Udontneed2know Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Πήγαινε κάνε copy το save κάποιου σχετικά καινούργιου PS3 τίτλου σε ένα στικάκι. Να δεις τι θα σου βγάλει. Π.χ το Heavy Rain που είναι του 2010 είναι κλειδωμένο το save του. καμια σχεση, απλα καποια παιχνιδια δεν σε αφηναν ποτε να κανεις copy το save , το εχω ξαναδει σε ποιο παλιο παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο. Ειδικα για το συγκεκριμενο που λες ειναι αδυνατον να συμβαινει κατι τετοιο, το παιχνιδι ειχε κυκλοφορησει πριν γινει διαθεσιμο το plus. Τελος το δοκιμασα και σε αλλα παιχνιδια ποιο νεα οπως το Uncharted 3 Last of us και γινεται copy κανονικα σε usb, αρα το προβλημα ειναι με το παιχνιδι , και οχι καποια κρυφη συνομωσια της sony που ετυχε να ανακαλυψεις. Υ.Γ. μηπως ξεφυγαμε εντελως offtopic?
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 η πλάκα είναι ότι οι υποστηρικτές του ΧΒΟΧ στο φόρουμ έχουν και PS3 και θα πάρουν και PS4 day one...το ανάποδο δεν συμβαίνει...εεμ αν είσαι ταγμένος κάπου Η πλάκα είναι οτι υπάρχουν ακόμα φανατικοί υποστηρικτές κονσολών/εταιριών μετά απ' όλα τα παπατζιλίκια που έχουμε φάει απο δαύτους την τελευταία οχταετία. Μακάρι να ήταν τόσο απαιτητικοί οι gamers και στους τίτλους που παίζουν, δεν θα γεμίζαμε τώρα COD και Assasin's Creed κάθε χρόνο. 3
naruto14 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 καμια σχεση, απλα καποια παιχνιδια δεν σε αφηναν ποτε να κανεις copy το save , το εχω ξαναδει σε ποιο παλιο παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο. Ειδικα για το συγκεκριμενο που λες ειναι αδυνατον να συμβαινει κατι τετοιο, το παιχνιδι ειχε κυκλοφορησει πριν γινει διαθεσιμο το plus. Τελος το δοκιμασα και σε αλλα παιχνιδια ποιο νεα οπως το Uncharted 3 Last of us και γινεται copy κανονικα σε usb, αρα το προβλημα ειναι με το παιχνιδι , και οχι καποια κρυφη συνομωσια της sony που ετυχε να ανακαλυψεις. Υ.Γ. μηπως ξεφυγαμε εντελως offtopic? Αυτό είναι. Δεν έχει να κάνει με το plus. Το plus είναι μόνο για αποθήκευση στο cloud.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Πήγαινε κάνε copy το save κάποιου σχετικά καινούργιου PS3 τίτλου σε ένα στικάκι. Να δεις τι θα σου βγάλει. Π.χ το Heavy Rain που είναι του 2010 είναι κλειδωμένο το save του.Τι ανέκδοτο ηταν αυτό τώρα? Νομίζεις οτι στο Χ360 τα save δεν είναι κλειδωμένα στο account απο το οποίο δημιουργήθηκαν?
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μπορεί εγώ να αλλάξω σκληρό και να θέλω να ξαναπεράσω τα saves μου στον λογαριασμό μου μετά. Γιατί να είναι υποχρεωτικό να τα ανεβάσεις πρώτα στο PS Plus;
JohnVani18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αν κάνεις login στο id σου και περάσεις τα save λειτουργούν κανονικά.
Udontneed2know Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αν κάνεις login στο id σου και περάσεις τα save λειτουργούν κανονικά. υπαρχουν μερικα παιχνιδια που δεν σε αφηνουν να κανεις copy το save σε usb ειτε εχεις Plus ειτε οχι, ειναι πολυ λιγα αλλα υπαρχουν, απλα με το plus μπορεις να το κανεις copy στο cloud. Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ισχυριζεται ο tillemaxx οτι δηλαδη ολα τα νεα παιχνιδια το κανουν, για την ακριβεια εγω το εχω δει μονο σε παιχνιδια που κυκλοφορησαν πριν το Plus.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Στο 360 υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δε σε αφήνουν να κάνεις copy το save τους, αλλά σε αφήνουν να το κάνεις move. Μήπως ισχύει κάτι τέτοιο γι' αυτά που λέτε στο PS3;
JohnVani18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 υπαρχουν μερικα παιχνιδια που δεν σε αφηνουν να κανεις copy το save σε usb ειτε εχεις Plus ειτε οχι, ειναι πολυ λιγα αλλα υπαρχουν, απλα με το plus μπορεις να το κανεις copy στο cloud.Αν δεν κάνω λάθος, αφαιρέθηκε απο αρκετά παιχνίδια αυτό με updates, πχ στο GT5 δεν μπορούσες να το κάνεις copy. Απ' όσο ξέρω, αφαιρέθηκε αργότερα η ασφάλεια του save και μπορείς να το αντιγράψεις κανονικά.
The_Sheep Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αρα και headset ειναι μεσα. Αυτο το security lock τι διαολο ειναι? Για να μην μπορουμε να ανοιγουμε το κουτι? Αν ειναι για αυτον το λογο, δινω 40......ωρες μεχρι να βρεθει λυση EDIT : Ακυρο , για να το δενεις στο επιπλο ειναι ?!!?!?! Kensington Security Slot
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 http://uk.ign.com/articles/2013/08/08/xbox-one-includes-chat-headset The Xbox One controller, which Microsoft reiterated features more than 40 design improvements, will allow you to play wirelessly with standard AA or rechargeable AA batteries or via the standard micro USB port for wired play. The micro USB cable (not included) will charge the batteries if you are using the Xbox One Play & Charge Kit, although it will not charge generic rechargeable AA batteries. Albert Penello, director of product planning for Xbox One, elaborates here, explaining that when you plug a micro-USB cable into the controller for wired play the internal radio is actually shut off and all data is transmitted through the wire. In this mode you’ll actually be able to use the controller without batteries.Penello also notes that the HDMI cable included in the box is a Category 2 HDMI cable, rated for 1080p, 3D and 4K, according to the HDMI 1.4 spec. He also explains that, while the built-in wireless on Xbox 360 just supported single-band A/B/G/N @ 2.4ghz the Xbox One wireless radio is A/B/G/N, but supports dual-band 2.4ghz and 5ghz frequencies. 3
cortaN@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Περίεργο...Αναφέρει σχεδόν όλα τα specs, συμπεριλαμβάνοντας το 8-core cpu, αλλά κανένας λόγο για το ακριβές ποσό της μνήμης :P
Udontneed2know Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αρα και headset ειναι μεσα. και δειχνει και πολυ καλυτερης ποιοτητας απο αυτο που δινει η sony , ελπιζω παντως για το usb καλωδιο για τον controller (τι γυφτοι που δεν το δινουν) να ειναι καποιο συμβατο βυσμα , και να μπορεις να βρεις καλωδιο με πολυ χαμηλη τιμη, και οχι να ειναι κανενα proprietary της MS που θα το χρεωνει ξερω εγω 20€. Μερικα ακομα video
JohnVani18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αφού δεν έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, τι να το κάνεις το usb cable? Θα το δίνουν με κανένα battery pack πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις