Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exουν ηδη πει οτι θα συνεχιστει  για το 360 επ' αοριστον.

Και επισης το ΚΙ ειναι δωρεαν για ολους , απλα με αυτη την καρτα "κατεβαζεις" εναν ...διαφορετικα "ντυμενο"  χαρακτηρα

εχεις καποιο λινκ, γιατι δεν θυμαμαι να εχω δει κατι αλλο περα απο την ανακοινωση στην Ε3.

Δημοσ.

καλα τα παιχνιδια που δινει η MS τους τελευταιους μηνες ειναι ανεκδοτο, μπροστα σε αυτα του plus, αλλα περα απο αυτο ειχαν πει οτι το συγκεκριμενο προγραμμα θα ισχυσει μεχρι το launch του Χ1, αντιθετα απο την αλλη μερια ξερουμε οτι θα συνεχιστει το ιδιο καλα.

Συμφωνω, χαζομαρες δινει σε σχεση με το plus αλλα νομιζω οτι το παιχνιδι ειναι δικο σου για παντα οχι μονο οταν εχεις active συνδρομη στο plus, οποτε και μονο αυτο ειναι ενα advantage..

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι όντως δικό σου για πάντα.

Ειναι ετσι οπως το λες, ομως κατα την γνωμη μου η διαφορα ποιοτητας των δυο υπηρεσιων ειναι τοσο τεραστια, που δεν στεκει καν σαν επιχειρημα το συγκεκριμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει στο 360 δεν εχει και πολύ νόημα να τις συγκρίνουμε γιατι εμφανίστηκε στο τέλος, στο Χ1 να δούμε τι θα δώσουν σε σχέση με το plus, εκει ειναι το ζουμι..

Δημοσ.

Ενταξει στο 360 δεν εχει και πολύ νόημα να τις συγκρίνουμε γιατι εμφανίστηκε στο τέλος, στο Χ1 να δούμε τι θα δώσουν σε σχέση με το plus, εκει ειναι το ζουμι..

Διαφωνω, τι παει να πει εμφανιστηκε στο τελος? δεν θα μπορουσαν να δωσουν καλυτερα παιχνιδια? οσο για το Χ1 που λες, συμφωνα με το Link του sheep, τα δωρεαν παιχνιδια αφορουν μονο το 360.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω οτι δεν μπορεις να συγκρινεις την library του plus με του gold, και τα 3 καλυτερα παιχνιδια του 360 να εδινε παλι πισω θα ηταν.. Επισης σε μια νεα υπηρεσια καλο ειναι να δινουμε λιγο χρονο πρωτα.

Τι εννοεις ειναι μονο για 360?? δεν θα μεταφερθει και στο Χ1 η υπηρεσια οταν βγει?? 

Δημοσ.

Συγκρινω τι εχουν δωσει οι δυο υπηρεσιες στο διαστημα που συνυπαρχουν, και απλα δεν υπαρχει συγκριση, οσο για το δευτερο που ρωτας δεν εχουν πει κουβεντα για το Χ1 (εκτος και εαν ο sheep αποδειξει οτι παλι κανω λαθος :-D )

Και αλλη βομβα απο τον Mark Rubin, αυτη την φορα για το TitanFall....

So you see this being a continuing trend? Will PS4, being the easier console to work with, end up getting the better looking games in this launch window?

I don’t know but overall I do know that other companies have been saying that they’re also 720 on Xbox One – BF4 was 720, Titanfall has already said they’re going to be 720 on Xbox One so it seems to be the dominant direction at the moment, but so much can change.

http://www.edge-online.com/news/spot-the-difference-infinity-wards-mark-rubin-on-next-gen-call-of-dutys-resolution-disparity/

Δημοσ.

Παίδες θα δείτε ότι το Xbox one θα έχει bottleneck και λόγω της esram...

Οσο για το XboxLive ότι και να λέτε δεν συγκρίνεται με το PS+. Το γεγονός ότι η οικονομικά "προβληματική" Sony μπορεί να δίνει έστω και rental τοσο καλά παιχνίδια για PS3 + Vita + PS4 ταυτόχρονα  εμένα μου δείχνει τελικά πόσο γραμμένους μας έχει η διοίκηση της MS. 

Βεβαια εγω είμαι από αυτούς που θεωρούν κοροιδία την πληρωμή του Live μόνο για multiplayer  καθως και την πληρωμή του ίδιου και παραπάνω ποσού χρημάτων για πρόσβαση τελικά σε λιγότερες υπηρεσίες από ότι στις ΗΠΑ.

Από την άλλη  όταν βλέπει η Sony τους gamers να πηγαίνουν να τα σκάνε για on line συνδρομη και να λένε και ευχαριστώ σου λέει εμείς είμαστε κορόιδα να μην τους χρεώνουμε; Ευτυχώς που βρέθηκαν σε δυσκολη οικονομική κατάσταση και "αναγκάστηκαν" να διαλέξουν διαφορετικό δρόμο όσον αφορά τα DRM.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το PS4 είναι το τελευταίο χαρτί της SONY για κερδοφορία γιατί στα υπόλοιπα είναι ολο χασούρα (έβαλε σχετικό αρθρο το eurogamer την περασμένη εβδομάδα )Ολα δειχνουν πάντως οτι θα τους βοηθήσει πολύ γιατί μέχρι σήμερα, αν εξαιρέσεις τις τελευταίες εξαγγελίες για πράγματα που διορθώνονται με updates, έχουν χειριστεί πολυ σωστά την κατάσταση σε αντίθεση με την MS που το PR της είναι ένα χάλι μαυρο. Έχουν και την πιο δυνατή κονσόλα από οτι φαίνεται...

Επεξ/σία από anamenos
Δημοσ.

εγώ απο τι γνωρίζω χασουρα έχει μονο απο τις τηλεοράσεις αλλά συνολικά τον τελευταίο 1-1.5 χρονο βρίσκεται σε κερδοφορία

Δημοσ.

εγώ απο τι γνωρίζω χασουρα έχει μονο απο τις τηλεοράσεις αλλά συνολικά τον τελευταίο 1-1.5 χρονο βρίσκεται σε κερδοφορία

εδώ το άρθρο  

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-31-sonys-wider-problems-heap-pressure-on-ps4

χασούρα παντού, αλλά το PS4 αναμένεται από μόνο του να ανατρέψει το αρνητικό κλήμα

*sorry για τα offtopic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...