Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ζήτημα περιορίζεται στο ποια κονσόλα θα αγοραστεί πρώτη, άρα και θα λειτουργεί ως κύρια για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αυτή που θα σπαστεί πρώτη. :P
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή που θα σπαστεί πρώτη. :P

Και αυτο σχετικο ειναι....απο τη στιγμη που υπαρχουν πολλοι χρηστες σαν και μενα που εχουν σαν κυρια gaming πλατφορμα το pc και χρησιμοποιουν τις κονσολες για τα μετρημενα στα δακτυλα ενος χεριου exclusives που τους ενδιαφρερουν τοτε δεν υπαρχει νοημα να περιμενουν να σπαστει η κονσολα ή να μην αγορασουν original το παιχνιδι.

Δημοσ.

Κι εγώ το PC έχω κύρια πλατφόρμα, αλλά στην προηγούμενη γενιά πρώτα πήρα Χ360 λόγω σπασίματος (βασικά Wii πήρα πρώτα, αλλά anyway).

Το PS3 που ήθελα να το έχω original για online το πήρα 1+ χρόνο μετά.

Αλλά πλέον, μόνο σε PC originals. Κονσόλες μόνο σπασμένες.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού μπαίνουν στον κόπο να βάλουν και headset μέσα...βάλε εκεί ένα 5.1 να το ευχαριστηθούμε. :-D

Δημοσ.

Κι εγώ το PC έχω κύρια πλατφόρμα, αλλά στην προηγούμενη γενιά πρώτα πήρα Χ360 λόγω σπασίματος (βασικά Wii πήρα πρώτα, αλλά anyway).

Το PS3 που ήθελα να το έχω original για online το πήρα 1+ χρόνο μετά.

Αλλά πλέον, μόνο σε PC originals. Κονσόλες μόνο σπασμένες.

αντε ελπιζω να το εχουμε μεχρι τελος βδομαδας!

Δημοσ.

Αφού μπαίνουν στον κόπο να βάλουν και headset μέσα...βάλε εκεί ένα 5.1 να το ευχαριστηθούμε. :-D

Εδώ απ' οτι φαίνεται έβαλαν εσωτερικό τροφοδοτικό, τι λές τώρα..! :P
Δημοσ.

εδω αλλοι βαζουν κινεζικα μεσα τι ψαχνεις τωρα!

Δημοσ.

εδω αλλοι βαζουν κινεζικα μεσα τι ψαχνεις τωρα!

ενώ αυτά φτιάχνονται στο φεγγάρι 

Δημοσ.

ενώ αυτά φτιάχνονται στο φεγγάρι 

Έχεις ένα point κινέζικα είναι όλα αυτά αλλά οι περισσότεροι αναφέρονται στα ακουστικά του ps4 τα οποία είναι ένα αστείο από μεριάς sony θεωρώ.Αν είναι να βάλεις τέτοια ακουστικά μόνο και μόνο για να πεις ότι ''να συμπεριλαμβάνονται και ακουστικά στο πακέτο'' τότε καλύτερα μην βάλεις καθόλου.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις ένα point κινέζικα είναι όλα αυτά αλλά οι περισσότεροι αναφέρονται στα ακουστικά του ps4 τα οποία είναι ένα αστείο από μεριάς sony θεωρώ.Αν είναι να βάλεις τέτοια ακουστικά μόνο και μόνο για να πεις ότι ''να συμπεριλαμβάνονται και ακουστικά στο πακέτο'' τότε καλύτερα μην βάλεις καθόλου.

σωστό αυτό  B)

Δημοσ.

Τη δουλειά τους την κάνουν κι αυτά. Από τη στιγμή που δέχεται οτιδήποτε ακουστικά με το συγκεκριμένο βύσμα και δε σε περιορίζει να αγοράζεις τα δικά τους, είναι αμελητέας σημασίας το τι ακουστικά έχει μες στο πακέτο. Και για να είμαι ειλικρινής, αν είναι για chat προτιμώ τέτοιο στιλ, παρά αυτό που είχε το 360. Είναι πιο βολικό. Για το μόνο που δε λένε είναι για να περνάς το audio του παιχνιδιού, αλλά σε αυτή τη φάση γκρινιάζουμε για κάτι που έχουμε την ελευθερία να αντικαταστήσουμε με ό,τι θέλουμε, παραβλέποντας πόσο σημαντική είναι αυτή η ελευθερία επιλογής.

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα pre-order τωρα την day one edition με το fifa απο το γαλλικο amazon, επειδη μια φορα ειχα δοκιμασει να παρω απο εκει το wii u και μου ελεγε οτι δεν στελνει Ελλαδα οποτε ξερει κανεις τι παιζει?? Την εχει δεχθει κανονικα την παραγγελια μεχρι στιγμης παντως..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...