Udontneed2know Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Microsoft has notified event organisers and third party studios that it plans to host a press conference at Gamescom in August, CVG has learned. Although it is not believed that a final date has been set, nor is there a complete schedule of what is to be shown, CVG understands that certain developers have already been briefed and that Microsoft will announce its plans shortly. A spokesperson for the company said: "We're excited to be back at Gamescom this year but we're not announcing any further details on our plans at this time. Please stay tuned for more details!" The one-hour media briefing will be the first Microsoft has held in the event's history - and is another signal of its dedication to attain a better foothold in Europe. http://www.computerandvideogames.com/417665/cvg-sources-microsoft-planning-gamescom-press-conference/
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το φαινόμενο XBOX 180 συνεχίζεται, απ' ό,τι φαίνεται. Αντε, να βγάλουν και το Κινέκτ από το πακέτο στο τέλος, να τελειώνουμε. "Microsoft has announced another change of policy for Xbox One - the console will now launch with a headset included." http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-04-microsoft-will-now-include-a-headset-with-xbox-one 1
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 είναι άσχημο δλδ που διορθώνει πράγματα??? Δεν διορθώνει, απλά μας δίνει αυτά που πρέπει να θεωρούνται στάνταρ . Πολλά πήρε πίσω πάντως μέχρι τώρα και από ότι φαίνεται θα αγοράσω την κονσόλα πιο σύντομα από όσο υπολόγιζα.
The_Sheep Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 εγω περιμενω οτι θα κανουν και ακομα κατι πιο "δυνατο" ισως κανα πακετακι με forza στα 499
Udontneed2know Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το φαινόμενο XBOX 180 συνεχίζεται, απ' ό,τι φαίνεται. Αντε, να βγάλουν και το Κινέκτ από το πακέτο στο τέλος, να τελειώνουμε. "Microsoft has announced another change of policy for Xbox One - the console will now launch with a headset included." http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-04-microsoft-will-now-include-a-headset-with-xbox-one μαλλον το 180 δεν ηταν αρκετο για να αυξηθουν σημαντικα οι προ-παραγγελιες, πιστευω οτι εδω ταιριαζει γαντι το... "καλυτερα να σου βγει το ματι, παρα το ονομα"
p3tran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 εγω περιμενω οτι θα κανουν και ακομα κατι πιο "δυνατο" ισως κανα πακετακι με forza στα 499 εχοντας ριξει κανα 4ωρο στο gt6 demo, η ορεξη για forza απλα δυναμωνει. για next-gen forza? γαμησε τα!!! μαλλον το 180 δεν ηταν αρκετο για να αυξηθουν σημαντικα οι προ-παραγγελιες, πιστευω οτι εδω ταιριαζει γαντι το... "καλυτερα να σου βγει το ματι, παρα το ονομα" δεν νομιζω οτι τα pre-orders πρεπει να ξαναφερθουν πλεον ως επιχειρημα. τη στιγμη που η microsoft ανακοινωσε οτι κοβει τις μαλακιες, το xbox περασε σε pre-orders το ps4, τουλαχιστον σε μεγαλα sites-βαρομετρα οπως το amazon. οποιο κοστος θα εχει η microsoft, δεν βρισκεται πλεον στις αρχικες πωλησεις αλλα στην συνεχεια μετα απο αυτες.
mtzs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 τη στιγμη που η microsoft ανακοινωσε οτι κοβει τις μαλακιες, το xbox περασε σε pre-orders το ps4, τουλαχιστον σε μεγαλα sites-βαρομετρα οπως το amazon. Αυτο που το συμπερανες η διαβασες παλι; Γιατι πριν κοψει η MS τα ωραια της κολπακια παλι διαβαζα οτι ξεπερνουσε το PS4 στα βαρομετρα sites που αναφερεις. http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/microsofts-xbox-one-edges-out-sonys-ps4-in-amazon-preorders-8652627.html Και μετα ηρθε η κωλοτουμπα !!!! Προφανως επειδη οι πωλησεις πηγαιναν καλα και τοτε ε; Γνωστη ειναι η MS για τα sites που προσκεινται σε αυτη. καθ ολοκληρια θα ελεγα. Οποτε γιατι να πιστεψω τι γραφουνε; Και συ τα πιστευεις τοσο ευκολα με τοσα που ξερεις; Περιεργο ακουγεται Και αναρρωτιεμαι εγω με το μικρο μου το μυαλο: Γιατι να παρω την 20% πιο ακριβη κονσολα πριν καν την δω. Γιατι να εμπιστευθω την εταιρια που προσπαθει να βαλει το gaming στον παγο. Και πολλα αλλα γιατι. Εδω μεχρι και ο φρανσις (ο χοντρος του youtube) κλασσικος XBOXακιας ειπε μετα την κωλοτουμπα: Παιδια περιμενετε να βγει στην αγορα και βλεπουμε.
Udontneed2know Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Και αναρρωτιεμαι εγω με το μικρο μου το μυαλο: Γιατι να παρω την 20% πιο ακριβη κονσολα πριν καν την δω. Γιατι να εμπιστευθω την εταιρια που προσπαθει να βαλει το gaming στον παγο. Και πολλα αλλα γιατι. γιατι να παρεις στο launch την κονσολα μιας εταιριας που ενω ηξερε οτι η προηγουμενη της κονσολα ειναι προβληματικη, παρολα αυτα την κυκλοφορησε στην αγορα? Microsoft knew it had flawed machines, but it did not delay its launch because it believed the quality problems would subside over time. http://venturebeat.com/2008/09/05/xbox-360-defects-an-inside-history-of-microsofts-video-game-console-woes/ 1
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 είναι άσχημο δλδ που διορθώνει πράγματα??? Όχι. 1 ώρα press conference τι θα δείξει.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ακυρο τελικά αυτό με το headset. Προς το παρόν, τουλάχιστον. UPDATE: Microsoft's UK distributor Gem has told Videogamer that its product listing in this week's MCV magazine which claimed Xbox One would come with a headset was a mistake. It gave no explanation for how the erroneous information was printed, however. "[Xbox One] won't include the headset", a Gem spokesperson said. Eurogamer has yet to hear officially from Microsoft or Gem on the matter.
p3tran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αυτο που το συμπερανες η διαβασες παλι; το εχω διαβασει αρκετες φορες τον τελευταιο καιρο, αλλα μπες και στο amazon.com και δες μονος σου. στα preorders ειναι το xbox πανω απο το ps4. Και αναρρωτιεμαι εγω με το μικρο μου το μυαλο: Γιατι να παρω την 20% πιο ακριβη κονσολα πριν καν την δω. Γιατι να εμπιστευθω την εταιρια που προσπαθει να βαλει το gaming στον παγο. Και πολλα αλλα γιατι. οπως εχουμε πει, ο καθενας τα βαζει κατω κατα πως τα σκεφτεται και κατα πως γουσταρει, και αποφασιζει. τωρα, "στον παγο" δεν θα το ελεγα. να βαλει κι αλλο χερι στην τσεπη μας, ναι. προσωπικα για μενα το forza 5 πρωτη μερα, δικαιολογει την αγορα οχι ενος, αλλα τριων xbone (για triple screen forza). παρ'ολα αυτα επειδη ειμαι συντηριτικος/σκεπτικος θα παρω μονο ενα, και τα υπολοιπα βλεπουμε... θα το επαιρνα για το forza ακομα και με ολα τα drm κολπα. απλα θα το ειχα μονο για forza και μετα unplugged. τωρα, αν καποιος δεν γουσταρει τα καλα racing games, ειναι 100% λογικο να εχει διαφορετικα κριτηρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Τοσο τρελα με τα racing games??? Η αληθεια ειναι οτι οταν ενα παιχνιδι το θες τοσο πολυ,ειναι αδυνατον να περιμενεις ή να κανεις πισω. Νομιζω οτι το ιδιο θα εκανα και εγω στην θεση σου.
mtzs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το εχω διαβασει αρκετες φορες τον τελευταιο καιρο, αλλα μπες και στο amazon.com και δες μονος σου. στα preorders ειναι το xbox πανω απο το ps4. Petran "στα πανω του ηταν" και ακριβως μετα απο την Ε3 και πριν απο αυτη και στο αμαζον και στο gamestop πριν την 180 στροφη. και το ξερεις και εσυ αυτο οχι μονο εγω. Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Δεν μιλας ουτε μιλαω σε χτεσινο. προσωπικα για μενα το forza 5 πρωτη μερα, δικαιολογει την αγορα οχι ενος, αλλα τριων xbone (για triple screen forza).παρ'ολα αυτα επειδη ειμαι συντηριτικος/σκεπτικος θα παρω μονο ενα, και τα υπολοιπα βλεπουμε... θα το επαιρνα για το forza ακομα και με ολα τα drm κολπα. απλα θα το ειχα μονο για forza και μετα unplugged. τωρα, αν καποιος δεν γουσταρει τα καλα racing games, ειναι 100% λογικο να εχει διαφορετικα κριτηρια. Σωστη η αποψη σου και συμφωνω απολυτα οπως εχω ξαναπει, μιας και ενα ραλακι κραταει και αντεχει στο χρονο ποσο μαλλον αν ειναι καλο. Δεν ειναι TLOU να παιξεις ενα μηνα να βαρεθεις και τερμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις