Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει το παιχνίδι τα σπάει, θα είναι μεγάλη μακακια αν το βγάλουν με QTE's... τουλάχιστον να έχει επιλογή να τα απενεργοποιεις και να παλεύεις ελεύθερα που μάλλον ετσι θα γίνει, γιατί είχα δει βίντεο με ganeplay χωρίς QTE's και οι μάχες ήτανε ελεύθερες δεν βρίσκω το λινκ αν το βρω θα ποσταρο. 

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γιατί η MS θα έχει στα καταστήματα και Play and Charge Kit για το One? Μήπως τελικά όντως το One παίρνει AA μπαταρίες?

http://uk.ign.com/articles/2013/07/29/xbox-one-controller-headset-and-play-and-charge-kit-priced

μα το ξέρουμε ήδη οτι θα πέρνει ΑΑ μπαταρίες, απλά όποιος θέλει αγοράζει το charge kit που είναι με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία,ακριβώς όπως του 360 το controller

Δημοσ.

μα το ξέρουμε ήδη οτι θα πέρνει ΑΑ μπαταρίες, απλά όποιος θέλει αγοράζει το charge kit που είναι με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία,ακριβώς όπως του 360 το controller

Σοβαρά τώρα? Τεράστιο φάουλ που δεν είχα υπολογίσει πριν κάνει η MS της κωλοτούμπες της. Ωστόσο πάλι το PS4 νικάει σε αρκετούς τομείς. (και σε αυτό της μπαταρίας φυσικά).

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πιο βολικό να έχει ενσωματωμένη μπαταρία από τη μία, από την άλλη, όμως, όταν η μπαταρία αυτή τα φτύσει τι κάνεις; Επίσημα αγοράζεις νέο χειριστήριο. Από την άλλη, δεν είναι και τόσο τρομερό να έχεις δύο ζευγάρια επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και να τις εναλλάσσεις. 

Επιπλέον, αν είναι έτσι να κρατάει την τιμή του χειριστηρίου χαμηλότερη είναι μάλλον προτιμότερο. Δεύτερο χειριστήριο συνήθως παίρνεις για να το έχεις για όποτε έρχονται φίλοι για couch multiplayer. Σε τέτοια περίπτωση προτιμώ ένα φθηνότερο χειριστήριο που θα του βάζω μπαταρίες μέσα μόνο όποτε θα γίνεται τέτοια συγκέντρωση - που και πάλι είναι πολύ πιθανό να φέρει ο καθένας το χειριστήριό του, παρά να αγοράσω εγώ έξτρα χειριστήρια - παρά να πρέπει να δώσω 10-15 ευρώ παραπάνω.

Τουλάχιστον σε αυτή τη γενιά ζήτημα είναι να χρειάστηκε το δεύτερο χειριστήριο που είχα πάρει πάνω από 5 φορές για multiplayer. Πάντα έφερναν οι άλλοι χειριστήρια μαζί τους.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι στο PS3 πρέπει να περιμένεις να ξαναφορτίσεις το χειρηστήριο μέχρι να μπορέσεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Βέβαια εγώ έχω πάντα δεύτερο ρεζέρβα γεμάτο για να μην ξεμένω ποτέ, αλλά και πάλι...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι στο PS3 πρέπει να περιμένεις να ξαναφορτίσεις το χειρηστήριο μέχρι να μπορέσεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Βέβαια εγώ έχω πάντα δεύτερο ρεζέρβα γεμάτο για να μην ξεμένω ποτέ, αλλά και πάλι...

μπορεις να παιζεις και να φορτιζει αν εχεις μακρυ καλωδιο

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πιο βολικό να έχει ενσωματωμένη μπαταρία από τη μία, από την άλλη, όμως, όταν η μπαταρία αυτή τα φτύσει τι κάνεις; Επίσημα αγοράζεις νέο χειριστήριο. Από την άλλη, δεν είναι και τόσο τρομερό να έχεις δύο ζευγάρια επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και να τις εναλλάσσεις. 

Επιπλέον, αν είναι έτσι να κρατάει την τιμή του χειριστηρίου χαμηλότερη είναι μάλλον προτιμότερο. Δεύτερο χειριστήριο συνήθως παίρνεις για να το έχεις για όποτε έρχονται φίλοι για couch multiplayer. Σε τέτοια περίπτωση προτιμώ ένα φθηνότερο χειριστήριο που θα του βάζω μπαταρίες μέσα μόνο όποτε θα γίνεται τέτοια συγκέντρωση - που και πάλι είναι πολύ πιθανό να φέρει ο καθένας το χειριστήριό του, παρά να αγοράσω εγώ έξτρα χειριστήρια - παρά να πρέπει να δώσω 10-15 ευρώ παραπάνω.

Τουλάχιστον σε αυτή τη γενιά ζήτημα είναι να χρειάστηκε το δεύτερο χειριστήριο που είχα πάρει πάνω από 5 φορές για multiplayer. Πάντα έφερναν οι άλλοι χειριστήρια μαζί τους.

Ναι αλλά το θέμα είναι πως θα έχει την ίδια τιμή με το DS4. 60 ευρώ. Epic fail.

Δημοσ.

για να λέμε του στραβού το δίκαιο ακούγονται πολύ ωραία πράγματα για το χειριστήριο του one, κάτι για dynamic feedback rumble κτλπ που θα ήθελα να το δοκιμάσω για να δω τι παίζει, 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, είναι και το feedback στις σκανδάλες, είναι και το ότι θα υποστηρίζει dolby surround ακουστικά. Σίγουρα δεν είναι όσο απλό φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά-σιγά το One φαίνεται να κερδίζει κάποιο από το χαμένο έδαφος, κυρίως σε ό,τι αφορά τα games που έχουν δείξει ως τώρα.

Παρόλα αυτά, θεωρώ πως ακόμα πρώτη σκέψη αγοράς για κάποιον πρέπει να είναι το PS4.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...