ultralisk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 πάντως ΔΕΝ παίζει να ισχύσει αυτό με τα μεταχειρισμένα στο ΧΒΟΧ και όχι στο PS...είτε θα το εφαρμόσουν και οι δύο είτε κανείς
mtzs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 και γω ετσι πιστευω, αν το κανει καποιος απο τους δυο αποκτα σημαντικο μειονεκτημα στο launch. Ειναι σοβαροτατος λογος ΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ κονσολας.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 αφου δεν θα το κανει το PS4 δεν θα το κανει ουτε το ΧΒΟΧ . Πιστευω οτι η MS δεν θελει να βαλει τα χερια της και να βγαλει τα ματια της . Αν ειχε επιλογη ο κοσμος μεταξυ του παιζω και οταν το βαρεθω το δινω σε αλλον ή το πουλαω σε ξεφτυλα τιμη απο την μια και απο την αλλη παιζω και οταν το βαρεθω το πεταω στα σκουπιδια νομιζω οτι 9 στους 10 θα προτιμησουν το πρωτο
RedPanda Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το είχα γράψει και σε άλλο θρέντ. Αν είναι καλό το παιχνίδι και αξίζει, και θα το πληρώσω και θα είμαι online. Αλλά από την στιγμή που η MS τα τελευταία 3+ χρόνια επικεντρώθηκε μόνο σε CoD & Halo, αμφιβάλω τρομερά πως θα έχω κάτι ξεχωριστό που να αξίζει.
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Microsoft to reveal EA partnership at Next Xbox event
JohnVani18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Βέβαια, η Activision με την Bungie πήγανε με το PS4 σε αυτή τη γενιά. Άκρως αναμενόμηνη κίνηση απο M$ και ΕΑ.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Η πορνη η ΕΑ το εχει βαλει στοχο να κανει το Origin παικτη. Δεν θα σταματησει πουθενα. Και με την nintendo ηθελε να το κανει αλλα δεν δουλεψε το κολπο, η Sony αγορασε ολοκληρη την Gaikai οποτε και εκει επεσαν εξω τα σχεδια της οποτε η MS ειναι η μονη της ελπιδα για να πασαρει Originworks.
Titanomaxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Durango CPU Overview Mε μια πρωτη ματια μιλαμε για καλυτερο cpu απο τον jaguar και κατι κοντα στο cpu του Trinity APU! Μαλλον θα τα σκασω σε 6 core haswell intel τα λεφτα για το XBOX
JohnVani18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Η πορνη η ΕΑ το εχει βαλει στοχο να κανει το Origin παικτη. Δεν θα σταματησει πουθενα. Και με την nintendo ηθελε να το κανει αλλα δεν δουλεψε το κολπο, η Sony αγορασε ολοκληρη την Gaikai οποτε και εκει επεσαν εξω τα σχεδια της οποτε η MS ειναι η μονη της ελπιδα για να πασαρει Originworks. Και απο Μ$ άκυρο θα φάει, αποκλείεται να δεχτούνε να ενσωματόσουνε το Origin στη συσκευή τους. Εξάλλου η Μ$ έχει πόσες δικές της υπηρεσίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μαλλον θα τα σκασω σε 6 core haswell intel τα λεφτα για το XBOXγιατί όχι Ivy-E που θα βγάλουν 6-12cores?
Titanomaxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 γιατί όχι Ivy-E που θα βγάλουν 6-12cores? Αυτο λεω, θα κανω νεα αναβάθμιση οταν θα βγει το 6 πύρινο haswell σε X?? mobo... τωρα εχω 3770Κ!
marios_geo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πότε θα πέσει ban στον τιτανομ@λ@κ@; βαρέθηκα να βλέπω να γράφει την ίδια ακριβώς ανοησία παντού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο λεω, θα κανω νεα αναβάθμιση οταν θα βγει το 6 πύρινο haswell σε X?? mobo... τωρα εχω 3770Κ!ευτυχισμένο 2015
mtzs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πότε θα πέσει ban στον τιτανομ@λ@κ@; βαρέθηκα να βλέπω να γράφει την ίδια ακριβώς ανοησία παντού. Μη λες τετοια. Αποτελει cult φιγουρα του φορουμ Χωρις πλακα εγω τον γουσταρω. Πρεσβευει το διαφορετικο !!! Και η αποψη του σεβαστη ειναι αρκει να μη μας βγαζει offtopic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις