Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 αυτό είναι η @@ριά που έχει και το 360 και D-pad δεν το λέει κανένας σοβαρός gamer...έστω gamer που παίζει hardcore fighting games ή sports games Αυτό όμως είναι D-pad:
skanjos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 malth τι δεν καταλαβαίνεις ,τι δεν καταλαβαίνεις? κυκλάκι είναι ,δεν είναι σταυρός,η όλη κίνηση είναι αναλογική πάλι με λίγότερη ακρίβια και πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις. δεν είναι D-pad όχι.για μένα αυτά είναι αναλογικά μοχλάκια ,μόνο d-pad δεν είναι. σαν αυτό του mega drive ,δεν είναι σταυρός πως να το κάνουμε,και δεν βλέπω να το διορθώνουν όσο και αν έχει κράξει ο κόσμος 2
skanjos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 το έχω δοκιμάσει στο blazblue calamity trigger, αλλα πάλι καμία σχέση με του dualshock, όσο μεγαλύτερη η απόσταση ανάμεσα στα κουμπιά και αν είναι και ενομένα είναι χειρότερα, ο ιδανικός σταυρός για μένα δεν πρέπει να έχει διαγώνιους, αυτές οι εξτρά 4 επιλογές σου αφαιρούν κινήσεις ταχύτητας, π.χ είναι πιο έυκολο/γρήγορο με 2 κουμπιά να πατήσεις κάτω ,κατω+δεξιά,δεξιά παρά με 3 να υπάρχει δλδ και η διαγώνιος μέσα. τέσπα αυτό φαίνεται και στον υπολογιστή στο mame π.χ αν παίξεις ένα fighter η συγκεκριμένη κίνηση είναι σε 2 κουμπιά και γίνεται ταχύτατα. σε joystick είναι σε 1 κίνηση αλλα εκεί παίζουν πολλά ρόλο ,πρέπει να έχει καλό μοχλάκι ,είναι και θέμα get used to it. αυτός που βόλεψε εποχές ps1 ήταν ένας xarcade που είχα αλλα χάλασε
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εχει παίξει κανείς σας με το νέο "d-pad"; Εγώ έχω το wireless με το νέο σταυρό και το wired το κλασικό. Στο νέο wireless ο σταυρός με βολεύει καλύτερα από του PS3 controller πάντως (και από του wired 360 προφανώς).
steve.spil Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 κ γω το χω καλυτερος του απλου χειριστηριου ειναι του ps3 δεν ειναι.... μια χαρα κανει την δουλεια του παντως σε pro k mortal kombat...
RedPanda Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Always on confirmed ? Orthy@adam_orthCreative Director at Microsoft Studios @adam_orth's tweets are protected. itshappening.gif DRM: THE CONSOLE Sony 2006: Get a second job if you want to afford a PS3 MS 2013: Change city if you want to play on the nextBox Xbox fans: PS fans:
skanjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 το θέμα δεν είναι ποιός κέρδισε η ποιός θα κερδίσει, χρειάζεται ανταγονισμός στο gaming,χρειαζόμαστε 2 δυνατές κονσόλες να κοντράρονται για να βλέπουμε δυνατούς τίτλους (ποιό wii u τώρα...) η κίνηση αυτή της ms είναι σοτγκανιά στα ρουθούνια,μέχρι στιγμής ξέρουμε οτι θα είναι πιο αδύναμη απο ps4,θα έχει αρκετό focus σε kinect2,δεν έχει μιλήσει με developers,θα είναι πιο multimedia/social styled,ε τώρα μάθαμε και άλλο κουλό για το always online, θα ήθελα να δω ποιός θα βγει να τους υπερασπιστεί τώρα....,μέχρι και τον τιτανομάχο βλέπω να κάνει κωλοτούμπες και να πηγαίνει σε pc-ps3 πλευρά. πραγματικά πλέον η ms μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, τι στα @@ έχουν και είναι τόσο σίγουροι οτι με αυτές τις @@ θα πουλήσει το xbox, α ξέχασα έχουν τα αμερικανάκια....in before το να είσαι ονλινε συνέχεια είναι μαμάτο γιατί σε έχει συνδεμένο με τους φίλους συνέχεια και άλλου είδους @@ιες.
mtzs Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) .......μέχρι στιγμής ξέρουμε οτι θα είναι πιο αδύναμη απο ps4...... Κατσε γιατι λενε τελευταια για 2 apu (amd crossfire= δυναμη ιση με 7970) party θα κανει ο τιτανομαχος !!! ποιος τον πιανει αν ειναι ετσι μέχρι και τον τιτανομάχο βλέπω να κάνει κωλοτούμπες και να πηγαίνει σε pc-ps3 πλευρά. καλα σε ΠΣ3 αποκλειεται... Θα μεινει με το ουαου σουπερ ντουπερ μαω-μαμαω πισι του Επεξ/σία 5 Απριλίου 2013 από mtzs
RedPanda Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 All I can say is be sure to pay your ISP bills http://www.gamechup.com/developer-on-xbox-720-always-online-all-i-can-say-is-be-sure-to-pay-your-isp-bills/ 4
skanjos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 1η απριλίου νομίζω βγήκε αυτή η φήμη οπότε δεν είμαι σίγουρος για 2x apu, αν όντως βγήκε ο kaz και το είπε αυτό στο tweeter του και δεν ειναι fan made μιλάμε για τρελό burn ,apply cold water in area χαχαχαχα
sheik Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καλα αν προκειται για αληθινη φημη μιλαμε για την μεγαλυτερη μαλακια που εχει γινει στο console gaming EVER. Aκομα και η Nintendo, πρωτομαστορας σε διχως νοημα κινησεις, θα την ζηλευε
naruto14 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 1η απριλίου νομίζω βγήκε αυτή η φήμη οπότε δεν είμαι σίγουρος για 2x apu, αν όντως βγήκε ο kaz και το είπε αυτό στο tweeter του και δεν ειναι fan made μιλάμε για τρελό burn ,apply cold water in area χαχαχαχα Ακούγεται και αυτό ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Εγώ πάντως βαριέμαι να βασίζομαι σε φήμες και να αναλύω φήμες. Περιμένω official ανακοινώσεις που η συζήτηση θα έχει κάποια βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις