Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, το Live σε αυτή τη γενιά ήταν αρκετά καλύτερη υπηρεσία. Αν δε σε νοιάζει το multi δεκτό, αλλά δεν ήταν αέρας κοπανιστός, αυτό λέω. Τώρα όμως η γενιά αλλάζει και θα κρίνουμε τις νέες υπηρεσίες και πολτικές. Δε γίνεται να δεχόμαστε ό,τι πλασάρει η MS επειδή είχε καλύτερη υπηρεσία σε αυτή τη γενιά. Φυσικά, ακόμα δεν έχουμε δει το Plus, κι αν μαζί με την υποχρεωτική συνδρομή για multi δεν έρθουν και βελτιώσεις/προσθήκες θα δεχτεί και η Sony την κριτική που θα της αξίζει. Ως τώρα οι προσθήκες φαίνονται να γίνονται και με λογική πολιτική. Η απόδοσή του ως multiplayer πλατφόρμα θα φανεί στην πράξη.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άσχετα που και στο PS3 όλα τα καινούργια παιχνίδια απαιτούν Plus για να κάνεις copy το save τους. Αλλά αυτό έχει περάσει στα ψιλά βέβαια.

εχεις καποιο link που να αποδυκνυει κατι τετοιο? γιατι εγω πρωτη φορα το ακουω απο εσενα αυτο.

Δημοσ.

Καλά, μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, το Live σε αυτή τη γενιά ήταν αρκετά καλύτερη υπηρεσία. Αν δε σε νοιάζει το multi δεκτό, αλλά δεν ήταν αέρας κοπανιστός, αυτό λέω. 

Mα δεν ειχα ποτε θεμα στο multi στο ps3...

Αθλητικους τιτλους μια χαρα επαιζα,killzone,Resistance,cod,τα bad company κ.α.Το cross game chat το θεωρω το πιο υπερκτιμημενο χαρακτηριστικο ever.Πιθανοτατα επειδη επαιζε μονο σε ενα συστημα και το θεοποιησαν(fanboyισμοι κτλ).Δεν μπορω να βρω αλλον λογο,ειλικρινα που ειναι τοσο σημαντικο να παιζεις the last of us και να μιλας με καποιον που παιζει braid ξερω γω.

Δεν καταλαβα ποτε γιατι ειναι καλυτερη υπηρεσια αυτη της MS,αν και το δεχτηκα γιατι το λενε οι περισσοτεροι.

Ακομα και ετσι μου ειναι αδιανοητο να την βαλω διπλα στο Plus.

Ποσο μαλλον οταν στα ps4,one θα ειναι δυσκολο να υπαρχουν οι οποιες διαφορες ειδαμε στα ps3,360 σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.

To party chat ήταν πιο σημαντικό. Αν θες την προσωπική μου άποψη, ένα πολύ σημαντικό feature ήταν το feedback. Για μένα που παίζω κυρίως co-op και racing games online multi είναι ζωτικής σημασίας να μπορώ να επιλέξω "prefer this player" ή "avoid this player" ή να βλέπεις τι feedback λαμβάνεις εσύ ώστε να βελτιώνεσαι. Αυτό λείπει από το PSN τώρα, ελπίζω να μη λείπει στη νέα γενιά, γιατί ήδη φαίνεται πως η MS έχει ανεβάσει κι άλλο τον πήχη στο matchmaking.

Δημοσ.

Κατσε στα παιχνιδια που επαιζα,μπορουσα να μιλησω με ολους.

Παραπανω μικρες ευκολιες μπορει να εχει,αλλα δεν θα εδινα ποτε 50e για αυτες.

Aντιθετα τους αλλους(Plus) νιωθω οτι τους κλεβω.

Tεσπα οπως το βλεπει ο καθενας.:)

Δημοσ.

Ναι, μωρέ, αξιολογείς βάσει των συνηθειών και των αναγκών σου. 50 σίγουρα δεν αξίζει πλέον μόνο ένα party chat κι ένα Matchmaking feature, εκτός αν το gaming σου αποτελείται κυρίως από online multiplayer. Αλλά δεν ήταν και 50 ποτέ το Live, εκτός αν αγόραζες μέσα από την κονσόλα. Από την άλλη, το Plus όπως είναι τώρα αξίζει χωρίς σκέψη τα 50 του. Μαζί με τις προσθήκες στη νέα γενιά θα τα αξίζει ακόμα περισσότερο. Ελπίζω να ασχοληθούν παραπάνω και με τα matchmaking features απλώς. 

Δημοσ.

PDS είπαμε 32 ευρώ όχι 50 έχει αρκετή διαφορά περίπου 50%

άμα θες ρωτά τον youdontneedtoknow να σου πει πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το 50% :) :)

Δημοσ.

E καλα και το plus δεν ειναι 50, εγω εχω δωσει 60 για 2 χρονια μεχρι τωρα,αλλα 50 λεω οτι ειναι.

Δημοσ.

εχεις καποιο link που να αποδυκνυει κατι τετοιο? γιατι εγω πρωτη φορα το ακουω απο εσενα αυτο.

Πήγαινε κάνε copy το save κάποιου σχετικά καινούργιου PS3 τίτλου σε ένα στικάκι. Να δεις τι θα σου βγάλει. Π.χ το Heavy Rain που είναι του 2010 είναι κλειδωμένο το save του.

Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι οι υποστηρικτές του ΧΒΟΧ στο φόρουμ έχουν και PS3 και θα πάρουν και PS4 day one...το ανάποδο δεν συμβαίνει...εεμ αν είσαι ταγμένος κάπου  :-D

Δημοσ.

Και εγω αν ειχα xbox θα αγοραζα και ps3. :D

Δεν μου λεει κατι αυτο. :P

Δημοσ.

PDS δανείσου ένα 360 ρε συ(αν είσαι κοντά σου δίνω το δικό μου,έχεις να λιώσεις αρκετά και με τα exclusives arcade)....παίξε έστω τα Gears(1,2,3) είναι παιχνιδάρα,δεν θα το μετανοιώσεις!  ;)

PDS είπαμε 32 ευρώ όχι 50 έχει αρκετή διαφορά περίπου 50%
άμα θες ρωτά τον youdontneedtoknow να σου πει πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το 50% :) :)

Αν εννοείς το "γνωστό" 50% είναι "θεικό" το σχόλιο σου!!! B)

Δημοσ.

Ειναι καλα,απλα δεν ειναι λογος αγορας κονσολας για μενα, οπως δεν θα ηταν και τα killzone ας πουμε.

Εχω τοσα στην ακρη να παιξω(κυριως λογο Plus),που ειναι δυσκολο να ασχοληθω πλεον με 360,αν και ημουν κοντα πριν απο ενα χρονο για αγορα.

Thanks παντως:)

Δημοσ.

Ειναι καλα,απλα δεν ειναι λογος αγορας κονσολας για μενα, οπως δεν θα ηταν και τα killzone ας πουμε.

Εχω τοσα στην ακρη να παιξω(κυριως λογο Plus),που ειναι δυσκολο να ασχοληθω πλεον με 360,αν και ημουν κοντα πριν απο ενα χρονο για αγορα.

Thanks παντως :)

Ok m8! ;)

Άντε απο μέρα σε μέρα περιμένω και εγώ το play.....!!!! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...