Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ hype επεσε για το BF4 και μου φενεται οτι θα ξενερωσουν αρκετοι οταν βγει το παιχνιδι. Εγω παντως ηδη ξενερωσα που εβλεπα ολη την ωρα ή να ηταν οι περισσοτεροι στα tanks ή να ηταν πανω σε μεγαλα κτιρια με Sniper(απο beta σε Pc).

Επεξ/σία από Fulgore1
Δημοσ.

Και άλλο leaked videάκι. Και άλλoς άνεργος πατέρας. Να δούμε μέχρι πότε θα είναι up

http://www.dailymotion.com/video/x15ms9k_xbox-one-unboxing-1080p_videogames

Source: http://nolife.gr/index.php/xbox/52-xbox-one-unboxing

Δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω τι στο καλο σκεφτονται εκει στην Ms....

Δημοσ.

Απο ποιά απο όλες τις απόψεις;

Αν λές για το leak είναι σχεδόν αδύνατο να το αποφύγεις και βασικά ίσως και να το προκαλούν για να δημιουργήσουν hype.

Όσον αφορά την κονσόλα afaic είναι αδιάφορη αισθητικά αλλα μου φαίνεται "Ωραίο" λόγω καινούριου. Την έχω αυτή τη γαμωτάση να ενθουσιάζομαι με νέες κυκλοφορίες :P

Δημοσ.

Εεεεμ... Ευτυχώς... εεεεμ... που ξέρει να... εεεεμ... μιλάει ο... εεεεμ... μικρός

(Σόρι, δεν άντεξα :D )

Το headset φαίνεται κάπως λιγότερο φτηνιάρικο από το 360.

Δημοσ.

Αν εγω ημουν εδω mod θα σου εριχνα ενα μονιμο ban , ετσι να το ευχαριστηθεις.

Ποσταρεις μαλ#@$@ απο sites που δεν τα ξερει ουτε καν η μανα τους , και δεν ειναι καν ειδησεις , ειναι προσωπικες γνωμες.

Το trolling εχει τα ορια του , αν θες να postaρεις τις μαλακιες  σου , βαλτες τουλαχιστον στο vs νημα

Σε σένα και σε αυτούς που σου έκαναν like (ultralisk, nikpar00 και empire_1924 τους αρέσει)

Τα quotes μου είναι από:

Ross Honey, general manager of Xbox LIVE Entertainment and Advertising

Yusuf Mehdi, corporate VP-marketing and strategy for Microsoft

Ποστάρω ΜΟΝΟ άρθρα που έχουν βάση και συζητιούνται σε όλο το internet. Και θεωρώ πως προσφέρω καλύτερη πληροφόρηση από αυτούς που ποστάρουν μόνο PR των εκάστοτε εταιριών.

Όσο για το "μαλακιες" δεν θα σε αναφέρω, ξέρω πως είσαι νευριασμένος.

• Like 2
Δημοσ.

Αν εγω ημουν εδω mod θα σου εριχνα ενα μονιμο ban , ετσι να το ευχαριστηθεις.

Ποσταρεις μαλ#@$@ απο sites που δεν τα ξερει ουτε καν η μανα τους , και δεν ειναι καν ειδησεις , ειναι προσωπικες γνωμες.

Το trolling εχει τα ορια του , αν θες να postaρεις τις μαλακιες  σου , βαλτες τουλαχιστον στο vs νημα

Και αλλες μλκιες απο αλλους εχουμε δει αλλα δεν εχουμε αντιδρασει ετσι :-( ..Οσο για τα Likes ασχολιαστα  :rolleyes:

Δημοσ.

δεν αμφισβήτησα τις πηγε΄ς και το αν ισχύουν και το ban είναι υπερβολή...αλλά ότι ώρες ώρες γίνεται πιο γραφικός από το Πήλιο που λένε ισχύει

Δημοσ.

Εχουν μπει και θετικες ειδησεις για το χ1 απο σαιτ που δεν τα ξερει η μανα τους αλλα τοτε κανεις δεν μιλησε.Τωρα γιατι?

Το τι θα επιλεξει ο καθενας να πιστεψει ειναι δικο του θεμα 

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο είναι αρκετά σοβαρό ώστε να χρειάζεται ανάρτηση στο Official Topic της κονσόλας, παρά στο VS, θεωρώ, ώστε να το έχει υπόψη του ο κάθε ενδεχόμενος αγοραστής. Τα θέματα αυτά δεν έχουν νόημα αν είναι να ποστάρουμε μόνο θετικά πράγματα και οτιδήποτε αρνητικό να πηγαίνει στο VS. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν κοιτούν καν το VS, επειδή είναι, γενικά, κουραστική αυτή η διαμάχη. 

Ορισμένοι το παραπαίρνετε οπαδικά, μου φαίνεται, το ζήτημα. Για ηλεκτρονικές συσκευές που παίζουν - υποτίθεται - παιχνίδια μιλάμε.

• Like 2
Δημοσ.

δεν αμφισβήτησα τις πηγε΄ς και το αν ισχύουν και το ban είναι υπερβολή...αλλά ότι ώρες ώρες γίνεται πιο γραφικός από το Πήλιο που λένε ισχύει

δηλαδή έκανες ολίγον από like

σε θυμάμαι πως προσπαθούσες να εξομοιώσεις το ryse με το heavy rain στα qtes

Δημοσ.

Εχουν μπει και θετικες ειδησεις για το χ1 απο σαιτ που δεν τα ξερει η μανα τους αλλα τοτε κανεις δεν μιλησε.Τωρα γιατι?

Το τι θα επιλεξει ο καθενας να πιστεψει ειναι δικο του θεμα 

Οχι μονο τι κονσολα θα επιλεξει ο καθενας αλλα και ποια απο τις 2 εταιριες θα προτιμησει,να το πουμε πιο σωστα.

Δημοσ.

Και αλλες μλκιες απο αλλους εχουμε δει αλλα δεν εχουμε αντιδρασει ετσι :-( ..Οσο για τα Likes ασχολιαστα  :rolleyes:

Το θέμα είναι ότι ο The_Sheep έχει δίκιο(κατ'εμέ πάντα εξού και το like) βάσει "ιστορικού" των posts,απλά το "έχασε" με τις λέξεις("μλκίες") που επέλεξε να χρησιμοποιήσει.Έχει επαναληφθεί κατ'επανάληψη το συγκεκριμένο φαινόμενο και δεν είναι της ώρας να επεκταθώ περαιτέρω γιατί θα μετατραπεί πάλι σε vs mode απο τα "γνωστά" πλέον άτομα(η περίφημη 4+2 sony team του insomnia :P ) οι περισσότεροι εκ των οποίων όσον αφορά(τουλάχιστον) εμένα έχουν εκτεθεί/ξεφτιλιστεί ουκ ολίγες φορές και με την "βούλα" των mods και προσωπικά πολύ γουστάρω που οι mods του insomnia ΔΕΝ είναι fanboys καμίας εταιρείας γιατί σε πολλά ξένα forums(πχ sonygaf) είναι "εμετικοί"!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...