Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ τρελαίνομαι για το Dead Rising, απλώς ως χαβαλετζίδικο έκανε όνομα και κοινό. Αν το γύριζαν τώρα ξαφνικά σε ένα μονόχρωμο αχταρμά δε θα ήταν καλή κίνηση για τη σειρά. Από αυτή την άποψη το λέω. Θα έχανε την ταυτότητά του.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά το Titanfall έχει και single player campaign, ε; Είχα την εντύπωση ότι ήταν μόνο multiplayer.

Ελπίζω σε καλή 360 έκδοση, γιατί φαίνεται πολύ γαμάτο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το Titanfall έχει και single player campaign, ε; Είχα την εντύπωση ότι ήταν μόνο multiplayer.

Ελπίζω σε καλή 360 έκδοση, γιατί φαίνεται πολύ γαμάτο.

Settings

360 Very low

One Medium

PC* High

*με αντίστοιχο μπάτζετ του ONE για CPU, GPU, Ram

Δημοσ.

Για το ότι θα είναι low στο 360 δεν αμφιβάλλω καθόλου, το θέμα είναι το framerate και τα low να είναι optimized low, όχι οριζόντια. Επειδή όμως είναι Source Engine, μάλλον ΟΚ θα είναι. 

Δημοσ.

Για το ότι θα είναι low στο 360 δεν αμφιβάλλω καθόλου, το θέμα είναι το framerate και τα low να είναι optimized low, όχι οριζόντια. Επειδή όμως είναι Source Engine, μάλλον ΟΚ θα είναι. 

Δεν διαφωνώ αλλά ξέρεις τι σκεφτόμουνα ? Το trailer του Watch Dogs με τα χάλια γραφικά.

Δημοσ.

έκανα και εγώ επιτέλους το preorder μου από amazon , οφείλω να παραδεχτώ ότι η ανακοίνωση για το FIFA έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Το δεύτερο controller από zavvi 61 ευρώ.

Δημοσ.

Το χειριστηριο γιατι το εχει 90 λιρες ακομα το αμαζον  ??Ελεγα οτι ηταν placeholder , αλλα πλεον εχει βγει η κανονικη τιμη ??!???

Δημοσ.

Το χειριστηριο γιατι το εχει 90 λιρες ακομα το αμαζον  ??Ελεγα οτι ηταν placeholder , αλλα πλεον εχει βγει η κανονικη τιμη ??!??

προς το παρόν έχουν μόνο το controller μαζί με το charge kid προς πώληση, άγνωστος ο λόγος...

Δημοσ.

ρε φίλε τι είναι αυτές οι αντανακλάσεις ??? WOW :blink:

δεν ξέρω τι λένε οι φίλοι PCgamers, αυτά στα δικά μου τα μάτια είναι τα καλύτερα γραφικά που είδα ποτέ σε racing...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...