Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XBOX ONE SUPPORTED WHEELS

Thrustmaster: VG Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
MadCatz: Force Feedback Racing Wheel
Fanatec: TBA

Thrustmaster VG Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition: Premium Official
estimated price: 399$

Mad Catz Force Feedback Racing Wheel for Xbox One®
estimated price: 250$
steering lock: 270-900 (switch)
additional features: adjustable pedals (tension, distance, height).

Από την παρουσίαση φάινεται ότι τα πετάλ της thrustmaster είναι πλαστικούρα ενω ουτε αυτή αλλά ούτε και η mad catz έχουν συμπλέκτη. Τουλάχιστον η τιμονιέρα της mad catz είναι σχετικά προσιτή...

Δημοσ.

Μην λεμε οτι θελουμε, το να υποστηριζονται απο την προηγουμενη γενια αξεσουαρ δεν εχει γινει και δεν προκειται να γινει και ειναι λογικo ως ενα σημειο.

Η http://youtu.be/hd2eeJhmK1A ειναι , θα υποστηριζονται στο PC ?

Δημοσ.

Μην λεμε οτι θελουμε, το να υποστηριζονται απο την προηγουμενη γενια αξεσουαρ δεν εχει γινει και δεν προκειται να γινει και ειναι λογικo ως ενα σημειο.

Wii, Wii U, GameBoy Color/Advance/SP, NDS, 3DS, PS2, Xbox360.
  • Like 3
Δημοσ.

Αυτό που κάνει η MS με τα συγκεκριμένα περιφερειακά είναι πραγματικά fail. Υπάρχει πολύς κόσμος οποίος για να παιξει το forza 4 ξόδεψε 300-1000 ευρώ/δολαρια για μια fanatec. Αυτούς τους φανατικους πελάτες δεν τους πετάς έτσι στο δρόμο. 

Δεν μπορείς σαν MS να υποστηρίζεις ότι το Forza είναι ανώτερο από το Gran Turismo και να "αναγκάζεις" τους πελάτες σου να παίζουν με το χειριστήριο... ( αφου τους δινεις την επιλογή είτε για τη δική σου τιμονιέρα της πλάκας ή είτε για την πανακριβη της Fanatec).

Επίσης δεν σου φταίνε οι gamers που δεν προχωρούν για αγορά 2ης τιμονιέρα μόνο για το xbox αλλά προτιμούν τον συνδιασμό  playstation + gran turismo(πχ εγω επαιζα driving sims στο pc με logitech g25).... φταίς εσύ σαν εταιρία που στο βωμό του βραχυπρόθεσμου κέρδους δεν αφήνεις το franchise σου να αναπτυχθει.

Την ίδια στιγμή ο ανταγωνισμός ενεργεί διαφορετικά....

"Col Rodgers, Game Director on upcoming PS4 racing game DriveClub, has confirmed all current commercial racing wheels compatible with PlayStation 3 will also be fully compatible with PlayStation 4."

• Like 3
Δημοσ.

Το τιμόνι που έχω από το PS2, και λειτουργεί με το PS3, και με το οποίο θα παίζω και στο PS4 begs to differ :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν προσπαθω να τους δωσω δικιο. Ισα ισα που το θεωρω απαραδεκτο. Και εγω εχω τιμονι στο 360. Απλα ειναι δυστυχως καποια απο τα πραγματα που τα θεωρω αναμενομενα και μπραβο στην Sony που το υποστηριζει

Δημοσ.

Το θεμα είναι ότι οι τιμονιέρες :

α) είναι ακριβα περιφερειακά.

β) χρειάζονται χώρο . Δεν βολευει να αγοράζεις μια για κάθε σύστημα.

Η T500RS υποστηρίζεται 100% στο ps4 . Για την logitech δεν ξέρω γιατι είχα διαβάσει ότι τέλος του 13 θα σταματήσει να βγάζει προιόντα για κονσόλες οπότε εκεί μπορεί να υπάρξει κάποιο θέμα με drivers και licensing.

Δημοσ.

Για την logitech δεν ξέρω γιατι είχα διαβάσει ότι τέλος του 13 θα σταματήσει να βγάζει προιόντα για κονσόλες οπότε εκεί μπορεί να υπάρξει κάποιο θέμα με drivers και licensing.

Αυτή είναι λυπηρή εξέλιξη. Δεν το ήξερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...