Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο αυτα που εχω διαβασει, αν το βαλεις στο αρχικο setup το Χ1 , lang->english , location-> Ireland  θα εχεις και φωνητικες εντολες και ευρω σαν νομισμα...λογικα.

Δημοσ.

Απο αυτα που εχω διαβασει, αν το βαλεις στο αρχικο setup το Χ1 , lang->english , location-> Ireland  θα εχεις και φωνητικες εντολες και ευρω σαν νομισμα...λογικα.

δεν παίζει ρόλο που έχω το XBOX360 καταχωρημένο στο ελληνικό live???

Δημοσ.

Ενταξει προφανως δεν μπορεις να κατσεις να διαβασεις ολα τα review οποτε ειτε εχεις 2-3 site που εμπιστεύεσαι τη γνωμη τους και διαβάζεις ειτε βλέπεις μερικα video review ειτε απλα βλέπεις ΜΟ σε βαθμολογίες για πιο γρηγορα.. Ετσι πιστευω κανουν οι περισσότεροι.

Απλώς, ξέρεις τι γίνεται; Συνήθως οι βαθμολογίες είναι φουσκωμένες, οπότε αν κοιτάς κυρίως αυτές ίσως να περιμένεις περισσότερα απ' όσα δίνει ένα παιχνίδι. Πολύ συχνά διαβάζω κείμενο που φαίνεται για 6 και βλέπω 8 στο τέλος, ας πούμε, ακόμα κι από άτομα που εμπιστεύομαι τα γραπτά τους. 

Δημοσ.

Το 360 δεν το εχεις καταχωρημενο πουθενα. Το account σου ειναι "Ελληνικο" οπως και το δικο μου. Αλλα οχι δεν εχει σημασια (απο οσα εχω διαβασει παντα ετσι;)

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ειναι Ιρλανδικο το account, ελπιζω να ειναι ολα ok και να μην αναγκαστω να αλλαξω για καποιο λογο, δεν τα εχω ψαξει και πολυ..

Απλώς, ξέρεις τι γίνεται; Συνήθως οι βαθμολογίες είναι φουσκωμένες, οπότε αν κοιτάς κυρίως αυτές ίσως να περιμένεις περισσότερα απ' όσα δίνει ένα παιχνίδι. Πολύ συχνά διαβάζω κείμενο που φαίνεται για 6 και βλέπω 8 στο τέλος, ας πούμε, ακόμα κι από άτομα που εμπιστεύομαι τα γραπτά τους. 

Ε αυτο ειναι κακο γράψιμο η δεν ξερει ο reviewer τι του γίνεται.. :P

Δημοσ.

Το 360 δεν το εχεις καταχωρημενο πουθενα. Το account σου ειναι "Ελληνικο" οπως και το δικο μου. Αλλα οχι δεν εχει σημασια (απο οσα εχω διαβασει παντα ετσι ;)

ναι sorry το account μου ήθελα να πω.

Δημοσ.

τωρα το μονο που χρειαζεται ειναι μια υπηρεσια απο το Youtube , ετσι ωστε να παιρνει αυτοματα βιντεο απο το Skydrive .

και η MS μισοδουλειες κανει, αλλα τουλαχιστον σου δινει το αρχειο , εστω και μεσω skydrive (τι ηλιθιοι θεε μου) να το κανεις οτι θελεις, η Sony Να τα βλεπει αυτα και να αφησει τις ανοησιες "το κανεις share μονο στο FB"

Δημοσ.

Εμενα ειναι Ιρλανδικο το account, ελπιζω να ειναι ολα ok και να μην αναγκαστω να αλλαξω για καποιο λογο, δεν τα εχω ψαξει και πολυ..

Ε αυτο ειναι κακο γράψιμο η δεν ξερει ο reviewer τι του γίνεται.. :P

Δε νομίζω να μην ξέρουν να γράφουν ή τι τους γίνεται. Απλώς παίζουν συμφέροντα σε διάφορα επίπεδα, από το αναγνωστικό τους κοινό ως τη σχέση τους με τους publishers και devs. Οσο το metacritic είναι "εργαλείο" για την αξιολόγηση των στούντιο από τους publishers οι βαθμοί για μένα είναι αναξιόπιστοι. 

Το location στο προφίλ δεν έχει σημασία, το πού είναι δηλωμένος ο λογαριασμός με τον οποίο φτιάξατε το Live account είναι που μετράει (το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι εύκολο να αλλάξει, ή εφικτό πάντα).

Δημοσ.

Δε νομίζω να μην ξέρουν να γράφουν ή τι τους γίνεται. Απλώς παίζουν συμφέροντα σε διάφορα επίπεδα, από το αναγνωστικό τους κοινό ως τη σχέση τους με τους publishers και devs. Οσο το metacritic είναι "εργαλείο" για την αξιολόγηση των στούντιο από τους publishers οι βαθμοί για μένα είναι αναξιόπιστοι. 

Αυτο ισχυει και για την Σονυ ομως.. :P το λεω επειδη το λες στο Χ1 topic.. Αν πιστευεις οτι ενα εντυπο ειναι αναξιοπιστο η τελος παντων δεν συμφωνεις με τα review του απλα μην το διαβαζεις, δεν γινεται να ειναι στημένα ολα.. Εγω για παράδειγμα εμπιστεύομαι game trailers, σχεδον παντα συμφωνω με τα review του αφου παιξω τα παιχνιδια οποτε και να μου πεις οτι πηρε λεφτα για αυτο η εχει συμφέροντα το ιδιο μου κανει πραγματικά..

Τα review ειναι ενα καλο indication για την ποιότητα ενος τιτλου αλλα δεν παύουν να ειναι προσωπικές αποψεις και μονο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το παιχνιδι που το προσεξα σημερα και ειδα ενα live παλιο βιντεο ειναι το γκολφ!! Ουτε πολυ casual γκολφ με υπερβολες , ουτε πολυ pro. Οτι πρεπει για χαλαρωμα και multi. Μου φαινεται οτι θα ειναι το πρωτο dl game που θα παρω.

update : απο οτι βλεπω δεν εχει κανονικο multiplayer, οποτε ακυρη η αγορα. Ισως αργοτερα οταν θα γινει καμια 50% εκπτωση

Επεξ/σία από The_Sheep
Δημοσ.

Αυτο ισχυει και για την Σονυ ομως.. :P το λεω επειδη το λες στο Χ1 topic.. Αν πιστευεις οτι ενα εντυπο ειναι αναξιοπιστο η τελος παντων δεν συμφωνεις με τα review του απλα μην το διαβαζεις, δεν γινεται να ειναι στημένα ολα.. Εγω για παράδειγμα εμπιστεύομαι game trailers, σχεδον παντα συμφωνω με τα review του αφου παιξω τα παιχνιδια οποτε και να μου πεις οτι πηρε λεφτα για αυτο η εχει συμφέροντα το ιδιο μου κανει πραγματικά..

Τα review ειναι ενα καλο indication για την ποιότητα ενος τιτλου αλλα δεν παύουν να ειναι προσωπικές αποψεις και μονο..

Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο, κι όσο νωρίτερα το καταλάβουν αυτό περισσότεροι τόσο καλύτερα θα είναι. Δεν εννοούσα απαραίτητα πως παίρνουν λεφτά ή κάτι τέτοιο (εκτός αν μιλάμε για σάιτ που σπονσοράρονται από την MS, πχ). Εννοούσα, εν μέρει, ακριβώς πως στην προσπάθεια να τους πάρουν σοβαρά ως δημοσιογράφους ορισμένοι, έως πολλοί, προσαρμόζουν τις βαθμολογίες τους βάσει προσδοκιών της αγοράς για το ποια θα είναι "αντικειμενικά" καλά παιχνίδια ή όχι. Εν μέρει γι' αυτό θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η ασυνέπεια μεταξύ του κειμένου και του βαθμού, και η ατολμία να βάλει ο reviewer το βαθμό που πραγματικά του αξίζει. Πρόσθεσε σε αυτό τον πλήρη ευτελισμό της κλίμακας του 10 (και του 5 ενίοτε, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους αν ο άλλος βάζει και μισά αστέρια), πρόσθεσε και κάποια biased reviews για λόγους συμφερόντων, κι έχεις μια πολύ αναξιόπιστη εικόνα αν μπαίνεις και κοιτάς μόνο βαθμολογίες και δεν έχεις μπει στον κόπο να βρεις 3-5 άτομα που είτε εμπιστεύεσαι είτε συμφωνούν τα γούστα σας. 

Τυχαία η αναφορά στο θέμα του Χ1, δεν ήταν μπιχτή σε κανένα επίπεδο. Απλώς πήρα αφορμή από κάποια χλιαρά reviews του DR 3 για να θυμίσω πως καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, ειδικά σε launch titles που περιμένουμε πώς και πώς να χαρούμε στη νέα κονσόλα, για να μειωθεί ο κίνδυνος απογοήτευσης. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...