Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/506497-%CF%84%CE%BF-skydrive-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-xbox-one/ http://news.xbox.com/2013/11/xbox-one-skydrive
HolyMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ειχα διαβασει σε καποιο ποστ οτι το dead rising 3 θα ειναι αποκλειστικο μονο για 6 μηνες! ισχυει?
lepaterious Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ειχα διαβασει σε καποιο ποστ οτι το dead rising 3 θα ειναι αποκλειστικο μονο για 6 μηνες! ισχυει? nop θα ειναι αποκλειστικο για παντα σε X1 1
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SwoFF2LIFMY
Udontneed2know Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το παρακατω αποτελει ειλικρινη απορια και οχι τρολλαρισμα, οποτε θα ηθελα ειλικρινεις απαντησεις απο εσας, και αναφερομαι βεβαια σε οσους σκοπευουν να αγορασουν το Χ1. Βλεποντας το snap , ειλικρινα δεν βρηκα τιποτε που να ηθελα να κανω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το που παιζω ενα παιχνιδι, ακομα και χρησιμα πραγματα οπως π.χ. να δεις εναν οδηγο στο web η αναλογο youtube video που θα σε βοηθησουν να περασεις ενα σημειο, θα μπορουσαν να γινουν με ενα απλο task switching , δεν μπορω να βαλω εγω τουλαχιστον τον εαυτο μου σε μια φαση οπου θα προσπαθω να παιξω το παιχνιδι (οχι pause) και να διαβαζω ταυτοχρονα κατι στο web. Αυτο που θα εκανα θα ηταν pause, κοιταμε οδηγο η video, επιστροφη στο παιχνιδι και συνεχεια, οποτε φτανουμε στην ερωτηση, οσοι σκοπευετε να παρετε Χ1, βρισκετε καποια χρησιμοτητα στην συγκεκριμενη λειτουργια? κατι που δηλαδη θα θελατε να εχετε τοσα χρονια και τωρα θα μπορειτε να το κανετε?
HolyMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ασχολησου με τα terms του ps4 και ασε εμας να δουμε αν θα μας φανει χρησιμο στην πορεια.
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το παρακατω αποτελει ειλικρινη απορια και οχι τρολλαρισμα, οποτε θα ηθελα ειλικρινεις απαντησεις απο εσας, και αναφερομαι βεβαια σε οσους σκοπευουν να αγορασουν το Χ1. Βλεποντας το snap , ειλικρινα δεν βρηκα τιποτε που να ηθελα να κανω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το που παιζω ενα παιχνιδι, ακομα και χρησιμα πραγματα οπως π.χ. να δεις εναν οδηγο στο web η αναλογο youtube video που θα σε βοηθησουν να περασεις ενα σημειο, θα μπορουσαν να γινουν με ενα απλο task switching , δεν μπορω να βαλω εγω τουλαχιστον τον εαυτο μου σε μια φαση οπου θα προσπαθω να παιξω το παιχνιδι (οχι pause) και να διαβαζω ταυτοχρονα κατι στο web. Αυτο που θα εκανα θα ηταν pause, κοιταμε οδηγο η video, επιστροφη στο παιχνιδι και συνεχεια, οποτε φτανουμε στην ερωτηση, οσοι σκοπευετε να παρετε Χ1, βρισκετε καποια χρησιμοτητα στην συγκεκριμενη λειτουργια? κατι που δηλαδη θα θελατε να εχετε τοσα χρονια και τωρα θα μπορειτε να το κανετε? Υπαρχει λογος που αναφερει στα παραδειγματα πχ το Espn. Στοχος της MS ηταν και ειναι κυριως η Αμερικανικη αγορα και εκει βασιζεται και το Snap και εκει στοχευει το παραπανω video. Προφανως για εμας στην Ελλαδα ειναι αντικειμενικα αχρηστο(εκτως αν θες να βλεπεις ταυτοχρονα τα αποτελεσματα για το Παμε Στοιχημα )
Udontneed2know Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει λογος που αναφερει στα παραδειγματα πχ το Espn. Στοχος της MS ηταν και ειναι κυριως η Αμερικανικη αγορα και εκει βασιζεται και το Snap και εκει στοχευει το παραπανω video. Προφανως για εμας στην Ελλαδα ειναι αντικειμενικα αχρηστο(εκτως αν θες να βλεπεις ταυτοχρονα τα αποτελεσματα για το Παμε Στοιχημα ) Δεν μιλαω για αυτα τα "features" που προφανως δεν θα υπαρχουν στην ελλαδα, αλλα για αλλα που θα μπορει να τα κανει καποιος εδω, οπως το web.
anamenos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Και καλύτερα exclusives και καλύτερες υπηρεσίες στο launch. Xbox ONE!! 1
privateer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Χαρακτηριστικό παράδειγμα το machinima app Πολλά μπορείς να κάνεις και ακόμη περισσότερα όταν πχ περιμένεις σε lobby να ξεκινήσει ένα multi game. Κλασσικά παραδείγματα είναι Skype calls, youtube, twitter ακόμη και live score apps για τους κολλημένους με το στοίχημα 4
Vole Maulder Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το παρακατω αποτελει ειλικρινη απορια και οχι τρολλαρισμα, οποτε θα ηθελα ειλικρινεις απαντησεις απο εσας, και αναφερομαι βεβαια σε οσους σκοπευουν να αγορασουν το Χ1. Βλεποντας το snap , ειλικρινα δεν βρηκα τιποτε που να ηθελα να κανω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το που παιζω ενα παιχνιδι, ακομα και χρησιμα πραγματα οπως π.χ. να δεις εναν οδηγο στο web η αναλογο youtube video που θα σε βοηθησουν να περασεις ενα σημειο, θα μπορουσαν να γινουν με ενα απλο task switching , δεν μπορω να βαλω εγω τουλαχιστον τον εαυτο μου σε μια φαση οπου θα προσπαθω να παιξω το παιχνιδι (οχι pause) και να διαβαζω ταυτοχρονα κατι στο web. Αυτο που θα εκανα θα ηταν pause, κοιταμε οδηγο η video, επιστροφη στο παιχνιδι και συνεχεια, οποτε φτανουμε στην ερωτηση, οσοι σκοπευετε να παρετε Χ1, βρισκετε καποια χρησιμοτητα στην συγκεκριμενη λειτουργια? κατι που δηλαδη θα θελατε να εχετε τοσα χρονια και τωρα θα μπορειτε να το κανετε? Δεν ανήκω δημογραφικά στο κοινό της ερώτησής σου (δε σκοπεύω να πάρω Χ1 στα επόμενα 3 χρόνια, αν το πάρω ποτέ), αλλά υπάρχει κάτι που, αν κρίνω από το γεγονός ότι εμένα ήδη μου φαίνεται κάπως "kids these days...", που είμαι και 9 χρόνια νεότερός σου, πιθανώς αγνοείς ή παραβλέπεις. Οι περισσότεροι 19-early 20s που ξέρω είναι με ένα smartphone στο χέρι μονίμως. Βλέπουν σειρά - smartphone παράλληλα. Βλέπουν ταινία - smartphone παράλληλα. Χωρίς pause αυτά, έτσι; Και σε σοβαρές σειρές ή ταινίες, όχι σε πράγματα που απλώς βλέπουμε για να περνάει η ώρα. Στα παιχνίδια δε γίνεται τόσο, επειδή δε δίνεται η δυνατότητα να κρατάς και χειριστήριο και το κινητό μαζί. Γι' αυτούς είναι αυτές οι λειτουργίες, πέρα από συγκεκριμένο αμερικανικό κοινό, και για τις περιπτώσεις που λέει ο Privateer (σε αναμονή σε λόμπι σίγουρα θα έβλεπα καμιά γάτα στο youtube ). Σίγουρα όχι για εμάς. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις