ADHD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Λογικο να μοιαζουν με windows 8.. Μου αρεσει αρκετα μπορω να πω, δεν ισχυει το ιδιο για του ps4 που μοιάζει με συνδυασμό android/linux και βγάζει μια "φτηνια"..
papeipa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τι ειναι αυτο????? http://www.gamepur.com/news/12472-xbox-one-exclusive-quantum-break-game-gif-show-amazing-graphics-character-m.html http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/19/198671/2560617-4947536421-9f048.gif 2
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αργκ, με το σταγονόμετρο θα μας τα δίνει η Remedy?! 1
stavros88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 wow με εντυπωσιασε το gif.Μου αρεσε περισσοτερο και απο το ryse μπορω να πω Τι ενννουν αραγε με το blur the line between television and gameplay?
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τι ειναι αυτο????? http://www.gamepur.com/news/12472-xbox-one-exclusive-quantum-break-game-gif-show-amazing-graphics-character-m.html http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/19/198671/2560617-4947536421-9f048.gif Άλλος ένας λόγος για να πάρει κανείς Χ1. 3
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 wow με εντυπωσιασε το gif.Μου αρεσε περισσοτερο και απο το ryse μπορω να πω Τι ενννουν αραγε με το blur the line between television and gameplay? Είχαν πει, αλλά χωρίς συγκεκριμένες πληροφορίες, ότι θα υπάρχει και παράλληλη τηλεοπτική σειρά και θα συνδέονται. Κάτι σαν το Defiance, φάση, αλλά done right (ελπίζω).
Udontneed2know Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 wow με εντυπωσιασε το gif.Μου αρεσε περισσοτερο και απο το ryse μπορω να πω Τι ενννουν αραγε με το blur the line between television and gameplay? το παιχνιδι εχει και κανονικο live action video, υποτιθεται εαν δεν κανω λαθος οτι οι πραξεις σου στο παιχνιδι επηρεαζουν το τι βλεπεις στο Live action footage.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Άλλος ένας λόγος για να πάρει κανείς Χ1. Aπο αυτο βλεπεις κατι καλυτερο στο pc?Γιατι εγω παλι δεν βλεπω. Να παω να κοιταχτω αν ειναι.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σου απάντησα σε άλλο topic. υγ : βγάζετε συμπεράσματα απο gifάκια σε ανάλυση 960x540 το πολύ, οταν το δείτε σε καμιά 32/42αρα τότε πείτε οτι έχει γραφικάρες, και το Halo 4 σε screenshot των 720p έριχνε Crysis, που στην πραγματικότητα δεν 1
Fulgore1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σου απάντησα σε άλλο topic. υγ : βγάζετε συμπεράσματα απο gifάκια σε ανάλυση 960x540 το πολύ, οταν το δείτε σε καμιά 32/42αρα τότε πείτε οτι έχει γραφικάρες, και το Halo 4 σε screenshot των 720p έριχνε Crysis, που στην πραγματικότητα δεν Αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σου απάντησα σε άλλο topic. υγ : βγάζετε συμπεράσματα απο gifάκια σε ανάλυση 960x540 το πολύ, οταν το δείτε σε καμιά 32/42αρα τότε πείτε οτι έχει γραφικάρες, και το Halo 4 σε screenshot των 720p έριχνε Crysis, που στην πραγματικότητα δεν Εμ ναι εκει μπαινουν οι αριθμοι μετα. Τα μοντελα,φωτισμο κτλ δεν τα βλεπεις? Δεν υπαρχει κατι αναλογο σημερα στο pc. Για αυτο σου λεω οτι βλεπετε μονο αριθμους πλεον και οχι γραφικα.Εχει ποτιστει στην νοοτροποια. τουλαχιστον υπαρχουν καποιοι που βλεπουν την πραγματικοτητα και μπορουν να καταλαβουν γιατι ενα παιχνιδι του pc που ειναι upgrade των ps360 σε αναλυση/frames, ειναι χειροτερο απο ενα παιχνιδι που βγαινει αποκλειστικα σε ενα πολυ ανωτερο hardware απο τα ps360. Απλα μαθηματικα ειναι και αυτο.Εκει τους ξεχνατε τους αριθμους.
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγώ, πάντως, που δεν κοιτάω αριθμούς, έχω να θυμίσω ότι στο πόσο εντυπωσιακό μπορεί να φανεί ένα παιχνίδι οπτικά παίζει μεγάλο ρόλο το art direction και η γενικότερη παλέτα που θα χρησιμοποιηθεί. Οπως και η επιλογή περιβαλλόντων. Το Crysis, ας πούμε, εντυπωσιάζει ίσως πιο εύκολα από ένα παιχνίδι σε urban περιβάλλον, επειδή, πολύ απλά, μας αρέσει η φύση. Μπορεί να είναι καλύτερο και στα χαρτιά, μπορεί κι όχι, αλλά αυτό είναι κάτι που εμένα δε με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως κανένα Crysis δεν είχε κάτι αξιομνημόνευτο οπτικά. Εχω παίξει 2μισι (1, Warhead και το μισό 2) κι έχω δει το 3ο (όχι όλο, γιατί βαρέθηκα) και δε μου έχει μείνει τίποτα. Το Alan Wake, από την άλλη, που στα χαρτιά και τα νούμερα ήταν σαφώς κατώτερο (ειδικά στο 360, όπου το έπαιξα) ήταν πανέμορφο κι αξιομνημόνευτο. Μπορεί και το νέο παιχνίδι της Remedy να μη φτάνει το Ryse τεχνικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι στον καλλιτεχνικό τομέα θα το ξεπερνά. Επειδή η Remedy (όπως και η Naughty Dog) φτιάχνουν παιχνίδια με χαρακτήρα και καλλιτεχνικό όραμα. Η Crytek φτιάχνει tech demos που τελικά τα κάνει μέτρια παιχνίδια. Εχουν κι αυτά τη φάση τους, δε λέω, αλλά δεν είναι λόγοι να αγοράσει κανείς κονσόλα ή κάρτες γραφικών, κατά τη γνώμη μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτο ειδικα που λες Vole θα παιζει ολο και μεγαλυτερο ρολο πλεον. Το ταλεντο δλδ και οχι οι αριθμοι.Εχουμε νομιζω φτασει στο επιπεδο γραφικων που κανενα παιχνιδι τεχνικα δεν θα ειναι ασχημο απο δω και περα ή unplayable. το θεμα ειναι στον σχεδιασμο τι μπορει να γινει. 30.000 ειναι ήδη το B2S ,ενα last gen παιχνιδι. Kαι το ryse νομιζω ειναι 80.000. Πλεον το ταλεντο/σχεδιασμος θα παιξει μεγαλυτερο ρολο απο ποτε.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εμ ναι εκει μπαινουν οι αριθμοι μετα. Τα μοντελα,φωτισμο κτλ δεν τα βλεπεις? Δεν υπαρχει κατι αναλογο σημερα στο pc. Για αυτο σου λεω οτι βλεπετε μονο αριθμους πλεον και οχι γραφικα.Εχει ποτιστει στην νοοτροποια. τουλαχιστον υπαρχουν καποιοι που βλεπουν την πραγματικοτητα και μπορουν να καταλαβουν γιατι ενα παιχνιδι του pc που ειναι upgrade των ps360 σε αναλυση/frames, ειναι χειροτερο απο ενα παιχνιδι που βγαινει αποκλειστικα σε ενα πολυ ανωτερο hardware απο τα ps360. Απλα μαθηματικα ειναι και αυτο.Εκει τους ξεχνατε τους αριθμους. Το Crysis 3 το είδες ποτέ να τρέχει σε PC maxed out? Για να τα λές αυτά, δεν το έχεις δεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις