empire_1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ωπα φιλε ηρεμησε.Συγγνωμη αν σε προσεβαλα.Το να βγαινεις και να με λες τρολλ και φανμπου δεν ειναι συμπεριφορα σοβαρου ανθρωπου.Σιγα μην βγει η σονυ να πει "δεν ειναι δυνατοτερη κονσολα μας".Μια λες η Σονυ ειπε εχουμε 50% δυνατοτερη κονσολα και μετα λες απλα συντηρει τις φημες.Τελικα τι ηθελες να πεις? Δες το προηγούμενο/εριστικό σου post και μετά κάνε συστάσεις για "ηρεμία".....!!!!Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω μπορείς κάλλιστα να μην συμμετέχεις στην συζήτηση γιατί μπερδεύεσαι και βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα όπως φαίνεται....!!!Sorry αλλά δεν θα επαναλαμβάνομαι...."κουράζει"!!!
mtzs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μάλιστα,επειδή έκανε κωλοτούμπες δλδ που καταλήγουμε ότι το X1 είναι καταδικασμένο πριν καν βγει?Να υποθέσω δικό σου(αντικειμενικό και απόλυτο) συμπέρασμα είναι αυτό?Γιατί ξέρεις μπορεί να διαψευστείς μετά απο 1 χρόνο.....!!!Τουλάχιστον η MS ήταν ειλικρινής απέναντι στον κόσμο έστω και με τις αρχικές απαράδεκτες πολιτικές της μην θυμηθώ τις μλκίες και το ψέμα της Sony το '06 ή ακόμα και το τωρινό βλέπε 50% more powerful ps4 σε σχέση με το X1 που πιστεύω ότι δεν ισχύει με τπτ.Επίσης η "κακιά" MS έκανε άμεσα κωλοτούμπα(1-2 εβδομάδες μετά την E3) και πριν βγει το X1 και όπως έγραψα χρειάζεται χρόνος για να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία της σ'αυτό τον τομέα,οπότε και δεν έχει νόημα το σχόλιο που κάνεις.Προπαραγγελίες=customers....η MS είναι εταιρεία ξέρεις και σαφώς θα κοιτάζει την τσέπη της ή μήπως η Sony/"παναγία" θεωρείται "φιλανθρωπικό ίδρυμα" που πουλάει το ps3 7 χρόνια μετά 200-250 ευρώ(η απίστευτη ξεφτίλα)?Έλεος με τον φανμποισμό,την υποκρισία,τον φανατισμό και την μιζέρια ορισμένων....πραγματικά!!! Το τωρινο 50% δεν ισχυει και το ξερουμε. Και μιλανε απλα για 50% more TF βαση specs και οχι συνολικα πιο δυνατο (εγω προσωπικα δεν εχω αναφερθει σε αυτο και εχω πει μαλιστα πως πανω κατω οι δυνατοτητες θα ειναι ιδιες και για τις δυο κονσολες μιας και οι 3rd parties θα αναπτυσουν τα παιχνιδια πανω σε πανομοιοτυπη μηχανη Χ86 architecture (αυτο που ζηταγαν δηλαδη). ο καθενας μπορει να τα εκλαβει οπως θελει και εσυ θες να λες οτι ειναι 50% πιο δυνατο συνολικα γιατι ετσι σε βολευει να λες οτι η Sony λεει ψεματα.οσο για το πιο ακριβο PS3 μη ξεχνας οτι σου προσφερει και BlueRay player (καλως η κακως). Μπορει να μη το ζητησες ουτε να το θεωρεις απαραιτητο αλλα δεν εχει το ιδιο κοστος παραγωγης με το απλο dvd. οποτε μη χαλιεσαι τοσο και με αυτο. Αγορα ειναι ο καθενας ζυγιζει τι του προσφερει η καθε κονσολα και αναλογα αγοραζει. Υποκρισια, φανατισμο και μιζερια που ειδες; Μηπως ψαχνεις φαντασματα; οσο για το fanboyσμο δεν εχω προβλημα να δηλωσω και φαινεται και απο τα ποστς μου πως προτιμω Sony αντι MS για πολλους και διαφορους υποκειμενικους λογους.Αλλα ολοι οι λογοι εχουν μια βαση και μιλαω παντα με facts. Δεν τους βγαζω απ το μυαλο μου οπως τα 12GB RAM (που μπορει να συμβει αλλα δεν υπαρχουν ουτε καν φημες) ουτε και διαφορα αλλα περι specs που δεν εχουν ακομη ανακοινωθει και τα μεταφραζει οπως θελει ο καθενας (βλεπε τελικα θα ειναι δυνατοτερο το ΧΒΟΧ λογω cloud, ESRAM, 12GB κτλπ - το διαβασαμε και αυτο !! 1
empire_1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 ηθελε να πει οτι δεν του αρεσει που το Χ1 θα ειναι ποιο αδυναμη κονσολα, και απλα ψαχνει δικαιολογιες για τον εαυτο του. Καλό "μπανάκι"....!!!
stavros88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δες το προηγούμενο/εριστικό σου post και μετά κάνε συστάσεις για "ηρεμία".....!!!!Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω μπορείς κάλλιστα να μην συμμετέχεις στην συζήτηση γιατί μπερδεύεσαι και βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα όπως φαίνεται....!!!Sorry αλλά δεν θα επαναλαμβάνομαι...."κουράζει"!!! Μαλιστα.Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το ποστ μου.το οτι το λες εριστικο οταν ηταν απλα μια προσπαθεια να κανεις που και που λιγο αυτοκριτική το δειχνει αυτο.εριστικο ποστ δικε μου ειναι το δικο σου με φρασεις οπως τρολλ.και σαν κερασακι στην τούρτα προσβάλεις και την νοημοσύνη μου.Ποιο ειναι αραγε το εριστικό ποστ?τελος εγω καταλαβα οτι μπορει να θίχτηκες και ζητησα κσι συγγνωμη εσυ το μονο που κανεις ειναι πετας λεξεις οπως τρολλ χωρις ιχνος διαθεσης γισ συζήτηση(Ελεος)
empire_1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το τωρινο 50% δεν ισχυει και το ξερουμε. Και μιλανε απλα για 50% more TF βαση specs και οχι συνολικα πιο δυνατο (εγω προσωπικα δεν εχω αναφερθει σε αυτο και εχω πει μαλιστα πως πανω κατω οι δυνατοτητες θα ειναι ιδιες και για τις δυο κονσολες μιας και οι 3rd parties θα αναπτυσουν τα παιχνιδια πανω σε πανομοιοτυπη μηχανη Χ86 architecture (αυτο που ζηταγαν δηλαδη). ο καθενας μπορει να τα εκλαβει οπως θελει και εσυ θες να λες οτι ειναι 50% πιο δυνατο συνολικα γιατι ετσι σε βολευει να λες οτι η Sony λεει ψεματα. οσο για το πιο ακριβο PS3 μη ξεχνας οτι σου προσφερει και BlueRay player (καλως η κακως). Μπορει να μη το ζητησες ουτε να το θεωρεις απαραιτητο αλλα δεν εχει το ιδιο κοστος παραγωγης με το απλο dvd. οποτε μη χαλιεσαι τοσο και με αυτο. Αγορα ειναι ο καθενας ζυγιζει τι του προσφερει η καθε κονσολα και αναλογα αγοραζει. Υποκρισια, φανατισμο και μιζερια που ειδες; Μηπως ψαχνεις φαντασματα; οσο για το fanboyσμο δεν εχω προβλημα να δηλωσω και φαινεται και απο τα ποστς μου πως προτιμω Sony αντι MS για πολλους και διαφορους υποκειμενικους λογους. Αλλα ολοι οι λογοι εχουν μια βαση και μιλαω παντα με facts. Δεν τους βγαζω απ το μυαλο μου οπως τα 12GB RAM (που μπορει να συμβει αλλα δεν υπαρχουν ουτε καν φημες) ουτε και διαφορα αλλα περι specs που δεν εχουν ακομη ανακοινωθει και τα μεταφραζει οπως θελει ο καθενας (βλεπε τελικα θα ειναι δυνατοτερο το ΧΒΟΧ λογω cloud, ESRAM, 12GB κτλπ - το διαβασαμε και αυτο !! Σ'ότι αφορά τα 12GB ram κ.λ.π ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα γιατί πολύ απλά δεν έγραψα ποτέ κάτι σχετικό....για τα υπόλοιπα που γράφεις υπάρχουν στην προηγούμενη σελ. οι δικές μου θέσεις (με αρχή-συνέχεια των posts) οπότε και δεν έχω να προσθέσω/συμπληρώσω κάτι...!!!
Udontneed2know Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ποιο ειναι αραγε το εριστικό ποστ?τελος εγω καταλαβα οτι μπορει να θίχτηκες και ζητησα κσι συγγνωμη εσυ το μονο που κανεις ειναι πετας λεξεις οπως τρολλ χωρις ιχνος διαθεσης γισ συζήτηση(Ελεος) Eριστικο post ειναι αυτο που δεν συμφωνει μαζι του, οι χαρακτιρισμοι ακολουθουν μετα γιατι πανε ολα πακετο.
Fulgore1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ενω http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10077221&cmicc=skroutz vs http://www.skroutz.gr/s/274670/Microsoft-New-Xbox-360-250GB.html που ηταν οι παλιες τιμες(δεν βαζω μεσα τα bundle) δεν ειναι ξεφτιλα ε
empire_1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Eριστικο post ειναι αυτο που δεν συμφωνει μαζι του, οι χαρακτιρισμοι ακολουθουν μετα γιατι πανε ολα πακετο. Ακόμα δεν πήγες για "μπανάκι"?Έχεις πλάκα,συνέχισε!!!!
JohnVani18 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Xbox One: Then and Now Going over all the Xbox One changes and u-turns since its announcement, and what they mean. I’m having trouble keeping track of all the Xbox One u-turns. First the DRM, used-game restrictions and always-online requirement disappeared, then it turned out it’ll come with a headset after all, and now new Kinect – that last unpopular stipulation to Xbox One ownership – has apparently been demoted to an optional accessory that doesn’t need to be plugged in at all times after all. The Xbox One at this moment pretty much a totally different console to the one Microsoft announced in May. I wouldn’t be entirely surprised if they changed the name next.
Fulgore1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ναι με λιγα λογια δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με την εταιρια αυτη.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ακόμα δεν πήγες για "μπανάκι"?Έχεις πλάκα,συνέχισε!!!! Τι είναι το ιnsomnia, microsoft να στέλνει άτομα για μπάνιο? Εδώ άλλοι κι άλλοι δεν πήγαν για μπάνιο τόσα χρόνια. Ή μήπως μόνο όποιος χλευάζει την μικροσοφτ πάει? 3
empire_1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τι είναι το ιnsomnia, microsoft να στέλνει άτομα για μπάνιο? Εδώ άλλοι κι άλλοι δεν πήγαν για μπάνιο τόσα χρόνια. Ή μήπως μόνο όποιος χλευάζει την μικροσοφτ πάει? "Απάντησε ο σοφός διαχειριστής".....!!!!!
JohnVani18 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Yeap, I did. Απλά το να λές "καλό μπανάκι" και "ακόμα δεν πήγες για μπανάκι;" είναι σα να περιμένεις κάποιος να φάει μπαν γιατί δεν συμμερίζεται την άποψή σου.
empire_1924 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Yeap, I did. Απλά το να λές "καλό μπανάκι" και "ακόμα δεν πήγες για μπανάκι;" είναι σα να περιμένεις κάποιος να φάει μπαν γιατί δεν συμμερίζεται την άποψή σου. Τι "γυαλιά" φοράς "ηλίου" ή "μυωπίας"?? Ευτυχώς για το insomnia πάντως που δεν είσαι διαχειριστής τόσο αντικειμενικά που "βλέπεις" τα πράγματα....!!!
JohnVani18 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τίποτα απο τα δύο. Πιστεύω πως είμαι αντικειμενικός, διαφορετικά θα είχα μία κονσόλα. Αλλά αυτό το αφήνω να το πεί κάποιος άλλος/όποιος θέλει. υγ : το ίδιο ισχύει και για 'σένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις