυμάμαι το σόκ στο 360 όταν το έπαιζα και απο CG γυρισε σε Ingame και έμεινα γιούχου στο 3¨46 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Aν και μετά λέει ότι έγινε παρεξήγηση και ότι δεν θα ανακοινωθεί τίποτα την τρίτη, δεν θα με χαλούσε κα-θό-λου ένα Lost odyssey 2 παντως πεφτει πολυ συζητηση για το συγκεκριμενο σε forum...οπου υπαρχει καπνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiskrp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 παντως πεφτει πολυ συζητηση για το συγκεκριμενο σε forum...οπου υπαρχει καπνος... Μακάρι, φίνγκερς κρόσντ όπως λέν και στο χωριόμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μακάρι, φίνγκερς κρόσντ όπως λέν και στο χωριόμ! τι μου θυμησες με το βιντεακι...παιχνιδαρα! παντως και το blue dragon ειχα λιωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiskrp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 τι μου θυμησες με το βιντεακι...παιχνιδαρα! παντως και το blue dragon ειχα λιωσει... Ναι σωστα, και αυτό..πωωω το ξέχασα. για να δούμε τι θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι σωστα, και αυτό..πωωω το ξέχασα. για να δούμε τι θα δούμε. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από HolyMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 μακαρι ενα lost odyssey 2 ειναι λογος αγορας της κονσολας!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 There’s never been a better time to #JumpAhead - from 28.02 pick up an #XboxOne in the UK for £399.99 — Xbox UK (@xboxuk) 24. Februar 2014 http://www.totalxbox.com/71999/xbox-one-price-cut-to-pound39999-in-the-uk-includes-free-copy-of-titanfall/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 και price cut, και το titanfall δωρο!Κανει οτι μπορει η MS για να σώσει την Αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλό για τους επόμενους, κακό για τους προηγούμενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiskrp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 There’s never been a better time to #JumpAhead - from 28.02 pick up an #XboxOne in the UK for £399.99 — Xbox UK (@xboxuk) 24. Februar 2014 http://www.totalxbox.com/71999/xbox-one-price-cut-to-pound39999-in-the-uk-includes-free-copy-of-titanfall/ Λογική κίνηση και ήταν θέμα χρόνου. The more the merrier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Κανει οτι μπορει η MS για να σώσει την Αγγλια Η μάχη της Αγγλίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις