Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι το ιnsomnia, microsoft να στέλνει άτομα για μπάνιο?

Εδώ άλλοι κι άλλοι δεν πήγαν για μπάνιο τόσα χρόνια. Ή μήπως μόνο όποιος χλευάζει την μικροσοφτ πάει?

το αστειο ειναι οτι νομιζει οτι διαβαζω τα post του :-D :-D :-D

Δημοσ.

Τίποτα απο τα δύο. :)

Πιστεύω πως είμαι αντικειμενικός, διαφορετικά θα είχα μία κονσόλα. B)

Αλλά αυτό το αφήνω να το πεί κάποιος άλλος/όποιος θέλει.

υγ : το ίδιο ισχύει και για 'σένα ;)

Κάτσε ρε συ....και εγώ πλέον 2 έχω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έχουν 1 είναι "άκυροι" ή δεν μπορούν να έχουν μια σωστή/αντικειμενική άποψη και ν'αναγνωρίσουν κάποιο exclusive(π.χ.) της "αντίπαλης" εταιρείας...!!!Πάντως όσο παράξενο και αν σου φανεί έχω παρατηρήσει πιο "σφαιρικές" απόψεις απο άτομα/κατόχους 1 κονσόλας σε σχέση με κατόχους και των 2 οι οποίοι συνήθως καταλήγουν να υποστηρίζουν την μια.

Εν τω μεταξύ πόσες φορές έχω γράψει(και πραγματικά "βαρέθηκα") ότι η MS τα 'χει κάνει πουτ..να στο θέμα marketing του X1 και χρειάζεται χρόνος για ν'ανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία...!!!Το γράφω μάλιστα για πολλοστή φορά και 2 σελίδες πριν.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμμερίζομαι υπερβολικές και απόλυτες απόψεις ότι η MS τέλος/δεν έχει μέλλον το X1/"ψόφησε" πριν βγει το X1/η MS είναι ο κακός/666 και η Sony "παναγία" κ.λ.π extreme προσεγγίσεις!!!!  

Δημοσ.

Δεν είπα πως είναι άκυροι, απλά η άποψή τους επηρεάζεται απο την κονσόλα που έχουν και δεν είναι τόσο αντικειμενική όσο θα έπρεπε.

Προσωπικά έχω ένα χρόνο παραπάνω το Χ360 απο το PS3, κι όμως προτιμώ τη 2η (PS3) έναντι της 1ης (X360), όπως και πολλοί άλλοι που πήγαν απο Χ360 σε PS3.

Δεν επιβάλλω την άποψή μου, ούτε χλευάζω την "αντίπαλλη" κονσόλα, απλά λέω ξεκάθαρα πως προτιμώ το PS3.

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, συνήθως υποστηρίζουν την κονσόλα που έχουν, είτε αυτή είναι PS3 ή Χ360.

Κανένας δεν είπε πως η Sony είναι άγιος. Είχα πεί πιο παλιά πως ούτε τη Sony συμπαθώ, απλά μεταξύ των δύο (Sony/MS) τα παιχνίδια της Sony με ενδιαφέρουν πιο πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχω παίξει τα παιχνίδια της MS, είτε αυτά είναι Halo, Gears, Forza κλπ.

υγ : κάλιο αργά παρά ποτέ, και ποιός ξέρει, ίσως να αλλάξεις κι εσύ γνώμη :)

υγ2 : σε αυτή τη γενιά προτίμησα κονσόλα της Sony, στην επόμενη θα δείξει, πάντως όπως και πολλούς άλλους, για αρχή με τραβάει PS4

Δημοσ.

Microsoft Announcing ‘Unique’ Xbox One Exclusive at Gamescom

“We’re going to talk about Europe’s biggest franchise and maybe some interesting things.”

Microsoft is teasing a new Xbox One exclusive set to be announced at Gamescom. On Major Nelson’s podcast, Microsoft Studios corporate vice president Phil Spencer discussed Gamescom and what fans can expect from the show and Microsoft’s Showcase event.

“We’re gonna have a really short stage presentation with some news, talking about some unique exclusive coming to the platform,” Spencer said. “We’re going to talk about Europe’s biggest franchise and maybe some interesting things. We have some stuff, but most of the time will be spent with the press getting time with the developers, with their games. So you should think about this as a room with a lot of hands-on. We think that these platforms are about the games, and we want to give the press time with the games.”

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε συ γιατι μπερδευουν τους developers και δειχνουν οτι δεν στηριζει τις ιδεες της...μα καλα δεν διαβαζεις το thread;

Ωραίος....!!!! ;)  B)

Microsoft Announcing ‘Unique’ Xbox One Exclusive at Gamescom

“We’re going to talk about Europe’s biggest franchise and maybe some interesting things.”

Europe's biggest franchise=Fifa???

Δημοσ.

Επίσημα ανακοινώθηκε καθυστέρηση του xbone σε 8 χώρες και δεν το πόσταρε κανένας ?

http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets

Achievement.aspx?text=Why%20Would%20I%20

At E3, we announced that Xbox One would be available in 21 markets around the world at launch. This was an aggressive goal and the team has been working very hard to deliver Xbox One to as many markets as possible.

Our priority is ensuring our customers get the best Xbox One experience the first day it is available. To do that, and in order to meet demand, we have adjusted the number of markets that will receive Xbox One in November to 13 markets, including Australia, Austria, Brazil, Canada, France, Germany, Ireland, Italy, Mexico, Spain, United Kingdom, United States and New Zealand, in November.

Δημοσ.

Εγώ πριν από 5 λεπτά το είδα κι αυτό ερχόμουν να ποστάρω, αν σε καθησυχάζει, πάντως :P

Η Ελλάδα δεν υπάρχει στον ορίζοντα ούτε για το 2014 ακόμα, έτσι; 

Δημοσ.

Επίσημα ανακοινώθηκε καθυστέρηση του xbone σε 8 χώρες και δεν το πόσταρε κανένας ?

τα κακα νεα για το Χ1 ισως να γινονται δυσκολα ποστ, απο τους φιλους του Χ1, αλλα για να ειμαι και δικαιος , ειναι 15-αυγουστος, μπορει απλα να εχουν παρει ολοι τις παραλιες.

Καποια εξηγηση παντως γιατι θα υπαρχει μικροτερος αριθμος κονσολων στο launch δεν ειχαμε ετσι?

Δημοσ.

Εγώ πριν από 5 λεπτά το είδα κι αυτό ερχόμουν να ποστάρω, αν σε καθησυχάζει, πάντως :P

Η Ελλάδα δεν υπάρχει στον ορίζοντα ούτε για το 2014 ακόμα, έτσι; 

Το θέμα είναι πως ένας neogaf insider (με αρκετό κύρος) έριξε υπονοούμενα πως η καθυστέρηση έχει να κάνει με φημολογούμενα yield problems και είπε πως θα αποκαλύψει περισσότερα την άλλη εβδομάδα.

Δημοσ.

τα κακα νεα για το Χ1 ισως να γινονται δυσκολα ποστ, απο τους φιλους του Χ1, αλλα για να ειμαι και δικαιος , ειναι 15-αυγουστος, μπορει απλα να εχουν παρει ολοι τις παραλιες.

Καποια εξηγηση παντως γιατι θα υπαρχει μικροτερος αριθμος κονσολων στο launch δεν ειχαμε ετσι?

Γιατι ρε φιλε προλαβαινουν σαμπως να τα ποσταρουν;Απο πανω απο τον υπολογιστη εισαι εσυ και κατι αλλοι μουτζαχεντιν με το refresh συνεχεια πατημενο μπας και βρειτε καμμια αρνητικη ειδηση για τον μεγαλο αντιπαλο!!! B)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...