JohnVani18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι ελπίζω να βγεί το Ryse στο PC για να το παίξεις όπως θα 'πρεπε.
Darthvader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Με αυτή τη λογικη δεν θα υπάρχει λόγος παρει κάποιος xbox...
JohnVani18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν δύο (για μένα), οι ίδιοι που πήρα και Χ360, Forza και Gears (και για πολλούς είναι και το Halo). Βασικά το Χ360 αρχικά το πήρα για τα Gears, αλλά ευτυχώς στην πορεία προστέθηκε και το Forza.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Xbox One interface is clean, uncluttered, and powerful
empire_1924 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι ελπίζω να βγεί το Ryse στο PC για να το παίξεις όπως θα 'πρεπε. Όσο βγήκαν τα Gears2,3 και judgement άλλο τόσο θα βγει και το RYSE! Στην MS δήλωσαν καιρό πριν ότι το RYSE θέλουν να είναι το επόμενο "Gears" ότι αυτό σημαίνει!Όπως και αν έχει exclusives θα δούμε και απο τις 2 πλευρές αλλά απ'ότι διαπιστώνω η Sony θέλει να "επεκταθεί" και σ'άλλες πλατφόρμες...εμένα τουλάχιστον το συγκεκριμένο άρθρο θα με προβλημάτιζε και προδιέθετε αρνητικά για την μελλοντική στάση της Sony στο θέμα exclusives: Site: http://www.computerandvideogames.com/430499/sony-exec-would-like-playstation-games-to-be-playable-on-all-devices/">Sony exec would like PlayStation games to be 'playable on all devices' Προσέξτε ειδικά το σημείο που ο Yoshida λέει: "we would like to deliver PlayStation games to all devices. So we're considering various things like PC, TVs, Blu-ray players, smartphones and tablets. We hope to continue to expand not only to Sony devices, but even to devices other than Sony's.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Όσο βγήκαν τα Gears2,3 και judgement άλλο τόσο θα βγει και το RYSE! Στην MS δήλωσαν καιρό πριν ότι το RYSE θέλουν να είναι το επόμενο "Gears" ότι αυτό σημαίνει!Όπως και αν έχει exclusives θα δούμε και απο τις 2 πλευρές αλλά απ'ότι διαπιστώνω η Sony θέλει να "επεκταθεί" και σ'άλλες πλατφόρμες...εμένα τουλάχιστον το συγκεκριμένο άρθρο θα με προβλημάτιζε και προδιέθετε αρνητικά για την μελλοντική στάση της Sony στο θέμα exclusives: [link='http://www.computerandvideogames.com/430499/sony-exec-would-like-playstation-games-to-be-playable-on-all-devices/ Ναι με μια μικρηηηηη λεπτομερια.Δεν μιλανε για Ps4 games.Μονο για παιχνιδια που ετσι και αλλιως δεν ειχε το ps4... Ατυχησες Δλδ σου λεει,εχεις ps4 και θα πληρωνεις Gaikai για να παιξεις προηγουμενα PS games,ε το ιδιο μπορεις να κανεις και με αλλες συσκευες. Τι ειχαμε τι χασαμε. Καλο νεο ειναι αυτο και το ps4 θα παραμεινει η κονονσολα με τα περισσοτερα πραγματικα exclusives.
empire_1924 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι με μια μικρηηηηη λεπτομερια.Δεν μιλανε για Ps4 games.Μονο για παιχνιδια που ετσι και αλλιως δεν ειχε το ps4... Ατυχησες Δλδ σου λεει,εχεις ps4 και θα πληρωνεις Gaikai για να παιξεις προηγουμενα PS games,ε το ιδιο μπορεις να κανεις και με αλλες συσκευες. Τι ειχαμε τι χασαμε. Καλο νεο ειναι αυτο και το ps4 θα παραμεινει η κονονσολα με τα περισσοτερα πραγματικα exclusives. "Speaking of the ultimate goal," he said, "we would like to deliver PlayStation games to all devices. So we're considering various things like PC, TVs, Blu-ray players, smartphones and tablets. We hope to continue to expand not only to Sony devices, but even to devices other than Sony's. Αυτό όπως καταλαβαίνεις ειναι η "αρχή".Το να ξεκινήσει να υπάρχει η δυνατότητα τα ps1,2 και 3 games να μπορείς να τα παίξεις και σε άλλες συσκευές πιστεύω αποτελεί τεράστια αλλαγή και "άνοιγμα" σε όσα διαχρονικά exclusives κατέχει η Sony.Απο την άλλη δεν αναφέρει τπτ για τα exclusives του ps4 οπότε και δεν γνωρίζεις ποια θα είναι η μελλοντική στάση της Sony απο την στιγμή που θέλει αρχικά να επεκταθεί και σ'άλλες πλατφόρμες με τα ps1,2.3 games. Το αν θα έχει τα περισσότερα exclusives δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το προβλέψει,πόσο μάλλον να το θεωρήσει δεδομένο ειδικά τώρα που η MS έχει πλέον περισσότερα first party studios απο την Sony και τα υποτιθέμενα "exclusives" της Sony(τουλάχιστον όπως διέρρεαν/γνωρίζαμε μέχρι πριν μερικούς μήνες) με third party studios γίνονται σωριδόν multiplatforms(τελευταία "θύματα" τα versus 13 και KH3) και θα συνεχίζουν να γίνονται αφού χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για να μείνουν exclusives κάτι που δεν μπορεί(καλώς ή κακώς) να "καλύψει" η Sony σε αντίθεση με την MS(που η "τσέπη" είναι πολύ πιο "βαθιά") οπότε υποθέτω το "ατύχησες" μάλλον το έγραψες προβληματισμένος και λίγο εκνευρισμένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη πάντα επαναλαμβάνω σε σχέση με όσα (διαχρονικά) γνωρίζαμε για την μέχρι τώρα στάση της Sony στα ps games! Next plz....!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 "Speaking of the ultimate goal," he said, "we would like to deliver PlayStation games to all devices. So we're considering various things like PC, TVs, Blu-ray players, smartphones and tablets. We hope to continue to expand not only to Sony devices, but even to devices other than Sony's. Αυτό όπως καταλαβαίνεις ειναι η "αρχή".Το να ξεκινήσει να υπάρχει η δυνατότητα τα ps1,2 και 3 games να μπορείς να τα παίξεις και σε άλλες συσκευές πιστεύω αποτελεί τεράστια αλλαγή και "άνοιγμα" σε όσα διαχρονικά exclusives κατέχει η Sony.Απο την άλλη δεν αναφέρει τπτ για τα exclusives του ps4 οπότε και δεν γνωρίζεις ποια θα είναι η μελλοντική στάση της Sony απο την στιγμή που θέλει αρχικά να επεκταθεί και σ'άλλες πλατφόρμες με τα ps1,2.3 games. Το αν θα έχει τα περισσότερα exclusives δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το προβλέψει,πόσο μάλλον να το θεωρήσει δεδομένο ειδικά τώρα που η MS έχει πλέον περισσότερα first party studios απο την Sony και τα υποτιθέμενα "exclusives" της Sony(τουλάχιστον όπως διέρρεαν/γνωρίζαμε μέχρι πριν μερικούς μήνες) με third party studios γίνονται σωριδόν multiplatforms(τελευταία "θύματα" τα versus 13 και KH3) και θα συνεχίζουν να γίνονται αφού χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για να μείνουν exclusives κάτι που δεν μπορεί(καλώς ή κακώς) να "καλύψει" η Sony σε αντίθεση με την MS(που η "τσέπη" είναι πολύ πιο "βαθιά") Δεν μπορει να το κανει για παιχνιδια ps4. Eδω θα δυσκολευτει για το ps3. Αλλιως δεν θα εβγαζε καν ps4.Δεν νομιζεις? Τζαμπα η χαρα. Οπως και να χει.Τα exclusives studios της sony εχουν διπλασιαστει ,γιατι εχουν 2 ομαδες πλεον. Η διαφορα θα μεγαλωσει στην επομενη γενια. Τα παραδειγματα KH3 και FF ειναι ατυχεστατα γιατι δεν τα ειχε ποτε στο Ps3 η sony.Ποτε δεν βγηκαν εκει. Oτι εχασε εχασε η sony στο ps3.Απο δω και μετα μονο θα κερδιζει πιθανοτατα. οπότε υποθέτω το "ατύχησες" μάλλον το έγραψες προβληματισμένος και λίγο εκνευρισμένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη πάντα επαναλαμβάνω σε σχέση με όσα (διαχρονικά) γνωρίζαμε για την μέχρι τώρα στάση της Sony στα ps games! Next plz....!!! Δεν ειμαι empire_1924. Ο πιο εκνευρισμενος και προβληματισμενος εδω μεσα εισαι εσυ. Αν νομιζεις οτι δεν φαινεται αυτο στα ποστ σου εθελοτυφλεις. Εγω απλα διορθωσα μια ακομα λαθος εκτιμηση σου.
empire_1924 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορει να το κανει για παιχνιδια ps4. Eδω θα δυσκολευτει για το ps3. Αλλιως δεν θα εβγαζε καν ps4.Δεν νομιζεις? Τζαμπα η χαρα. Οπως και να χει.Τα exclusives studios της sony εχουν διπλασιαστει ,γιατι εχουν 2 ομαδες πλεον. Η διαφορα θα μεγαλωσει στην επομενη γενια. Τα παραδειγματα KH3 και FF ειναι ατυχεστατα γιατι δεν τα ειχε ποτε στο Ps3 η sony.Ποτε δεν βγηκαν εκει. Oτι εχασε εχασε η sony στο ps3.Απο δω και μετα μονο θα κερδιζει πιθανοτατα. Δεν ειμαι empire_1924. Ο πιο εκνευρισμενος και προβληματισμενος εδω μεσα εισαι εσυ. Αν νομιζεις οτι δεν φαινεται αυτο στα ποστ σου εθελοτυφλεις. Εγω απλα διορθωσα μια ακομα λαθος εκτιμηση σου. Nope....πρώτος αναφέρθηκες με το άσχετο "ατύχησες" που ουδεμία σχέση είχε με το αρχικό μου post οπότε οι δικαολογίες σου δεν νομίζω ότι μπορούν να περιοριστούν στην τελευταία σου φράση διότι ο τρόπος σου ήταν το λιγότερο ανώριμος σαν "αντίδραση" και έδειχνε το πόσο mad είσαι σε ότι αρνητικό(με τα "μάτια" των fanboys) αναφερθεί για την Sony!!! Σ'ότι αφορά τα "Τζαμπα η χαρα","Δεν ειμαι empire_1924" κ.λ.π "κατινιές" δεν καταφέρνεις τπτ περισσότερο απο το να δείχνεις ακόμα πιο πολύ εκνευρισμένος plus άσε να κρίνουν καλύτερα το τι είναι ο καθένας όσοι διαβάζουν τα γραφόμενα σου που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αποδειχθεί υπερ της Sony ειδικά αν κρίνω και την επαναλαμβανόμενη/φανατικά υπερασπιστική σου στάση στο άκουσμα "sonygaf" που τόσο πολύ "τρελαίνεσαι"(όπως πρόσφατα αποδείχθηκε) αφού συνήθισες καιρό τώρα να "κρύβεσαι" πίσω απο αυτό.Ξαναδιάβασε λοιπόν το άρθρο και τα posts που ακολούθησαν απο την πλευρά μου και βγάλε την επόμενη φορά πιο "ασφαλή" συμπεράσματα γιατί εκτίθεσαι και αποδεικνύεσαι(δυστυχώς) fanboy.Στο ξαναέγραψα άλλωστε ότι "αδικείς" τον εαυτό σου πολλές φορές! Επίσης,επαναλαμβάνω τα Versus 13 και KH3 μέχρι πριν μερικούς μήνες(και πριν την E3) για χρόνια διέρρεαν όλα τα φερέφωνα της Sony("μέσα" και το αγαπημένο σου sonygaf) ότι ήταν sony exclusives οπότε μην παραποιείς τα γραφόμενα μου ειδικά όταν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα δικά σου "άκυρα" συμπεράσματα και "άστοχες" θέσεις.Το τι "έχασε" επίσης η Sony με το ps3 και το αν πλέον δεν μπορεί να "χάσει" με το ps4 πάλι δεν είσαι σε θέση να το συμπεράνεις ειδικά τόσο πρόωρα πόσο μάλλον να γίνεσαι και απόλυτος αφού έτσι "δείχνεις" ακόμα μια φορά πόσο ταγμένος "Sonakias" είσαι!
stavros88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μια ειναι η λυση,η τσεπη της Μicrosoft!Ολα τα λυνει το χρημα!Dont worry
empire_1924 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μια ειναι η λυση,η τσεπη της Μicrosoft!Ολα τα λυνει το χρημα!Dont worry Who knows,,,,!!!Σε σχέση με την Sony πάντως την έχει πολύ μεγαλύτερη.....την "τσέπη"!!!
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.dualshockers.com/2013/09/22/tgs-2013-first-japanese-preview-of-forza-motorsport-5-laments-severe-visual-degradation-from-e3-version/ αρχίσανε τα όργανα... πραγματικά περιμένω να δω τελική έκδοση γιατί αυτά που έχω δει στο forza 5 με τους αριθμούς(hardware) κάπου δεν κολλάνε...
stavros88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Την τσεπη την εχει τα μυαλα δεν ξερω αν εχει! 2
empire_1924 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Την τσεπη την εχει τα μυαλα δεν ξερω αν εχει! Μεγάλη αλήθεια ειδικά αν αναλογιστούμε τι "είχαν στο μυαλό τους" μερικούς μήνες πριν(βλέπε DRM)....ΣΩΣΤΟΣ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις