mtzs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 "μεταχειρο, αλλα σαν καινουργιο. και χωρις forza, αλλα με fifa, μονο που ο κωδικος για το fifa εχει ηδη χρησιμοποιηθει" δηλαδη, πιαστο αυγο και κουρεφτο εχει κωδικο το φιφα στο XBONE για να μπεις ονλαϊν?
HolyMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 εχει κωδικο το φιφα στο XBONE για να μπεις ονλαϊν? τον κωδικο για να το κατεβασεις εννοει. δεν εχει online pass.
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NoF2fKiXWt4
gascp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά κανένα νέο πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα έχουμε ?
HolyMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 κατι ακουγεται για φεβρουαριο επισημα ελλαδα.
Jamest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς έχω κακά νέα για τη δικιά μου κονσόλα. Χάλασε το drive και Δευτέρα φεύγει για Τσεχία για επισκευή ή αντικατασταση. Ξεκίνησε στα ξαφνικά να κάνει έναν πολύ έντονο θόρυβο και τώρα δε διαβάζει τίποτα. Με τις υγείες μου.
anamenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 από ότι φαίνεται αυτό το θέμα με το drive είναι πιο μεγάλο από ότι νομίζαμε, μόλις χθες μου είπε ένας φίλος ότι είχε το ίδιο πρόβλημα.
Jamest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τουλάχιστον η mS στο θέμα αντικατάστασης και service είναι άριστη. Απο δεύτερα περιμένω ups να παραλάβει δωρεάν και να το στείλει στα κεντρικά. Το σπάσιμο είναι ότι για κανένα μήνα θα πρέπει να κάνω υπομονή.
anamenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τουλάχιστον η mS στο θέμα αντικατάστασης και service είναι άριστη. Απο δεύτερα περιμένω ups να παραλάβει δωρεάν και να το στείλει στα κεντρικά. Το σπάσιμο είναι ότι για κανένα μήνα θα πρέπει να κάνω υπομονή. δεν υπήρχε κανένα θέμα στο ότι η κονσόλα είναι import???
Jamest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπήρχε κανένα θέμα στο ότι η κονσόλα είναι import??? Όχι κανένα, με έβαλε να επιλέξω ανάμεσα στις διευθύνσεις που έχω δηλωμένες, μια αγγλική και μια Ελληνική. Στη συνέχεια μου έβγαλε δυο εκτυπώσεις, μια για τη ups και μια μηδενική απόδειξη για την αποστολή της κονσόλας. Πέντε λεπτά δουλειά. Η μόνη ταλαιπωρία είναι να βρω ένα κουτί για να το χωράει ακριβώς γιατί σου απαγορεύουν να το στείλεις με το κουτί του. 1
HolyMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μεγαλη ξενερα! υπομονη φιλε ελπιζω να στο κανουν αντικατασταση και οχι επισκευη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις