Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TLOU για ενα μηνα?!?!??! are u fuckin' crazy??!? απομονωση καλυτερα χαχαχαχαχααχαχα

εχω ριξει 3Χ το χρονο του tlou στο gt6, που και demo ειναι και χανει και frames και βγηκε και πριν 2 μερες 8)

οσο για το amazon, ηταν πρωτο το xbox μεχρι την Ε3. μετα DRM μουτζες και ακυρωσεις, περναει μπροστα το ps4 ΜΑΚΡΑΝ, μετα ματρικ κωλοτουμπες και επανηλθαν τα πραγματα ως ειχαν...

http://www.amazon.com/s/ref=s9_hps_bw_srch?node=468642&page=1&bbn=468642&field-releasedate=1y-700y&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-8&pf_rd_r=05MRPGG16MKSZ045QA26&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1474552402&pf_rd_i=496994

https://www.google.gr/search?q=xbox+one+preorders+rise+after+drm&btnG=Search&oe=utf-8&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&client=firefox-a

και περα απο την preorder λιστα του καθε amazοn, προσωπικα προβλεπω εξαντληση του xbox στην κυκλοφορια του.

ειπαμε, το γεγονος οτι δεν κανει η microsoft παγκοσμια εκκινηση λεει πολλα για τις ποσοτητες που περιμενουν να εχουν διαθεσιμες day1. δεν πιστευω οτι θα μπορεις να το βρεις στα ραφια ευκολα στην αρχη, εκτος αν κατι αλλαξει απο τωρα μεχρι το φθινοπωρο.

Το προβλημα θα το εχει ΑΦΟΥ ψωνισουν οι πορωμενοι... οχι στην αρχη-αρχη. τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχοντας ριξει κανα 4ωρο στο gt6 demo, η ορεξη για forza απλα δυναμωνει.

για next-gen forza? γαμησε τα!!!

TLOU για ενα μηνα?!?!??! are u fuckin' crazy??!? απομονωση καλυτερα χαχαχαχαχααχαχα

εχω ριξει 3Χ το χρονο του tlou στο gt6, που και demo ειναι και χανει και frames και βγηκε και πριν 2 μερες 8)

Δηλαδή TLOU έπαιξες γύρω στη μια ώρα? Έτσι εξηγούνται όλα αυτά που έγραφες στο αντίστοιχο topic...

• Like 1
Δημοσ.

αμα εισαι προκατειλλημενος, τι αλλο να δεις... 4 ωρες ηταν το session.

δες τους χρονους μου να καταλαβεις αν κοζαρεις απο racing.

γαμιεται το tlou σας :D

Δημοσ.

εχεις δικιο, μεγαλη ζημια.. :D και ο αποπανω εχει δικιο.. μαλλον αυτα που εγραψα στο tlou δεν ισχυουν, παρα μονο στο δικο μου ps3.

....

Δημοσ.

εχεις δικιο, μεγαλη ζημια.. :D και ο αποπανω εχει δικιο.. μαλλον αυτα που εγραψα στο tlou δεν ισχυουν, παρα μονο στο δικο μου ps3.

....

Σε ποια πράγματα που συμβαίνουν μόνο στο δικό σου PS3 αναφέρεσαι?

Δημοσ.

Τελικά το κουτί θα λειτουργεί αναγκαστικά με το κινεκτ? τα πήρε όλα πίσω, θα είναι μακακια με αναγκαστικό κινεκτ...ας το δώσει δρόμο και αυτό να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Τελικά το κουτί θα λειτουργεί αναγκαστικά με το κινεκτ? τα πήρε όλα πίσω, θα είναι μακακια με αναγκαστικό κινεκτ...ας το δώσει δρόμο και αυτό να τελειώνουμε.

Ισως να μπει καποια επιλογη που θα το απενεργοποιει εντελως (αν και δεν εχουν πει κατι τετοιο) αλλα δεν νομιζω να το βγαλει απο το  κουτι. Πρωτον γιατι ειναι ισως το μονο πραγμα που μπορουν να προσπαθησουν να "πουλησουν" σαν πλεονεκτημα εναντι του ps4, και δευτερο γιατι το λειτουργικο τους δεσμευει ενα σημαντικο ποσο μνημης για τις λειτουργιες του Κinect.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι καλα τους εκαναν να μαθουν.οχι οτι γουσταρετε εσεις να μας πασαρετε.μολις εφαγαν κραξιμο τα γυρισαν. α ρε gamers δυναμη επιτελους.αν δεν ακους τον καταναλωτη που το πας ρε μεγαλε μονος σου θα παιξεις.εδω που τα λεμε  παντου πρεπει να γινεται αυτο

• Like 2
Δημοσ.

Αν το ps4 πάρει κεφάλι από την αρχή είναι θεμα χρόνου να βγάλουν και το kinect τουλάχιστον εξω από τις ΗΠΑ και να ρίξουν και την τιμή , ίδια περίπτωση με το PS3 fat.....

Δημοσ.

Αν το ps4 πάρει κεφάλι από την αρχή είναι θεμα χρόνου να βγάλουν και το kinect τουλάχιστον εξω από τις ΗΠΑ και να ρίξουν και την τιμή , ίδια περίπτωση με το PS3 fat.....

Και εγώ αυτό πιστεύω, τουλάχιστον να βγάλουν και ακόμα μια έκδοση χωρίς κινεκτ...τώρα να στο φουσκώνει με το ζόρι είναι κάπως!μεγάλο λάθος αν δεν κάνει κάτι και για αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν θα είναι always online και παράλληλα στην ευρώπη δεν θα διαθέτει τις υπηρεσίες Tv της βορειας αμερικής τότε με τη ζημιά που θα τους κάνει στις πωλήσεις θα αναγκαστούν να το βγάλουν. Απλά δεν θέλουν να το κάνουν από τώρα γιατί δεν γνωρίζουν ακριβώς το μέγεθος της αποδοχής της κονσόλας αλλά και γιατί θελουν να πουλήσουν πρώτα στις ΗΠΑ μαζί με kinect και μετά να κυκλοφορήσουν το base model. Οι καταναλωτές όμως το 2006 κατάφεραν να τσαλαπατήσουν το brandname playstation , στην MS θα κολλήσουν που αντικειμενικά δεν κατέχει και το θέμα του marketing;

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε και πόσο θετική απήχηση θα έχει στα νέα παιχνίδια του είδους , όπως βέβαια και πόσο καλό θα είναι στα υπόλοιπα με τις φωνητικές εντολές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...