Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βλεπω παντως τρελη προωθηση στο titanfall, πρωτη φορα βλεπω τοση αναντιστοιχεια τυπου και κοινου, για παραδειγμα εδω μεσα δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλαει για το titanfall , παροτι το βγαζουν το καλυτερο παιχνιδι του show συνεχεια, στο neogaf που ειναι αμερικανακια μια απο τα ιδια , εγω το μονο που βλεπω ειναι μια ΕΑ που κανει μια δευτερη αποπειρα να φτιαξει κατι που να πουλαει οσο τα COD.

Δημοσ.

έχει πέσει άποιρη διαφήμιση στο titanfall, πολύ χρήμα στην προώθηση του παιχνιδιού,και είναι απο άτομα που φτιάχναν το cod οπότε παρόμοιο gameplay ,θα πιάσει άνετα. πιο πολύ θέλω να δω το destiny αν και δεν είμαι φαν της bungie, ένα sci fi fps mmo-style αν το βάλουν σε σωστό κόσμο ίσως πιάσει.

Δημοσ.

Επισης δεν μοιραζονται ολοι τα ιδια γουστα, το titanfall φαινεται να ειναι παιχνιδαρα απλα κανεις δεν παιζει competitive fps εδω περα και αν παιζει δεν προκειται να ανοιξει διαλογο με biased κατα των fps ατομα..

Αναφορά σε κείμενο

συγνώμη τώρα καταλάβατε οτι τα media προωθούν τα fps?
  Αναφορά σε κείμενο

Εγω βλεπω παντως τρελη προωθηση στο titanfall, πρωτη φορα βλεπω τοση αναντιστοιχεια τυπου και κοινου,

"we also polled all visitors on their favourite playable games at the show. Below you'll find the results, "

"Titanfall topped the Game of the Show poll by a huge margin."

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-07-egx-2013-game-of-the-show

Ειναι poll και οχι προσωπικες αποψεις των media παντως...

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 8/10/2013 στις 9:46 ΜΜ, ADHD είπε

Επισης δεν μοιραζονται ολοι τα ιδια γουστα, το titanfall φαινεται να ειναι παιχνιδαρα απλα κανεις δεν παιζει competitive fps εδω περα και αν παιζει δεν προκειται να ανοιξει διαλογο με biased κατα των fps ατομα..

Αυτό νομίζω ότι είναι περισσότερο. Οσα άτομα γνωρίζω που παίζουν τέτοια παιχνίδια το περιμένουν πώς και πώς. Ακόμα κι εγώ, που δεν είμαι τέτοιος, το ψιλοσκέφτομαι να το δοκιμάσω στο 360 (αν δεν ξερνάω πάλι στα 15 λεπτά λόγω Source Engine :P )

Σίγουρα δε συγκρίνεται το hype μου για το Titanfall με το hype μου για το Destiny πάντως. Αν είναι όπως φαντάζομαι ότι θα είναι θα κάνω την ακρότητα να το αγοράσω και σε 360 και σε PS4 (ο κύριος co-op buddy μου για FPSes δε θα αναβαθμίσει άμεσα, οπότε βρίσκομαι σε δίλημμα :P )

Πάντως, δεν το έχουμε παίξει το Titanfall. Αυτοί που το εκθειάζουν το έχουν παίξει. Ισως είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να τα παίξεις για να δεις γιατί είναι καλά.

Δημοσ.

από την στιγμή που η fanbase των COD είναι πολύ μεγαλύτερη από του BF ή του Killzone γιατί σας προκαλεί εντύπωση?...είναι από τους δημιουργούς του COD 4 αν δεν κάνω λάθος οπότε και η επιτυχία στο multi κομμάτι του είναι δεδομένη

πάντως και εγώ περιμένω πιο πολύ να δω το Division και το Destiny και πως θα λειτουργήσει αυτό το MMO based μοντέλο

• Like 1
Δημοσ.

Xbox One and PC cross-play: “I’m not allowed to leak things,” says Spencer

Αναφορά σε κείμενο

Speaking with AusGamers, Spencer was quizzed if the Xbox One’s PC-like architecture, coupled with its Windows 8 features and cloud support could see the release of cross-play titles down the line.

He replied, “I’m not allowed to leak things [smiles]. But I think what you’re talking about makes a lot of sense. Now you have differences in Windows gaming and console gaming around control and input… in fact if you go back to Shadow Run on Xbox 360 — something I worked on — we had PC players playing against Xbox 360 customers. We didn’t have tremendous success with that, but we learnt a lot from it.

“And then earlier this year we released Skulls of the Shogun, which was a game we launched on all three platforms on the same day, and you could start on one platform and then save the game to the Cloud and play across any of the screens and progress. And then Halo: Spartan Assault has some links between Halo 4 and Spartan Assault, even though they’re very different games.

“This connected ecosystem across all the different devices is definitely where I think the future of gaming is going; you don’t have to do it as a developer, but you have the capability and I think a system like Xbox Live across all those screens where you know who someone is and who their friends are, what their Achievements are and their progression is really critical to that.”

If follows Major Nelson’s suggestion that Xbox One could get mouse and keyboard support down the line.

Δημοσ.

πουθενά το RYSE στα βραβεία , μας βλέπω να μένουμε μόνο με τα εκπληκτικά γραφικά του, εκτός βέβαια αν δεν ήταν στην έκθεση ή εκτός αν βαθμολόγησαν αυτά που ήταν playable.

Δημοσ.

Steam Machines aren't a "threat" to Xbox One, says Harrison - but it's "unclear" what Valve is doing

Αναφορά σε κείμενο

"I don't think it's a threat," European studios chief Phil Harrison told MCV UK in the mag's latest issue, out today. "I have great admiration for Valve. It has done some really smart things. The Steam platform for one. They're based close to our HQ in Seattle. We have a good relationship with it.

"We think the Xbox One business model, developer ecosystem and retail support, will make our platform very successful," he went on, but added "it is unclear to me, until I see Valve's product and understand all of their announcements, exactly what they are doing."
Δημοσ.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 1
Δημοσ.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; Δεν είναι συμβατά τα τιμόνια του 360 λόγω του...controller pairing?!  :huh:

Μία με το screwless design του κανονικού χειριστηρίου ως το "σούπερ ντούπερ" upgrade, μία με αυτές τις δικαιολογίες, απορώ για πόσο χαζό έχει το κοινό της η MS.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...