Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παραγγελει κανεις απο amazon.co.uk την day one editon με το FIFA 14? Σας βγαζει ημερομηνια αφιξης? Στην νεα εκδοση μαζι με το Forza βγαζει ημερα, αλλα στην παραγγελια μου με το ΦΙΦΑ η κονσολα δεν εχει ημερομηνια ακομα

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει παραγγελει κανεις απο amazon.co.uk την day one editon με το FIFA 14? Σας βγαζει ημερομηνια αφιξης? Στην νεα εκδοση μαζι με το Forza βγαζει ημερα, αλλα στην παραγγελια μου με το ΦΙΦΑ η κονσολα δεν εχει ημερομηνια ακομα

και εμένα το ίδιο sheep...μου ήρθε και το mail που λέει ο anamenos

Δημοσ.

γαμωτο...εμενα δεν μου εχει ερθει mail...

φοβαμαι μην εγινε καμια χαζομαρα , γιατι χτες τους ζητησα να βαλουν μαζι τις 2(console +games) παραγγελιες που εκανα , ετσι ωστε να πληρωσω μια φορα priority express.

Βεβαια η νεα παραγγελια που "βγηκε" εχει ημερομηνια της αρχικης  παραγγελιας οποτε λογικα δεν θα εχω χασει την σειρα μου στην ουρα....ελπιζω

Δημοσ.

Για όποιον θέλει το γαλλικό amazon έχει day one με FIFA 14 available. Εγω έκανα κ απο εκει ένα preorder για να έιμαι σιγουρος

Ποσα σου βγαινουν με τα μεταφορικα??

Δημοσ.

Αν αγοράσω το xbox one από αγγλία θα μπορέσω να το ενεργοποιήσω στην Ελλάδα?

πλέον ναι έχουν πει οτι είναι region free το online check της κονσόλας, παλιά μπορούσες μόνο σε χώρα που είχε κυκλοφορίσει ,τώρα μπορείς παντού

Δημοσ.

Εγώ που παρήγγειλα από amazon uk την στάνταρ έκδοση δεν μου λέει πότε θα παραλάβω, ενώ σε ps4 console και παχνιδια ps4 και του xbox μου απάντησε κατευθείαν ότι θα παραλάβω αρχές Δεκεμβρίου χωρίς priority express, τώρα γιατί έμεινε το xbox εκτός σε ένα Shipment? θα μου απαντήσουν αργότερα λογικά?

EDIT: τώρα που το ξαναείδα κάνανε λάθος στο email, είδα αναλυτικά από το λογαριασμό τις παραγγελίες μόνο για τα games μου λέει αρχές Δεκεμβρίου ότι θα παραλάβω, ενώ για τις κονσόλες ακόμα δεν ξέρουνε ημερομηνία για να δούμε...η πλάκα θα είναι να έρθουν τα games χωρίς την κονσόλα. λολ tragic...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...