Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nope....πρώτος αναφέρθηκες με το άσχετο "ατύχησες" που ουδεμία σχέση είχε με το αρχικό μου post οπότε οι δικαολογίες σου δεν νομίζω ότι μπορούν να περιοριστούν στην τελευταία σου φράση διότι ο τρόπος σου ήταν το λιγότερο ανώριμος σαν "αντίδραση" και έδειχνε το πόσο mad είσαι σε ότι αρνητικό(με τα "μάτια" των fanboys) αναφερθεί για την Sony!!!   ;)

Σ'ότι αφορά τα "Τζαμπα η χαρα","Δεν ειμαι empire_1924" κ.λ.π "κατινιές" :P δεν καταφέρνεις τπτ περισσότερο απο το να δείχνεις ακόμα πιο πολύ εκνευρισμένος plus άσε να κρίνουν καλύτερα το τι είναι ο καθένας όσοι διαβάζουν τα γραφόμενα σου που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αποδειχθεί υπερ της Sony ειδικά αν κρίνω και την επαναλαμβανόμενη/φανατικά υπερασπιστική σου στάση στο άκουσμα "sonygaf" που τόσο πολύ "τρελαίνεσαι"(όπως πρόσφατα αποδείχθηκε) αφού συνήθισες καιρό τώρα να "κρύβεσαι" πίσω απο αυτό.

To ''ατυχησες'' το ειπα γιατι κανεις αγωνα να φερεις την φαντασια στην πραγματικοτητα πολλες φορες.

Ηταν καλοπροαιρετο αρχικα.Βεβαια εσυ περασες στην επιθεση γιατι ξερεις οτι παμε για 25 χρονια πικρας.Πολλα ειναι :D

Αντι να μισεις ενα καλυτερο προιον αγορασε το :D.

Τωρα τα ''sonygaf'' ειναι μια ακομα ενδειξη ακριβως του ποσο κολλημενος εισαι,οταν λες κατι τετοιο για ενα φορουμ που οσο το παρακολουθω πηγαινει με τον καλυτερο.Απλα αυτη τη φορα ποναει.

Για αυτο και τα ''sonygaf'' για ενα φορουμ που ειναι ανοιχτο για ολους τους gamers ειναι το λιγοτερο αστεια.

Στο εχω ξαναπει.Θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις αλλα διαφορετικα.

Επίσης,επαναλαμβάνω τα Versus 13 και KH3 μέχρι πριν μερικούς μήνες(και πριν την E3) για χρόνια διέρρεαν όλα τα φερέφωνα της Sony("μέσα" και το αγαπημένο σου sonygaf) ότι ήταν sony exclusives οπότε μην παραποιείς τα γραφόμενα μου ειδικά όταν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα δικά σου "άκυρα" συμπεράσματα και "άστοχες" θέσεις.Το τι "έχασε" επίσης η Sony με το ps3 και το αν πλέον δεν μπορεί να "χάσει" με το ps4 πάλι δεν είσαι σε θέση να το συμπεράνεις ειδικά τόσο πρόωρα πόσο μάλλον να γίνεσαι και απόλυτος αφού έτσι "δείχνεις" ακόμα μια φορά πόσο ταγμένος "Sonakias" είσαι! :)  ;)

Δεν το σωζεις για το versus και το KH3 και τις σαλτσες για neogaf.

Δεν εχασε τπτ η sony γιατι ποτε δεν βγηκαν στο συστημα της αυτα τα παιχνιδια.

Εσυ εγραψες οτι χανει exclusives πλεον το Ps4.Λες και στο Ps3 τα ειχε.lol

Αν ειναι να γραφουμε οτι μας κατεβει πες το μου.

Sonaκιας ειμαι δεν το κρυβω γιατι ειναι η καλυτερη επιλογη κατ'εμε εδω και 10ετιες.Περαστικα στους haters:)

Δημοσ.

To ''ατυχησες'' το ειπα γιατι κανεις αγωνα να φερεις την φαντασια στην πραγματικοτητα πολλες φορες.

Ηταν καλοπροαιρετο αρχικα.Βεβαια εσυ περασες στην επιθεση γιατι ξερεις οτι παμε για 25 χρονια πικρας.Πολλα ειναι :D

Αντι να μισεις, αγορασε.

Τωρα τα ''sonygaf'' ειναι μια ακομα ενδειξη ακριβως του ποσο κολλημενος εισαι,οταν λες κατι τετοιο για ενα φορουμ που οσο το παρακολουθω πηγαινει με τον καλυτερο.Απλα αυτη τη φορα ποναει.

Για αυτο και τα ''sonygaf'' για ενα φορουμ που ειναι ανοιχτο για ολους τους gamers ειναι το λιγοτερο αστεια.

Στο εχω ξαναπει.Θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις αλλα σε διαφορετικες.

Δεν το σωζεις για το versus και το KH3 και τις σαλτσες για neogaf.

Δεν εχασε τπτ η sony γιατι ποτε δεν βγηκαν στο συστημα της αυτα τα παιχνιδια.

Εσυ εγραψες οτι χανει exclusives πλεον το Ps4.Λες και στο Ps3 τα ειχε.lol

Αν ειναι να γραφουμε οτι μας κατεβει πες το μου.

Sonaκιας ειμαι δεν το κρυβω γιατι ειναι η καλυτερη επιλογη κατ'εμε εδω και 10ετιες.Περαστικα στους haters:)

Προσκυνάω ολόκληρο το postbowing.gif....δεν έχω να συμπληρώσω κάτι με "κάλυψες" πλήρως ειδικά τα έντονα είναι ο ορισμός της παραποίησης και των άκυρων συμπερασμάτων!!! :P Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι μ'άρεσε το "γιατι κανεις αγωνα να φερεις την φαντασια στην πραγματικοτητα πολλες φορες"!Και συμπληρώνω όχι μόνο αγώνα αλλά "εκστρατείες"! :P

Αλλά τουλάχιστον σε γουστάρω γιατί παραδέχθηκες/δηλώνεις(εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά το διαβάζω) ότι είσαι Sonakias. ;)

Υ.Γ

Στα έντονα μην περιμένεις να μπω στην διαδικασία να σ'απαντήσω γιατί είσαι "τραγικός"...φιλικά στο γράφω γαυράκι αδικείς τον εαυτό σου. ;)

Btw, 2 years patience bitch! :P  

Δημοσ.

1.Παντα το ελεγα οτι ειμαι sonakias.

2.To ποιος ειναι τραγικος θα το κρινει η ιστορια.

Δημοσ.

1.Όπως έγραψα πρώτη φορά το διαβάζω,οπότε όπως καταλαβαίνεις (εγώ τουλάχιστον που δεν γνώριζα) θα ξέρω πλέον ότι είσαι προκατειλημμένος!!!

2,Sorry αλλά παραποιείς,επαναλαμβάνεσαι και ψεύδεσαι αγαπητέ sonakia σ'ότι αφορά τα έντονα που "τόνισα" τόσο σε σχέση με όσα έγραψα όσο και με την πραγματικότητα plus η ιστορία δεν ασχολείται μ'αυτές τις μλκίες αλλά με πολύ πιο σοβαρά θέματα! ;)

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση,η τσεπη της Μicrosoft!Ολα τα λυνει το χρημα!Dont worry ;)  ;)  ;)

Μα ΑΥΤΟ ακριβως πιστευουν τα fanboys και δεν μπορει να χωρεσει ο νους τους οτι η sony εφτιαξε δυνατοτερο ΚΑΙ φτηνοτερο μηχανημα, γιαυτο και βλεπεις το παραληληρημα του empire και μερικων αλλων.

Δημοσ.

Μα ΑΥΤΟ ακριβως πιστευουν τα fanboys και δεν μπορει να χωρεσει ο νους τους οτι η sony εφτιαξε δυνατοτερο ΚΑΙ φτηνοτερο μηχανημα, γιαυτο και βλεπεις το παραληληρημα του empire και μερικων αλλων.

Είπε το "καμμένο"-καημένο sony fanboy....!!! :P

Επίσης μην ξεχνιόμαστε και ξεφεύγεις απο την ουσία που δεν είναι άλλη απο το 40%-50% more powerful ps4 όπως φανατικά υποστηρίζεις,οπότε και περιμένω πολύ ανώτερα γραφικά στα games που "τρέχουν" στο ps4 σε σχέση με το X1 έτσι για να έχω με κάτι ν'ασχολούμαι τους επόμενους μήνες και να μην "πάει" και τζάμπα το τρολάρισμα(τόσων μηνών) που κάνεις και όπως και αν έχει το δούλεμα και το "ξύλο" δεν το γλυτώνεις....εγώ και οι "μερικοί άλλοι" αναμένουμε την "δικαίωση" σου άλλωστε! ;)  

Δημοσ.

Είπε το "καμμένο"-καημένο sony fanboy....!!! :P

Επίσης μην ξεχνιόμαστε και ξεφεύγεις απο την ουσία που δεν είναι άλλη απο το 40%-50% more powerful ps4 όπως φανατικά υποστηρίζεις,οπότε και περιμένω πολύ ανώτερα γραφικά στα games που "τρέχουν" στο ps4 σε σχέση με το X1 έτσι για να έχω με κάτι ν'ασχολούμαι τους επόμενους μήνες και να μην "πάει" και τζάμπα το τρολάρισμα(τόσων μηνών) που κάνεις και όπως και αν έχει το δούλεμα και το "ξύλο" δεν το γλυτώνεις....εγώ και οι "μερικοί άλλοι" αναμένουμε την "δικαίωση" σου άλλωστε! ;)  

Παντα λιγοι ειναι αυτοι που τρωγονται μεταξυ τους και χαλανε τα σχετικα forum. Ο λογικος ανθρωπος μπαινει στα topic αυτα μονο για  ενημερωση(υπαρχουν και καποιοι που μπαινουν για να βλεπουν τα ''fanboys'' να τσακωνονται :P ), οχι για να βλεπει 4-5 ατομα να τρωγονται μεταξυ τους . ;)

Και εγω ως τωρα sonakias ειμαι(εχω ομως στην κατοχη μου xbox,και πρωην κατοχος xbox360)ειδικα μιας και ειμαι fan των Jrpg απο Ps1 εποχη ,μαρεσουν τα exclusive της MS απλα δεν μου αρεσει η ιδια η εταιρια και οι πολιτικες που ακολουθει.

Δημοσ.

Fulgore1 μάλλον δεν "είδες" για ακόμη μια φορά την "πηγή" του "προβλήματος" που περιγράφεις οπότε και παρέθεσες το δικό μου post για να σχολιάσεις και να κάνεις εμμέσως τις όποιες συστάσεις.Όπως φαίνεται ξεχνάς τι σου έγραψα πρόσφατα στο topic του ps4 ότι "απαντάω" όπως αρμόζει στην εκάστοτε "πρόκληση",πόσο μάλλον όταν υπάρχει και "ιστορικό"...οπότε και δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι(ξανά) μέσω δικού μου post στο "θέμα" που σ'απασχολεί ή μάλλον τελικά αρχίζω και καταλαβαίνω....ως "sonakias" που είσαι!!! :P

Σου ξαναγράφω πάντως αν έχεις "θέμα" με το τι διαβάζεις ή το πως θα 'πρεπε(κατ'εσέ) να λειτουργεί το forum ότι μπορείς να κάνεις τα παράπονα σου στην διαχείριση και να καταθέσεις και τις προτάσεις σου.Τις δικές μου θέσεις πάντως τις γνωρίζεις(βρίσκονται στο topic του ps4 σελ.248),απο εκεί και πέρα μην επαναλαμβάνεσαι(πόσο μάλλον μέσω εμού) γιατί μπορεί να "κουράζεις" και όσους μας διαβάζουν!  ;) :)

Δημοσ.

Δεν σχολιασα το μηνυμα αυτο γιατι πολυ απλα ειναι εκτως θεματος(υπαρχει και αλλο topic που λεγεται console Wars για αυτες ακριβως τις κουβεντες). :P

Fulgore1 μάλλον δεν "είδες" για ακόμη μια φορά την "πηγή" του "προβλήματος" που περιγράφεις οπότε και παρέθεσες το δικό μου post για να σχολιάσεις και να κάνεις εμμέσως τις όποιες συστάσεις.Όπως φαίνεται ξεχνάς τι σου έγραψα πρόσφατα στο topic του ps4 ότι "απαντάω" όπως αρμόζει στην εκάστοτε "πρόκληση",πόσο μάλλον όταν υπάρχει και "ιστορικό"...οπότε και δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι(ξανά) μέσω δικού μου post στο "θέμα" που σ'απασχολεί ή μάλλον τελικά αρχίζω και καταλαβαίνω....ως "sonakias" που είσαι!!! :P

Σου ξαναγράφω πάντως αν έχεις "θέμα" με το τι διαβάζεις ή το πως θα 'πρεπε(κατ'εσέ) να λειτουργεί το forum ότι μπορείς να κάνεις τα παράπονα σου στην διαχείριση και να καταθέσεις και τις προτάσεις σου.Τις δικές μου θέσεις πάντως τις γνωρίζεις(βρίσκονται στο topic του ps4 σελ.248),απο εκεί και πέρα μην επαναλαμβάνεσαι(πόσο μάλλον μέσω εμού) γιατί μπορεί να "κουράζεις" και όσους μας διαβάζουν!  ;) :)

Μα δεν σε εκραξα που απαντησες οπως απαντησες στον Udontneed2know αυτο μαλλον θα μπερδεψες,και ουτε ειπα οτι εχω θεμα. Αλλωστε και φυσικα ως τωρα στην Ελλαδα ουτως ή αλλως ή Sony fan εισαι ή Nintendo.(xbox fan για 3 μονο exclusive ειναι πιο πολυ για τους αμερικανους να δουμε αν θα αλλαξει αυτο με το xboxone. Αλλωστε το ειμαι πρωην κατοχος 360 απο τα πρωτα μαλλιστα μοντελα με δωρο το PES 2006 τοτε :P . Αλλα το εδωσα λογω του οτι δεν επαιζα κατι αλλο εκτως των exclusive Forza,GoW και Halo δηλαδη και δεν ηθελα να πληρωσω αλλο για online(και απο φοβο για RROD). Προς το παρον εχω επενδυσει για αυτη την γενια στο Pc που εχω και αργοτερα πχ μετα απο 3 χρονια θα αγορασω και μια απο τις 2 μεγαλες κονσολες(ισως και το Wii U αναλογα με το τι παιχνιδια θα εχει βγαλει) για τα exclusives τους κυριως, αρα σε αντιθεση με καποιους αλλους το Xbox One δεν το εχω διαγραψει ;) . Τωρα στα περι του αν ''κουραζω' καποιους ,θα το αφησω ασχολιαστο για αυτονοητους λογους...

Δημοσ.

Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για το δικό μου post που αποτελεί "απάντηση" στην "πρόκληση" του sony troll οπότε παρόλο που ανήκει και αυτό στην "κατηγορία" console wars εσύ το επέλεξες ακόμα μια φορά για να σχολιάσεις και εμμέσως να προβείς σε συστάσεις "βλέπε":

Παντα λιγοι ειναι αυτοι που τρωγονται μεταξυ τους και χαλανε τα σχετικα forum. Ο λογικος ανθρωπος μπαινει στα topic αυτα μονο για ενημερωση(υπαρχουν και καποιοι που μπαινουν για να βλεπουν τα ''fanboys'' να τσακωνονται ), οχι για να βλεπει 4-5 ατομα να τρωγονται μεταξυ τους 

Δεν γνωρίζω αν τελικά έχεις κάποιο "θέμα"....πάντως βάσει των πρόσφατων συστάσεων σου στο topic του ps4(σελ. 248) όπως επίσης και απο τα έντονα που έχω σημειώσει μπορεί τελικά και να σε διαψεύδει η πραγματικότητα οπότε καλό είναι την επόμενη φορά να διευκρινίσεις σε ποιους αναφέρεσαι και γιατί "χρησιμοποιείς" δικό μου post(αν επαναληφθεί) για να σχολιάσεις το όποιο "πρόβλημα" έχεις(ή tespa υπονοείται ότι έχεις βάσει ενδείξεων) με επιμέρους "αντιπαραθέσεις" και κατά συνέπεια με την λειτουργία του forum!

Σ'ότι αφορά το "μπορεί να κουράζεις" αποτελούσε απλώς "συνέχεια" μιας συγκεκριμένης "σκέψης" και άλλωστε έγραψα "μπορεί να κουράζεις" όχι δλδ ότι σώνει και καλά "κουράζεις"....πολύ απλά "κάλυψα" και αυτό το ενδεχόμενο χωρίς όμως να γίνομαι απόλυτος εν αντιθέσει με ορισμένους άλλους!!!  ;)

Στο τέλος υποθέτω εννοείς "ευνόητους λόγους"....!!!

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο topic που ειμαστε χρειαζεται να γραψω τα ονοματα των ακυρων ατομων που γραφουν εδω μονο για να κραξουν και αρα χαλανε και το ολο topic??Αυτο εννοουσα με την λεξη αυτονοητα....

Το δικο σου σχολιο το εβαλα σαν απαντηση στο σχολιο αυτων των ατομων ,απλα δυστηχως μια και δεν μπηκε μαζι και το σχολιο που απαντουσες φανηκε σαν να απαντουσα αποκλειστικα σε σενα.(λιγο μπερδεμα δηλαδη) :wacko:

Τελος παντων περιμενουμε νεα video απο KI(νεους champions)και TitanFall  :D

Δημοσ.

Δεν σχολιασα το μηνυμα αυτο γιατι πολυ απλα ειναι εκτως θεματος(υπαρχει και αλλο topic που λεγεται console Wars για αυτες ακριβως τις κουβεντες). :P

εχεις δικιο, αλλα ποιο το ξεκινησε το Vs?

http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-187?do=findComment&comment=52655443

Δημοσ.

Όσο βγήκαν τα Gears2,3 και judgement άλλο τόσο θα βγει και το RYSE! :P Στην MS δήλωσαν καιρό πριν ότι το RYSE θέλουν να είναι το επόμενο "Gears" ότι αυτό σημαίνει!

Κανένα πρόβλημα, κάποια στιγμή θα το/α παίξω. :)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις δικιο, αλλα ποιο το ξεκινησε το Vs?

http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-187?do=findComment&comment=52655443

Το συγκεκριμένο "ξεκίνημα"/post θεωρείται vs μόνο με τα "μάτια" ενός fanboy οπότε σ'αυτή την περίπτωση είσαι τέρμα για λύπηση....!!! ;)

Κανένα πρόβλημα, κάποια στιγμή θα το/α παίξω. :)

I know.....!!! :)   

Επεξ/σία από empire_1924
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...