anamenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 σαν συνολική αίσθηση είναι καλύτερος από του 360 , μοναδικό πλην κατά την άποψη μου η αλλαγή που έχουν κάνει στα bumpers, θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις και είναι προτιμότερο πλέον να τα πατάς με την μέση του δακτύλου αντί με την άκρη.
fakiris31 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 και γιατι να μην το παρεις απο το amazon.de που ερχετε ποιο φθηνο?
mtzs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 σαν συνολική αίσθηση είναι καλύτερος από του 360 , μοναδικό πλην κατά την άποψη μου η αλλαγή που έχουν κάνει στα bumpers, θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις και είναι προτιμότερο πλέον να τα πατάς με την μέση του δακτύλου αντί με την άκρη. Τον σταυρό τον φτιαξανε;
anamenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τον σταυρό τον φτιαξανε; Δεν είναι καλύτερο από του PS4, αλλά σίγουρα πολύ πιο βολικό στην χρήση από αυτό του 360
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 State of Decay dev signs multi-year,multi-title agreement with Microsoft Studios Hola fellow survivors, I wanted to let you know we’ve signed a multi-year, multi-title agreement to extend our development relationship with Microsoft Studios. We’ll be able to share details later this year, but as with State of Decay, we think it’s best if we just keep our heads down and build some prototypes before we talk too much. For now, suffice it to say there are big things going on with State of Decay.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Halo: Spartan Assault Xbox One Review (IGN)
kwstas77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από το amazon το xbox one είτε σκέτο είτε με το fifa 14 και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα από εσάς που γνωρίζετε καθώς μέχρι σήμερα συνήθως αγόραζα από ebay και όχι από amazon. 1. Υπάρχει αξιοπιστία; Πρέπει να επιλέξω σαν seller το ίδιο το amazon ή κάποιο από τα καταστήματα που υπάρχουν σε αυτό; 2. Πρέπει να γράφει in stock για να μπορέσω να το παραγγείλω; Γενικά τι είναι το in stock; 3. Μπορώ με χρεωστική κάρτα αντί για πιστωτική; Χρησιμοποιείται paypal για την ολοκλήρωση της αγοράς; 4. Τα μεταφορικά σε τι τιμές παίζουν πάνω κάτω για την κανονική και για την γρήγορη αποστολή;(Μιλάω για Αγγλία ή Αμερική). 5.Σε περίπτωση προβλήματος με την κονσόλα έχω κανονικά εγγύηση από το ίδιο το amazon και επικοινωνώ με αυτό για περαιτέρω ζητήματα; 6. Με το ρεύμα τι παίζει πρέπει να αγοράσω αντάπτορα ειδικό για Ελλάδα;; Να φανταστώ οι κονσόλες είναι pal έτσι; Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την κατανόηση στις πολλές μου ερωτήσεις, αλλά βλέπετε το ποσό είναι μεγάλο και δεν το μάζεψα εύκολα οπότε έχω κάποιους ενδοιασμούς!
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Nα σου απαντησω στο 2 και στο 3 εγω.. Το ιn stock σημαινει οτι το εχουν στις αποθηκες τους αυτη την στιγμη οποτε οταν το παραγγειλεις βγαζουν ενα απο τις αποθηκες στο τυλιγουν και στο στελνουν . Σε οτι αφορα το 3 γιατι να μην μπορεις με χρεωστικη αν πχ ειναι μια visa ?Δεν παιζει κανενα ρολο η πιστωση μεσω τραπεζας ή μη ,δεν αφορα αυτο τον αλλο ...
kwstas77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου!!!
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Σε οτι αφορα το 1 ναι να επιλεξεις seller το ιδιο το amazon το οποιο ειναι πολυ αξιοπιστο .Αμερικη να την αποφυγεις λογω τελωνειου .Πηγαινε μερικες σελιδες πισω να διαβασεις που ειχα θεσει και εγω παρομοια ερωτηματα και οτι ειναι θα σου συμπληρωσουν εδω τα παιδια ..
kwstas77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ναι τα είδα φίλε και σε ευχαριστώ! Εσύ το πήρες τελικά;
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 για το 4, θα δεις τις χρεωσεις και τις ημερες μεσα στο site επιλεγοντας τα. (δεν δουλευουν σ/κ εδω, το ξαναλεω) 5, το amazon ειναι αξιοπιστο αλλα νομιζω και η ms θα σε καλυψει. οτι απο τα δυο μας συμφερει καλυτερα, αν/οταν υπαρξει προβλημα. και οσον αφορα το 6, θελεις εναν ανταπτορα για την πριζα, θα βρεις παντου απο 3,5ε (που πηρα εγω χωρις να ψαξω) και κατω.
HolyMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ναι τα είδα φίλε και σε ευχαριστώ! Εσύ το πήρες τελικά; περιμενε λιγο με το amazon γιατι την αλλη βδομαδα θα φερει μερικα κομματια bundle με fifa 14 και ghosts το ebw.gr. Halo: Spartan Assault Xbox One Review (IGN) και γω που το επαιξα λιγο βαρετο ηταν και φυσικα επρεπε να πληρωσεις αν ηθελες οπλα. τσαμπα λεφτα το παιχνιδι.
kwstas77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μπήκα στο ebw και γράφει ότι είναι διαθέσιμο σε αποθήκες logistics του ebw με παραλαβή αποστολή σε 9-14 μέρες http://www.ebw.gr/el/product/264009/RP-HX550E-W-Microsoft-Xbox-console-One-Premium-incl-FIFA-14. Πρέπει να το κάνω προπαραγγελία από τώρα να φανταστώ για να καταφέρω να το πάρω σε αυτό το διάστημα έτσι;
HolyMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 κανε προπαραγγελια και θα ενημερωσουν οταν ερθουν την αλλη βδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις