KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 να περιμενουμε και το vgcahrtz να το επιβεβαιωσει, γιατι προβλεπω το sold να γινεται sold to retailers συντομα. Σταματα να κανεις συνεχεια refresh γιατι κρασαρε ο server του κακομοιρου του σαιτ....
Millennium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 D4 Interview: Premise, Kinect Functionality, Potential of Xbox One’s Cloud, Exclusivity and More
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον, ποιος εχει παραλαβει? παλιοι-καινουργιοι, προσκλητηριο!
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον, ποιος εχει παραλαβει? παλιοι-καινουργιοι, προσκλητηριο! Την τρίτη θα το έχω. 1
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ωραια! εμενα το amazon ακομα μου ορκιζεται οτι θα παραλαβω σημερα μεχρι το τελος της ημερας, αλλα ηδη ψυχολογικα προετοιμαστικα για παραλαβη Δευτερα. οι δυο μας ειμαστε ή ειναι κι αλλοι? edit: στη πισω σελιδα βλεπω και το προβατάκι εχει ηδη παραλαβει... ομορφα! ε, sheep!! ελπιζω να πηρες/κατεβαζεις RYSE 8)
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ωραια! εμενα το amazon ακομα μου ορκιζεται οτι θα παραλαβω σημερα μεχρι το τελος της ημερας, αλλα ηδη ψυχολογικα προετοιμαστικα για παραλαβη Δευτερα. οι δυο μας ειμαστε ή ειναι κι αλλοι? edit: στη πισω σελιδα βλεπω και το προβατάκι εχει ηδη παραλαβει... ομορφα! ε, sheep!! ελπιζω να πηρες/κατεβαζεις RYSE 8) Άνετα καμιά δεκαριά από τους γνωστούς του insomnia, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που δεν ποσταρουν συχνά. Εγώ πειρα FIFA14 day one δλδ και RYSE, ακόμη να σκεφτώ τι άλλο να παραγγείλω τις επόμενες μέρες.
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 forza, να κατεβασεις τουλαχιστον την εκδοση 20ε του killer instinct, και το προγραμμα εχει και dead rising αν θες να τα παρεις μαζεμενα. μετα, nba2k και BF4, το οποιο απο οτι διαβαζω παιζει πιο καλα και σταθερα στο xbone απο οτι σε οποιαδηποτε αλλη πλατφορμα.
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ryse Fifa bf4 και λέω να κατεβασω το forza με το που μου ερθει το ίντερνετ. καλά Και εμένα μου έβγαζε παράδοση την δεύτερα το Amazon αλλά το κουτί ήταν από χτες το βράδυ στο πρακτορείο και απλά δεν ήταν πληρωμένη η παράδοση για Σάββατο και πήγα από εκεί.
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ryse Fifa bf4 και λέω να κατεβασω το forza με το που μου ερθει το ίντερνετ. καλά Και εμένα μου έβγαζε παράδοση την δεύτερα το Amazon αλλά το κουτί ήταν από χτες το βράδυ στο πρακτορείο και απλά δεν ήταν πληρωμένη η παράδοση για Σάββατο και πήγα από εκεί. Τι λέει το Battlefield 4 στο θέμα της απεικόνισης??
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όπως έγραψα σε προηγούμενο μν ακόμα δεν έχω παίξει ούτε λεπτό. Λογικά αύριο ξεκινάει η next gen 1
HolyMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 θα παραλαβω και γω στις αρχες του μηνα! καλο λιωσιμο. 1
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ryse Fifa bf4 και λέω να κατεβασω το forza με το που μου ερθει το ίντερνετ. καλά Και εμένα μου έβγαζε παράδοση την δεύτερα το Amazon αλλά το κουτί ήταν από χτες το βράδυ στο πρακτορείο και απλά δεν ήταν πληρωμένη η παράδοση για Σάββατο και πήγα από εκεί. LOL SHEEP μη μου λες τετοια γιατι θα παω να κανω διαρρηξη!! εγω επελεξα το one-day-delivery, επρεπε να το ειχα χτες το βραδυ, το amazon μεχρι πριν δυο ωρες που μιλησα τελευταια, μου ελεγε οτι θα το παραλαβω σημερα οπως και δηποτε, και ειχα προετοιμαστει για δευτερα μιας και ειναι ηδη μετα τις 7μμ. Εσυ ομως ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! γαμω τα πρακτορεια!!!!
Vole Maulder Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Οσοι το πάρετε τώρα όταν βγάλετε άκρη με το πώς ακριβώς λειτουργούν τα parties και το party chat ρίξτε μια γραμμή στο topic, είμαι περίεργος μετά τα χτεσινά του GB.
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλά βρε δεν το έκανες track online; εγώ με το που το είδα να μπαίνει στον Ελληνικό χώρο άρχισα τα τηλέφωνα 1
mtzs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Προβατε Καλοριζικο και καλοπαιχτο !!!!! Και σε σενα Πετρε !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις