Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση, ας πούμε ότι αγοράζω το one. Και παίρνω μαζί και το Call of Duty ghost ας πούμε. Θα μπορώ να παίζω με τους ήδη υπάρχοντες φίλους που το έχουν στο 360? Κάτι δηλαδή όπως αυτό που γινόταν με τα Games For Windows.

Δημοσ.

Και τελικά ο Udontneed2know δικαιώθηκε, όσο κι αν το είχε πει για πλάκα κι όσο κι αν τον κατηγορήσατε για trolling. Ολα εκείνα τα βίντεο του Ryse είναι FMV, δεν είναι rendered in real time :P

Δημοσ.

Και τελικά ο Udontneed2know δικαιώθηκε, όσο κι αν το είχε πει για πλάκα κι όσο κι αν τον κατηγορήσατε για trolling. Ολα εκείνα τα βίντεο του Ryse είναι FMV, δεν είναι rendered in real time :P

Νομιζω οτι ΔΕΝ το ειχα πει, αλλα το σκεφτομουν συνεχεια οτι κατι τετοιο παιζει, γιατι δεν μπορει να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα, αλλα απο την αλλη σκεφτομουν οτι δεν εχω ακουσει ποτε για την Crytek να κανει κατι τετοιο. Μαλιστα διπλη πικρα για τους xbox fans σημερα δηλαδη, και μετριο προς κακο το παιχνιδι απο τα review και ουτε καν τα γραφικα που μας εβαζαν συνεχεια σε gif ειναι real time.

Αληθεια που το διαβασες αυτο? ειναι επιβεβαιωμενο?

Δημοσ.

Είχες πει, αν  θυμάμαι καλά, ότι θα έχει πλάκα αν τελικά είναι έτσι. Δες το Quick Look του Giantbomb που πόσταρε ο Privateer στο topic του Ryse, όπως και το link από το Digital Foundry που μόλις πόσταρα εγώ (έχει frame rate analysis στην οποία έχουν αφήσει "εκτός" - μέσα στο βίντεο είναι, απλώς χωρίς να μετρούν fps - τα FMV scenes), όπου και τα frames φαίνονται να κυμαίνονται στα 26-28 την περισσότερη ώρα.

Πάντως, ακόμα κι έτσι, είναι μάλλον ό,τι καλύτερο υπάρχει οπτικά αυτή τη στιγμή στις νέες κονσόλες. 

• Moderators
Δημοσ.

Ευκολα αγοραζω ξεχωριστα το χειριστηριο για τον υπολογιστη :P

Κι εγώ ψήνω άσχημα ένα X1 controller για το pc μου.

Αν και νομίζω ότι το DS4 θα το κοντράρει άνετα σε θέμα εργονομίας, λόγω του touchpad.

Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα.

• Moderators
Δημοσ.

Συν ότι το DS 4 θα συνδέεται με ένα απλό USB καλώδιο. 

Καλώδιο; Γιατί; Στο DS3 αρκεί ο BT δέκτης μου. Και στο DS4 το ίδιο θα γίνεται πιστεύω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...