anamenos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Sheep, εσύ πλήρωσες για τα γρήγορα μεταφορικά???
cha0tic_George Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά το express λειτουργεί και για την χώρα μας? δηλαδή υπάρχει περίπτωση όπως λένε να έρθει την πρώτη η 2η μέρα από Αγγλια ?αν είναι να το αλλάξω, ένα παιδί μου είπε να μη βάλω εξπρές τζάμπα θα πληρώσω παραπάνω μεταφορικά είτε το απλό είτε εξπρές το ίδιο θα είναι για μας καμιά βδομάδα θα κάνει αλλά παίζει ρόλο λογικά και σε τι σειρά προτεραιότητας είσαι και πόσα κομμάτια υπάρχουνε?τι ακριβώς γίνεται.Προβατο με εξπρές δεν το πήρες για να σου βγάζει πρώτες μέρες αλλά έκανες και προπαραγγελια και νωρίς ίσως παίζει και αυτό ρόλο.Δεν ξέρω στην τελική ίσως το αλλάξω, τόσα λεφτά δώσαμε στα μεταφορικά δεν θα κολλήσουμε.
The_Sheep Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι εβαλα express. 650 ευρω παραγγελια και να μην ειμαι σιγουρος αν μπορω να κανω trace το πακετο. Χωρια που ειμαι σιγουρος οτι θα το προσεχουν περισσοτερο το πακετο απο μια απλη παραγγελια. Εχω παραγγειλει απο το αμαζον με express και μου ηρθε μετα απο 1,5 μερα! Kαι εβλεπα και Online που ακριβως ηταν το πακετο. 1
ultralisk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ express είχα πάρει τα όργανα του ROCK BAND και ήρθαν την επόμενη μέρα με courrier στο σπίτι
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια 650 ευρω για μια κονσολα;Μηπως το παρατραβατε λιγακι;Και εγω ψηνομουνα για παραγγελια μονο και μονο για το Forza αλλα οχι και να σκασω μαζι με τα μεταφορικα απο 530 εως 650 ευρω!
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα ακούω κάτι τέτοια ποσα να δίνονται και απορώ αν ζείτε σε άλλη χώρα, εγώ με απλή δουλειά ,ενοίκιο και κάποιους λογαριασμούς τσίμα τσίμα την βγάζω και δεν μένει τπτ στην άκρη... ίσως τσιμπήσω με δόσεις κονσόλα next gen,για μπραφ ούτε καν το συζητάω χαχαχα ακόμα και αν πουλήσω οτι έχω απο κονσόλες δεν μου φτάνουν χαχα.
Jamest Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα ακούω κάτι τέτοια ποσα να δίνονται και απορώ αν ζείτε σε άλλη χώρα, εγώ με απλή δουλειά ,ενοίκιο και κάποιους λογαριασμούς τσίμα τσίμα την βγάζω και δεν μένει τπτ στην άκρη... ίσως τσιμπήσω με δόσεις κονσόλα next gen,για μπραφ ούτε καν το συζητάω χαχαχα ακόμα και αν πουλήσω οτι έχω απο κονσόλες δεν μου φτάνουν χαχα. Χωρίς παρεξήγηση αλλα αν κάποιου του περισσεύουν δε βλέπω που είναι το πρόβλημα... Ξέρω πολυ καλα τι γίνετε στη χώρα μας και το βιώνω κάθε μέρα, αλλα απο τη στιγμή που δε θα μου λείψουν απο τις βασικές μου ανάγκες τα 500-600 € γιατι να μη πάρω κάτι που γουστάρω.
ultralisk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά στους περισσότερους δεν περισσεύουν κιόλας...απλά βάλε ότι τον τελευταίο χρόνο οι κονσόλες είναι dead με λίγους αξιόλογους τίτλους (τους τελευταίους μήνες έχω πάρει μόνο Last of Us και Ni No Kuni και τώρα το GTA) έχει μαζευτεί κάτι στην άκρη...άλλωστε αυτό είναι το χόμπι μας...άλλοι τα σκάνε σε ζάντες, άλλοι σε κινητά, ε εμείς περιμένουμε πάντα την νέα γενιά κονσολών επίσης και εδώ να κυκλοφορούσε πάλι 600+ θα πήγαινε το μαλλί με κανά game και κανά extra controller...τώρα απλά βάζεις και μια 30αρα τα μεταφορικά 5
Udontneed2know Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 MS surprised by 'how negative' reaction was to Xbox One DRM 16 ways to play: SmartGlass support for Xbox One doubles the controller capXbox One is here to help, all you have to do is askXbox Live Rewards revamped with loyalty 'punchcards' and local currency payouts
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 μαρέσει που το παίζουν αθώοι, το θέμα είναι οτι κάποιοι τους πιστέυουν.... btw κρατάω το ""I hope that in some point in the future some of those cool features - some of the Family Sharing, the household sharing stuff, the games are always with you - we want to bring that stuff back." σίγουρα μιλάει για τα "καλά" πράγματα που "θα" πρόσφεραν, αλλα έχω την εντύπωση οτι σε λίγα χρόνια θα δούμε ένα τσιβι με το ζόρι
kabamaru21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο που κανουν τωρα λεγεται damage control. Προσπαθουν να περασουν το ολο σκηνικο σαν παρεξηγηση του κοσμου απεναντι στην microsoft 1
Udontneed2know Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Microsoft Is So Sorry About How It's Treated Xbox One Fans So Far
mtzs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Microsoft Is So Sorry About How It's Treated Xbox One Fans So Far Χαχαχαχαχα Πραγματικα δε μπορεσα να κρατησω τα γελια μου Αφενος τα θελαν και τα παθαν. Οι κακοι gamers fans που δε συμπεριφερθηκαν σωστα απεναντι στη καλυτερη κονσολα των τελευταιων ετων!!!! Everybody at Xbox is a gamer. It's not like we just show up, do our work and go home" μαρκετινγκ τμημα δεν εχουν; και το χρσυσοπληρωνουν μαλιστα Αλλα το μεγαλο γελιο ειναι εδω "Look, at Xbox, we really care about the community," η απαντηση για το "stick with X360" Χαχαχαχα Μονο ως προσβολη της νοημοσυνης μπορω να το εκλαβω. Εκει που πανε να φτιαξουν τη κατασταση θα πεταξουν τις μπαρουφες να τα χαλασουν ολα. Μια χαρα το πανε το τελευταιο μηνα που δε μιλανε καθολου, τι θελουν και τα λενε αυτα; 4
Udontneed2know Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 το ποιο αστειο, αλλα συναμα δειχνει και ποσο απελπισμενοι ειναι, δεν ειναι αλλο απο την περιοδεια απολογιας που ξεκινησαν. The presentation was apparently the first stop of an apology tour for Microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις